Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
зън, досега настинка, респ. грип не е имала, нито температура по каквато и да била причина, та затова вчера се поошашках, а както вече ви казах чета най-чинно какви съвети си давате, за да съм подготвена. ама то ако ставаше само с четене Simple Smile))

та, отчет - първата нощ не беше толкова драмамтична, колкото си я представях. промрънка само 2-3 пъти насън за бибата, ама то това се случва и в нормалните нощи. сега я чакам да се събуди да видим как е. само едно нещо ме притеснява - и мм и той спи, та може като се събуди да ми разкаже нещо, което съм проспала  Laughing Laughing Laughing иначе след онова 38, после повече от 37,2 не качи и през нощта не беше топла, така че нищо не съм давала.

принципно аз не вдигам температура, а пък мм боледува само по една нощ и се буди здрав и свеж като краставичка. много ми се ще дара да се е метнала на нас, ама да видим.

# 151
  • София
Здравейте Simple Smile

Едва наваксах 10-те страници, като се отвори нова тема и нещо се отваряме на писане май...

Много поводи имаше за честитене и за да не пропусна някой, чувствайте се поздравени всички  bouquet

Ние си имаме малко братовчедче от Канада на гости и с нетърпение чакам да я видя. Дребната вече й знае името и само за нея говори (макар да подозирам, че я мисли за герой от филмче - досега само по Скайп я е виждала).

Това за бабите ми е много странно. Никога не мога да нарека "мамо" друг освен майка ми, нито да позволя детето ми да го прави. А и не толерирам никакви форми на нарцисизъм (вкл. "много съм млада за баба"). Аз и на 35 да стана баба, хипотетично, пак няма да се сърдя да ми викат "бабо".

Иначе дребното е добре, дърдори яко, много е смешна, отказва упорито гърнето, нямаме ни едно попадение до момента.

Lady, малката така кашляше от зъбите, главно след сън, когато са й се събрали секрети в гърлото.

Елч,
аз правех само промивки с физ. р-р и по 1 ампула вит. С на ден и й мина за 4-5 дни хремата.

Днес имаше ли среща в Борисовата? Сори, че не успях да дойда, но бях на мамолог.

# 152
  • В две тъмни очички
Да ви се похваля - срещичката мина супер! Ама ще разкажа после че не пиша с фонетика и едва това написах за 5 мин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 153
Днес бяхме на контола при доктора. Гърди чисти, но продължаваме със Зиртек-а и Флудитек-а. Аз мислех, че ще ги спре, а то! Не е ли много време това лечение?  Thinking

Иначе снощи като го сложих в кошарата и пак ревна. Аз си знам, хоп в кошарата и той като ме видя вътре и падна като круша.  Laughing Чудя се кога ли ще я продънем кошарата.

# 154
Kalifornia Laughing Laughing И аз така правех с Калин, доде корема ми стана огромен да прескачам кошарата. Сега трика е разпъваме дивана в хола и го вземам да четем книжки или пускам детско по тв и той се е унесъл. После мъж ми го пренася в кошарата. Ами за зиртека така е...но има ефект, поне при нас.

Мелонче Нямаше среща.

# 155
Здравейте дами!

Много пусто днес тук  Simple Smile

Ние бяхме 4 дни без пералня, което си е ужас за мен, защото незнам какво правя, но всеки ден пускам пералня и винаги има още  ooooh!, но да се похваля, преди малко изпратих техника, вече работи  Party

Елч, бързо да се оправя малката сладурка  Hug и аз бих давала 3-4 дни вит.С и промивки с физ. р-р, а пък ако е много е запушено нослето и не може да спи, знам, че може да се капне вит. С, но аз не съм го прилагала и не знам по колко се слага.

Виолини, успех ти желая, и на защитата и в последствие в професионален план!

мрм, браво на детенцето, да е живо и здраво и само радост да носи на мама и тате!

И накрая да ви кажа мм ме ядоса преди да тръгне на работа, но пък вие така ме развеселихте докато ви четох, че набързо ми мина, радвам се, че ви има  Hug

Калифорния, на Марти много често го предписваха Зиртек-а, вярно не заради респираторни проблеми, а заради третата сливица, пак заради свиващия ефект, но и той го пиеше по-продължително време.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 15:33 от адис

# 156
  • София
Благодаря на всички за отговорите, утре ще я заведем на лекар да я чуят, засега положението е непроменено - лека кашлица след сън...

# 157
Ала, много спи от зиртек-а, като дрогиран е. Калинчо и Марто бяха ли по -сънливи? Сега се сещам, че на Калинчо дозата е 2 пъти по малка.

# 158
Калифорния, аз знам, че от противоалергичните човек много се унася. То и затова някои от тях не ги препоръчват при шофиране и работа с машини. Нормално е да спи. Но докога ви удължиха лечението?

Виолини, ти значи си половин пловдивчанка в такъв случай, щом си си изкарала следването тук.  Wink

Мелона, явно драмата с гърнетата е всеобща, защото масово се тръшкат и протестират, Зорница понякога чинно си свършва работата, колкото да ме обнадежди и после почва с номерата и пуска по едно гомце през час в чистия памперс, ей така нарочно все едно...  ooooh!

Адис, няма да му се даваш на ТМ!  Hug И мен ме ядосват цялата фамилия днес. Кучето яло някакви кайсии с костилките  Shocked и днес е решило да ми повръща на невероятни места, Зорница се тръшка за най-малкото нещо, а на всичко отгоре като се оплаках на ММ, търсейки съчувствие, той се хили все едно супер се забавляваме вкъщи и изобщо няма такова весело!  Close И ги отсвирих всичките, и ако продължат да ме ядосват ще въведа някоя наказателна акция...

А срещата сутринта беше глътка свеж въздух днес, макар че хлапетата не ни оставиха да подвием крак, макар и за миг и да си разменим по някоя дума. Все някое хвърчеше на някъде. Влади говори много! Каза ми "Оси". На Вал пък й каза "кака", с което май си спечели една почерпка.  Mr. Green Стаско пък е много оправен, обаче е като ветеран от Виетнам - целият син и в рани, но все ухилен душата.  Laughing
Аз одеве качих едно албумче със снимки в групата, обаче то магически изчезна и се чудя какво се случи. Ако до довечера не разгадая загадката, ще качвам наново...  newsm78

# 159
  • ул. "Мечтание"
Бива ли толкова крив и опак ден да ми е... smile3511 newsm45 smile3514

В неделя сложих мрежи на прозорците... днес масово започнаха да се отлепят!  ooooh!
Два дни няма добро налягане на водата и не мога да изпера... а мръсното пране вече застрашително се опитва да прелее извън пералното помещение... захванах се да свърша разни неща из градината, инструментите се чупят в ръцете ми... иииии....

Скрит текст:
ако днес не напердаша Искрен, няма кога... толкова ме вбеси!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ужас просто! цял ден прави бели, чупи, маже, разсипва... и накрая успя да докопа и да ми скъса чисто новата тлъста дебела любима книга.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out още не проумявам как успя да я докопа, като я бях прибрала на уж високо и недостъпно за него място............. оф!

# 160
Адис, как да има хора тук, то в тая жега всички окапват по обяд, почиват с хлапетата и довечера с нови сили  Grinning

От сума ти време съм се заровила в Спортдиректа. Нали получихме първата поръчка от там и сега съм се заровила за маратонки и за раници за двете кифли,че голямата скъса нейната раница, а на малката ще и трябва за яслата.

Буби, директно ги пусни пак

Нощниspoko

# 161
Буби, не се ядосвай на твоите хора! От жегата ще да е, да са малко неадекватни!  Wink
Лечението още една седмица и на преглед пак. Доста сериозно туй нещо бронхоспазъм, дори и думата лек отпред при нас, и разминал се без кортикостероиди. Аз май го взех отгоре-отгоре, даже дълго се чудех дали да го заведа на лекар, като се заразболява миналата седмица. И като ми заразправя тогава докторът, че е със спазъм със затруднено вдишване, има опастност от учестено дишане, болници и аз  Shocked! Баси, дебила съм! На мен ми изглеждаше що годе добре, не съм го видяла затрудненото вдишване.

# 162
Айде, тръшнах няколко снимчици във фейса...

Нощни, споко, не си сама!  Hug

Калифорния, важното е да минава.   Peace

# 163
Още ми се спи след следобедния съм, така че включвам само да предложа на Софийските мами - среща утре

# 164
Kalifornia Калин не сънлив от зиртека, но съм чувала че води до сънливост. Peace Да се похваля откакто почнах Зинат антибиотик цял ден съм нямала спазми  Heart Eyes Баси кефа да не бухаш! Тва между другото ми е първият бронхит в живота  Laughing
НОщни Hug Оф, и аз чат пат пошляпвам Калинката, особено след като се е изакал и взел акото и мажеее, този номер ми го прави 3-4 пъти вече  #Cussing out
Буби   Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт