Не мога да се въздържа, само плаж ми е в главата и все по-зле ще става.

Бонболина, и Зори така прави. В кукото нищо, чак дупето й залепва за него и после се разхожда с едно червено кръгче на дупето, но резултат нулев. И тъкмо наистина реша, че нищо не й се прави и тя вземе, че свърши работата някъде из къщи по паркета...

И само за успокоение да ти кажа, че и аз сдъвках ММ вчера, понеже ме ядоса, а предварително ме беше подгряла и майка му, та наведнъж си го излях да ми мине.
Зая, как си днес? Мина ли бронхита вече?
А болните дечица и тези с разстройство - дайте отчет.
Зорница вчера мистериозно се беше обринала, незнайно от какво. Когато си я взехме от нашите, имаше някакви странни пъпки тук - там, все едно я е хапало нещо. Майка ми предположи, че са комари, но вечерта й се беше появило едно голямо петно и си мисля, че е нещо хранително. На лягане дадох Зиртек и тази сутрин почти са изчезнали. Засега май няма да я слагам на диета, ако се появи още нещо, тогава...
Ееее, случват се и чудеса - напълнихме гърнето по предназначение, да не повярваш...

Яко!
/после ще ви кажа защо питам/

. Можело само сутрин рано и вечер и то само да се изкъпя в морето, не и да се пека. Кажете ми може ли такава несправедливост.