Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • sofia
Да ви кажа, че в Хиполенд има жестоки сандали на Фишър прайс, много са меки и гледам , че са удобни на Лия.

# 316
  • В две тъмни очички
Люба, точно това имах предвид и аз. Децата са коренно различни. Това, че с едното става по един начин не значи, че и с другото ще става по същия начин. А имах и предвид , че всяко дете е различно от към реакциите си и не винаги те са провокирани от родителите! Просто тя е намерила своя начин за радост, за изразяване на несъгласие и т.н. Както и сама виждаш, коренно се различава от този на Ирен! Явно с Лия трябва да процедираш по друг начин. Пък може да обвиним и татковите гени  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Аз стигнах до заключението, че Влади направи слънчева алергия. Според мен ако беше от динята щеше още на същия ден на направи реакция и то по тялото. Дадох вчера и днес Фенистил на капки. В момента няма и помен от пъпките!

Ivimu,The Sun* , добре дошли в нашите редици!  Hug

Люба и на мен много ми харесаха сандалките, показа ми ги една приятелка. Смятам да купя на Влади!

Продавам сандалки на Adidas.Вчера пристигнаха от SportDirect. Розови, номер 21, само дето хич не са 21, а според мен отговарят на 22. На Влади са й доста големички. Ако някой е заинтересован нека пише на лични!

# 317
# 318
Привет на новите момичета и от мен!  wavey

Адис, тези силиконовите, за които говоря много са подобни на тези, които Ну Заяц е показала. Да стават за мокрене и за пясък евентуално...

Бубе, радвам се, че пъпчиците изчезнаха!

Люба, вероятно е просто период, през който Лия минава. Все в някакъв момент ще почне да се усеща, че не е редно и забележките ще подействат. Просто явно на този етап не осмисля поведението си. И наистина всички дечица са различни, пък били те братчета и сестричета, възпитавани и отглеждани по един и същи начин...

Ние дойдохме да оставим дечко на майка и татко и довечера сме ергени.  Wink Снощи тя спа много неспокойно и се събужда хиляда пъти да ми лази по главата, така и не разбрах защо... Днес съм малко увехнала, но сега топнах дупето в басейна за сефте, следобед ще дремна и мисля, че за довечера ще съм пушка.  Party  Пазете се от слънцето и весел ден на всички!  Hug

# 319
Софиянки, понеделник вечер на женска вечер без деца- погледнете темата за срещите

# 320
  • ул. "Мечтание"
Привет!
Днес целия ми ден минава под знака на тази песен:

Кълча се тука пред компа и си пея... и съм се разработила! Пушак се вдига чак!  Joy Joy Joy Хаха, явно трябва такива мързеливи песни да слушам, че да ми идва музата за бач.

Бенджи, надявам се Краси да израстне проблема.
Много трябва да се внимава с изписването на диоптъра. Нещата са много тънки там. Надявам се да е добра в работата си жената.  Peace

Ivimu, добре дошла и на теб!

Оф, уж четох, четох, ама всичко ми изскочи от главата... Простете, ако съм пропуснала нещо важно.  Embarassed

# 321
Бенджи, надявам се Краси да израстне проблема.
Много трябва да се внимава с изписването на диоптъра. Нещата са много тънки там. Надявам се да е добра в работата си жената.  Peace

Добра е, ако доц. Контрова ти говори нещо. Да реално нейния диоптър е 3.5, но в никакъв случай на толкова малки деца не се изписва такъв диоптър, а максимум 2, на дребната даже и изписа 1.5.

# 322
Нощни, много подходяща песен за човек, който го чака работа  Joy ползотворен ден ти желая  Laughing

Ну заяц, Буби, благодаря,  Hug честно казано не съм срещала такива сандалки

# 323
Здравейте момичета.. с моята малка муцунка бихме искали са дойдем при вас и да ви се представим.
Казвам се Алекса и е родена на 3,01 много буйна ,разговорлива и лъчезарна.Simple SmileЩе се радваме да се запознаем с повечето от вас:Grinning

# 324
мале, колко нови мами! предлагам като се представяте да казвате и откъде сте Simple Smile
добре дошли на всички де! Simple Smile

аз пък да ви се оплача днес съм на моминско парти, което не стига че само по себе си е зле (много квачки накуп), не стига че познавам само бъдещата булка, ами и всички са с 10 г. по-малки от мен. просто дори самата мисъл за партито ме изпълва с ужас, ама няма как - ще се мъчим Simple Smile))

бенджи, дано наистина мине този проблем с очичките. и аз като буби се замислих, че нямам никаква идея дали дара си вижда нормално. ти забелязваш ли нуждата от очила при краси?

# 325
Елч, дръж се! Може пък да си изкараш добре и после да си доволна, че си била... Rolling Eyes И аз като теб съм много мнителна към такива събития, но ми се е случвало и да съм приятно изненадана...

Мартини, привет!  Wink

Ние вече сме си в Пловдив, Зори е при баба и дядо - доволна и щастлива, че е на двора, а не в апартамента. Пък аз сега ще се лакирам, че после ще излизаме. Ако не заспя в 11ч, пак добре...  Mr. Green Хайде, лека вечер на всички!

# 326
Елч- ти пък защо се изпопритесни. И Рая нищо освен "мама", "тате" и "apple" не казва и разни там мау, бау и му, които според мен не спадат в списъка с думите. Иначе ме гледа в устата и като кажа нещо ме повтаря без звук, само отваря устата. Иска, ама не може  Mr. Green Аз не мисля, че е притеснително. Но най-смешното от всичко е, че ако някой я пита нещо на английски отговаря с "yes"- "no", при положение че ние само на български си говорим. Превключва на секундата.
На Рая приятелчето е почти на 4 год - до преди година не казваше нищо освен "виж", а сега говори и български и английски.
Буби - това с контенето и при нас го има. Даже вече имахме и сцена с какво иска да е облечена. Mr. Green
Бубе - браво на Влади..скри шапката на всички. И с говоренето и с гърнето.
Болните да оздравяват. Мамо Зайке -  Hug и то не останало. Как лети това време.
Ние отиваме за първи път с Рая на зоологическа градина. Та.....може и да проговори  Laughing

# 327
Влизам само да ви погледна.
Добре дошли и на другите нови мами  Hug

Елч, не се оплаквай. Аз ще излизам със шефа на ММ и семейството му, но без ММ. Той е на мъжка сбирка. Така че хич не ми се оплаквай  Grinning

Айде ще бягам! Хубава вечер!

# 328
Аз пък ще излизам с приятелки на дискотека  newsm44 smile3535 newsm35

# 329
Аз пък умрях от жега!  smile3537 Искаааам зима и студ!

Весело изкарване на всички излизащи тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт