Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • в Надежда-та
 ooooh! и Мартин има проблема на Влади с "голямата нужда" Tired поне вече не бяга каго луд из стаята, когато му се прихиди....

# 331
  • sofia
Силиконови сандалки има в Зара, но нямаше Лиишки номер- 20лв.

Децата, на които се говори на два езика по принцип проговарят късно, но и двата езика перфектно.

Бубе, при Лия мисля, че е точно ген от баща й, ужасна работа. Дори и той се е хванал за главата, а на мен ми се реве днес от нея.  

Буби, много хубава вечер.

Какче, на теб нещо много ти хареса моя квартал Simple Smile

Бебеш, да се напиеш

# 332
Привет на всички мами!
Ние сме от Варна и днес бяхме на плажа.Борис тренира за морски пехотинец- лази, търкаля се и бяга по пясъка и на брега.Където вида празна хавлия-мина през нея.Супер изтощителна тренировка си направи и след 1 час започна да си пее, ама високо, което означава - СПИ МИ СЕ!!
Та презареди батериите за 40 мин на плажа, та и аз легнах да си почина, че много изморително беше- то и горещо, пясъка пари, направо гори...
То хора,гъч- продавачи на всичко, което се сетиш- царевици, банани, герданчета, топки, пояси, мисля само кредити не предлагаха- ама почивен ден и всички от Североизточна Б-я идват + курортисти ...
Днес се замислих защо хората казват "С деца на море", ама не са прави- не децата са виновни -ами родителите викове, крясъци, команди-влез, излез, легни и т.н.   grinning039
Изморихме се , та поспахме всички - но най-много Бобо- от 14,30-17,30ч. smile3524
Лека и прохладна вечер на всички !

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 22:54 от Ivimu

# 333
Елч,  миналата година бях на такова парти и аз като теб познавах само бъдещата булка, но булката помислила за всички ни и за наша радост след танца на стрийптизьора да видиш как се отпуснахме всички и намерихме общи теми/ хи-хи-хи/ censored

# 334
пепита, засрамих се, има къде-къде по-кофти случаи Wink и все пак как мина? Simple Smile

пепинка, и аз така знам - двуезичните хлапета проговарят по-късно, но пък и двата езика...мешано Simple Smile)))

буби, права се оказа. не беше хич лошо. не млъкнах и за миг, ама какво да направя свикнала съм да говоря пред аудитория от 20-годишни Laughing Laughing Laughing можех и още да поседя, ама си бях вързала гащите с мм, а и другите да вземат думата от нас с булката все пак Laughing Laughing Laughing

иви, не ги ли бяха забранили тези продавачи по плажовете?

# 335
Ами забранени са на хартия- но дефакто на който и плаж да отидеш- те са там.
Българска работа !

# 336
Да сервирам закуска и кафе, че от рано съм се разшетала  Mr. Green

Слънчев, прохладен и усмихнат ден!  Heart Eyes

# 337

Ехоооооооооооо
Помните ли ме Simple Smile

# 338
Добро утро и от мен!

Пате, Джанче,  Hug

Елч, беше си добре. Ние през деня бяхме заедно на плаж. А вечерта ни предложиха да излезем, но ММ имаше ангажимент и отидох сама. Разходихме се в Морската и седнахме да хапнем в един от капаните. Те са с малко дете, така че се прибрахме рано. Не беше никак зле, работим в една и съща сфера и се оказа, че имаме доста общи теми за разговор, лични и професионални.

За плажа, ние ходим на Градина от години, вчера от всички допълнителни екстри имаше само царевица. А и те не бяха особено настоятелни.

Бенджи, дано Красито бързо да израсте проблема. А относно очила, четох, че на тези модели може да се смени стъклото с диоптрично http://www.redpoint-bulgaria.com/category/%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0% … 0%B8%D0%BB%D0%B0/   http://www.ecobebe.bg/product_info.php?products_id=230

Варненки, имам вариант другата седмица да отскоча до Варна за ден, ако се случи ще пиша и ако искате може да си спретнем срещичка някъде на хладно.

Хубав ден желая на всички.

# 339
  • sofia
Джанче, с тези закуски и гледки можем ли да те забравим?!

# 340
  • в Надежда-та
Пепи то на всяка една слънчева рамка може да се постави диоптрична плака (дори еднократно затъмнен), стига да не е с голяма извивка Peace Но това не се препоръчва за деца Naughty

На нашия плаж нищо не пледлагат Crossing Arms Mr. Green .....доже и плодовете ги няма.

# 341
Ееее, морските девойки, какво зачекнахте темата с плажовете?!? Чакайте малко, че един месец имаме още до отпуската на ММ...  Tired Да не говорим, че само да реша и още утре може със Зорката да печем кълки на Приморско при вуйчо ми, ама не ми дава сърце да зарежа ММ и куч сами в Пловдив, иначе да съм отпрашила 1000 пъти...
Аз установих, че съм се превърнала в тотална пенсия. Първо снощи бяхме на едно заведение, в което като се огледах 80% от младежите нямаха още поникнала брада дори, много странно ми беше... Едни девойки се кълчиха по много странен начин (имаше някаква промоция) и невръстните младежи бурно ги аплодираха... Естествено, не можах нищо да пия и в 1ч вече ми писна да обикаляме заведенията, и пришпорих ММ да си ходим. В 2ч се изсипа супер проливен дъжд с големи гърмежи, но за 1ви път тази сутрин се събудих в 9 без 10, което не ми се е случвало от година и половина насам...  Wink

# 342
И аз се събудих наспана и сама днес.ММ ги завел рано сутринта на плаж. Wink

# 343
момичета и на мен ми се приходи на море само като ви чета, ама и ние чак след месец...топнете се по веднъж и за нас, които се пържим тук... Simple Smile

Ви, няма да забравя как навремето на Сл. бряг се крихме от един кумчо вълчо, който обикаляше и се снимаше на сила с туристите по плажа, а на следващия ден ги издирваше по снимката и искаше по 10лв.  Laughing

# 344
Елч, не си личи по нищо, поне за момента нуждата от очила за малката. Ние отидохме по съвсем друг повод- струваше ни се, че криви едното оче и да не би да има страбизъм(кривогледство). Оказа се, че е псевдострабизъм, поради по-широката основа на носа и по снимки в профил особено склерата на окото се скрива зад носа и сякаш очето е накриво, а реално не е така. С израстването се оправя, защото и носа, лицето, главата продължавали да се оформят и това измамно чувство се губи. Обаче лекарката реши да направи все пак пълен преглед и така установихме по-високия диоптър, като изчакахме няколко месеца да видим дали го израства и него, но за жалост си седи същия. Иначе ми каза доцентката, че сега не си личи толкова, защото не си натоварват зрението, като не са ученици и не четат, не пишат, затова те не усещат все още някакъв дискомфорт от зрителна гледна точка.

Честит имен да на всички Яни.   bouquet

Аз също снощи бях на моминско парти Laughing(сватбата е на 7 юли), бяхме на дискотека(не си спомням кога съм била за последно) и сега не мога да гледам, че се прибрах в 4 сутринта  ooooh! Ама добре си изкарахме де.

Пепита имаш ми номера, обади се като наминете към Варна ако е преди 1-ви юли, че тогава ще заминаваме за Плевен за около седмица.
(трябва да се върнем за сватбата)

Нали ви споменах, че дребната я е страх от голямата вода на плажа. Е вчера ходи с баба си и дядо си и не е плакала, минало е безпроблемно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт