Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ви, тя жената ми го каза днес, ама аз в събота бях цял ден на плажа  Grinning  Да бяхя ми го казали малко по-рано. Но поне още веднъж ще ида на плаж това лято, само под чадъра или на капана на сянка, но няма да устискам.

# 376
Shocked е как стигаше тоалетната newsm78 Blush

със стълбичка  Mr. Green

# 377
  • в Надежда-та
Е добре де, толкова време мина от операцията, сливи ли имаха в устата, че не ти казаха.... #2gunfire

# 378
Ви, не е заради операцията, а заради туберкулозата. Макар, че в началото на месеца след изследвания ми казаха, че вече всичко е ОК и ми спряха всички лекарства. Предполагам, че има някаква противопоказност, знам че лугата и лечебната кал са противопоказни при туберкулоза, та за това.

# 379
  • в Надежда-та
ааааааа Blush

# 380
 Hug мерси за отговорите за пишкането прав  Laughing Питах, защото и ММ ми казваше, че момченцата никой не ги учи да пишкат прави, идва си им отвътре, пък аз не вярвах... Wink

Ви, Hug верно че с тоя памперс е жега, ама още не му е дошло времето за гърнето...Слагах го направо на седалка на тоалетната няколко пъти, но само показно...нищо не прави там. Каката се научи към 1г. и 8 мес., страшно бързо, преди това не искаше, та още малко ще го изчакам.

ПепитаHug гадно си е твоето, хем на морето, хем не можеш да се печеш...Но всяко зло за добро - казвай си, че слънцето не е много полезно, и си се къпи на воля по хладина сутрин и вечер!
Честит имен ден на твоя мъж! Да ви е жив и здрав, и все така грижовен към вас!  bouquet

Хайде бай от мен, че мрънкоти.... Hug

# 381
Здравейте.
Пепи не е хубаво това за плажа. Ама както ViFresh  казва поне можеш да се къпеш. Аз лично само във водата кисна. Е сега покрай вики ще видим къде........
Ни вече сме по-добре. Още си смучем Тонзилотрена и и пръскам в гърлото. Но няма Т. Имаме си и зъб - четвъртия кътник и той изби. За 10 дни 6 зъба. Думи нямам. не да е кисела амиииииииииии.
с гърнето сме на ВИЕ. Приема го като играчка. Седи и нищо на него. Може да си свърши работата навсякъде , но не и там. Embarassed

# 382
Привет и честито на именниците!  bouquet

Да споделя, че  Бобо съм го сложила на гърне преди Нова година, но ходи само по малка нужда.Е имаме и понякога ходене в пелената.А голямата  работа се върши в пелената- и то се свива в някой ъгъл като виновен .Другият му номер е след голямо тичане да се опре с две ръце на стената и дааай.Все не мога да улучим момента, много е бърз.Сутрин на втората секунда след събуждане и докато  изправи и е свършил работа.Имаше само 3 попадения в гърнето и то помня датите- като първото беше на 1-ви май !
Паметен ден, отбелязан в аналите на семейството, защото си мислех, че всичко е о.к. вече, ама не !
Баткото беше друг- на година и половина имахме само нощен памперс...
Ох, още малко да разхлади и излизаме навън!

# 383
Рая пък не схваща и не схваща за гърнето. От два месеца се мъчим, седи си като на столче ( и един час сме седяли) и в момента в който стане следващите 5 мин е свършила нещо. Аз тичам непрекъснато с парцали и пръскалки и честно казано ми писна вече. Мокра не стои, сама си сваля панталона, но не иска и не иска.
Две нощи не спа и непрекъснато ревеше и тъкмо тази нощ спа спокойно, то пък котарака се скъса да повръща.... и пак с парцала...

# 384
  • Пазарджик
Привет и от мене,имам чувството,че не съм писала цяла вечност,а то само два-три дена.Нещо грам не ми остава време за писане,но поне успявам да ви прочета.

В събота ходихме на плаж във Варвара.Нелката категорично отказа да влезе в басейна и не мръдна на повече от метър от мен.Такъв спокоен плаж скоро не съм имала  Mr. Green все едно без деца съм била,е успях да се насладя на момента.

Гледам говорите за силиконови сандали.На мене ми се струва,че в жегите няма да им е много комфортно в тях,а и гледам из целия ни град,момичетата с едни силиконови обувки ходят и са наредили по два реда лепенки.Та аз купих на Нелката сандали на Raider,много са меки,леки и нежни.Гледах снимки в сайта им,но много груби изглеждат на снимките,ако някой иска да ги види ще снимам на крачето на Нели.

# 385
И Виктор е труден на гърнето, при добра воля свършва малката работа там, а голямата вече не си я дава на гърнето.Крие се в някой закътан ъгъл и действа в пампата. Laughing
Като цяло мисля, че е рано още да ги "приучаваме". Не пречи да опитваме, но пречи да очакваме. Mr. Green
Аз още боря алергията, даже се прежалих и до хомката ходих(че джипка е за урбазон) и така тия дни вече ще чакам светлина в тунела.
Честити да са Еньовците. Embarassed/Ша ма прощавате ,ама и аз съм руса/ Mr. Green

# 386
  • в Надежда-та

Добро утроооо Laughing
Кафето не ми излиза, сори Rolling Eyes

Аз пък съм на мнение, че може да бъде махнат памперса. Въпрос на желание е според мен. И на Ники и на Мартин памперсите ги махнах точно за една седмица. Е не че не е имало инциденти след това Wink

# 387
  • Сливен
Добро утро! Да почерпя Simple Smile Вече съм магистър "Артмениджмънт"

В четвъртък и петък бях в Пловдив за защита на дипломна работа...Ех как ми липсва Пловдив, ама много жега там, хванах аграрен тен на потник  Laughing
Компа пак имаше проблеми, че вчера го взехме от сервиза, но успях да ви изчета Simple Smile
За говоренето Еми според мен се развива нормално - казва за сега 10-20 думи, от които някои са измислени от нея, като например "бамбим" е топка. От седмица повтаря думи след мен, но не ги казва отново, но според мен ще отключи изведнъж, но всяко дете е индивидуално.
Аз съм потресена от една случка вчера ooooh! Бяхме в парка с Еми и гледам една майка (беше на около 30-40 години) крещи на около 2 годишното дете -  викам си, на тая какво и стана, и изведнъж като почна да му крещи ама истерично, наистина истерично - "какво искаш, я млъквай, на яж, мълчи бееее, ще те пребия..." замери го с царевичните пръчици, после го замери с наполовина пълна бутилка мин. вода от 1.5 л. Ужас!!! #Cussing out #2gunfire. Нейната майка беше с нея(бабата), без дума да обели, само предпазваше детето! После лудата майка млъкна и детето почна да си играе. Явно тази жена има някакъв проблем, болна е, но горкото дете, ще го травмира. И това пред всички в парка. Не знаех какво да предприема, идеше ми да я пребия.  #Cussing out

# 388
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
Тая сутрин не мога да отлепя.  Tired Станала съм от сумай ти време и още едва гледам. Sad

Виолини, честита магистратура!  Hug  bouquet

# 389

Излизаме на разходка...Кога ще ви чета и ще пиша не знам...но поне да се включа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт