Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Бенджи, така като разправяш и се сещам, че обикновено проблемите с очите на децата стават ясни предимно с тръгването на у-ще, а наистина може би е добре да се заведе в даден момент детенцето на преглед. Така навремето се оказа, че на наши близки детенцето е било с ужасно силно късогледство (8 диоптъра) и като тръгнала на у-ще станало ясно, че проблемът е сериозен. Нямам идея как не са разбрали преди това, но си спомням, че като й сложили очила и тя възкликнала "Аууу, колко сте хубави!" и дядо й се разплакал... Тя миличката ги е виждала супер размазани...  Sad И сега е късогледа, но все пак диоптрите паднаха значително.

Аз още се помотвам, чистих, шетах, гладих, прах... изобщо голяма съм домакиня днес!  Mr. Green ММ отиде да разхожда нервака някъде в планината с един приятел и неговия пес, а аз следобед трябва да се дотътря до нашите, за да си прибера чедото, което се чувствало прекрасно без нас и усещам, че пак като види, че влизаме във входа на блока и ще има рев за навън...  Tired

# 346
Честит имен ден на всички, които празнуват   bouquet

Добре дошли на новите мами  Grinning

Аз да взема да се разпиша преди да е свършила темата  Embarassed Ние сме на Албена. Но май не може да се каже на почивка. Да се прибираме, че да си почина  Whistling На тези, които завиждат, да кажа, че три дни морето беше пълно с щипалки. Чак ми беше гадно да влизам. Днес обаче бяха изчезнали. Малкото чудо само реве за вода. Два дни ми трябваха да осъзная, че не е постоянно жадна, а иска да ходим на морето  Laughing

Аз мисля, че за проговарянето най-голяма роля играе темпераментът на детето. Според мен на тази възраст всички знаят горе долу еднакъв брой думи, някои просто се мъчат да ги казват, а други не си дават много зор. Обикновено по-спокойните дечица започват по-късно. Пък и възрастните едни са мълчаливи, други не млъкват.

Онзи ден се опитвам да пробутам на малката едно пюре, а тя тотално ги отказва. Хапва първата лъжица и стисва устата. Аз риторично я питам "Защо така бе мамо", а тя ме поглежда и ми вика "гадно"  hahaha

# 347
  • София
ейприл, ще ми изпратиш ли на лични някакви контакти на фотографа. А цените как се движат? Благодаря ти Hug

Няма да влизам в дискусията за проговарянето, бая сте я разнищили Laughing

А за плажа - ех, надявам се да стигнем до морето и ние... Но се замислих, какво ще я правя в най-горещите часове? Сигурно трябва да ходим сутрин рано и после към 5-6 ч чак. Че тя няма да стои под чадър newsm78

# 348
А за плажа - ех, надявам се да стигнем до морето и ние... Но се замислих, какво ще я правя в най-горещите часове? Сигурно трябва да ходим сутрин рано и после към 5-6 ч чак. Че тя няма да стои под чадър newsm78
Препоръчвам ти за плажа точно сутрин рано до към 10 и следобед след 17.00 , че слънцето е много силно и вредно. Ако спи на ожед тъкмо да спи в големите жеги и като стане следобед пак на плаж.

# 349
  • София
Какче, на теб нещо много ти хареса моя квартал Simple Smile

Хахаха, във вашия квартал живеят нашите кумове и затова често и ние сме там. А онази среднощна среща беше много весела. Към 24 ч. се прибираме, аз карам че ММ пи, а той и Виктор, който беше още буден, седяха на задната седалка. Та на светофара до нас спира хубава кола и мъжа от вътре ми маха и се усмихва, а аз му отговарям на поздрава! Mr. Green ММ здраво се облещи, преди да разбере кой седи в другата кола! hahaha

Ох, и на мен ми се ходи много на море, ама не можем да изберем къде. Търся малки къщички или хотелче на първа линия, с басейн... Преди 2 г. ходихве на едно много приятно място, ама сега нямам как да отидем пак там, че връзката ни е кума, а той се изпокара със собственика. Дайте предложения, плииизззз.

# 350
  • sofia
Какче, като се върна ще ти дам инфо ако харесам нещо. Къде ви се ходи?

# 351
Бенджи ние се прибрахме като съмна. Simple Smile и днеска съм супер свежа , спах от 6 до 9 и то защото мм ме накара.

# 352
Бенджи ние се прибрахме като съмна. Simple Smile и днеска съм супер свежа , спах от 6 до 9 и то защото мм ме накара.
Щот си по-млада сигурно  Mr. Green   Пък и то към 5 -5 и малко вече почва да съмва.
Аз в 3.30-4 (не помня точно) се прибрах, ама до 4.40 се въртях като шилава в леглото и в няма и 7 на линия с дребуса и направо все едно влак ме газил, ама не съжалявам Simple Smile

# 353
Щот си по-млада сигурно  Mr. Green   Пък и то към 5 -5 и малко вече почва да съмва.
Аз в 3.30-4 (не помня точно) се прибрах, ама до 4.40 се въртях като шилава в леглото и в няма и 7 на линия с дребуса и направо все едно влак ме газил, ама не съжалявам Simple Smile

Млада, млада, колко да съм по-млада Wink

# 354
  • София
Какче, като се върна ще ти дам инфо ако харесам нещо. Къде ви се ходи?
Ами не сме мислили точно за място. ММ иска да ходим до Тасос, но е много път, беееее! ooooh!

# 355
  • sofia
Чак пък многоооо, до нашето море да не е по- малко?!

# 356
Аз пък ви завиждам за дискотеките. Crossing Arms

# 357
# 358
Честит имен ден, НОЩНИ!

Здраве, усмивки и късмет! И много, много успехи!

Да се чувстват поздравени и всички други именници! Зло да ги забрави!
Наздраве! beer cheers beer2 Wine Glass Drunk

# 359
Дубрютру!
Браво за дискотеките,за плажовете и за хубавите поводи.
Море...мнооооого малко е вероятно да ме огрее тази година-ще правим ремонт и мъжката половина ми заяви просто да забравя.Надявам се поне за един уикенд да отскочим.
Дискотеки-остарях за това  Mr. Green и без да съм пила на другия ден съм труп,просто нелягането  на време ми влияе много зле.
Кали отново е обрината зверски.От топлото.
Мацки,като ги оставате без памперс и се напишкат не ви ли писва да търчите с парцал?Онзи ден бяхме на село и я оставих гола,молихме се на гърнето,нищо не върши на него и като стана за 15 минути 3 пъти пишка.е,вкъщи на ламината няма да го изтърпя сякаш.нзм.и интересното е че въобще не реагира че е мокло по краката й.даже взе и да си шляпка в локвичката  Whistling
Вашите мъници потят ли се като спят?Малкото става мишка и я преобличам.Няма значение дали е денем или вечер тя е мишка.Чак чаршафа става мокър.Спи само по потник и памперс,отворена врата към терасата.
Лека и спорна

Малко офф
Скрит текст:
вчера така се изпокарахме с мм,че багажа ми беше събран,само на малката оставаше.твърди че никой не можело да ме изтърпи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт