Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Добро утрооо!

Не мога да се въздържа, само плаж ми е в главата и все по-зле ще става. Simple Smile

Бонболина, и Зори така прави. В кукото нищо, чак дупето й залепва за него и после се разхожда с едно червено кръгче на дупето, но резултат нулев. И тъкмо наистина реша, че нищо не й се прави и тя вземе, че свърши работата някъде из къщи по паркета...  ooooh!
И само за успокоение да ти кажа, че и аз сдъвках ММ вчера, понеже ме ядоса, а предварително ме беше подгряла и майка му, та наведнъж си го излях да ми мине.  Mr. Green

Зая, как си днес? Мина ли бронхита вече?

А болните дечица и тези с разстройство - дайте отчет.

Зорница вчера мистериозно се беше обринала, незнайно от какво. Когато си я взехме от нашите, имаше някакви странни пъпки тук - там, все едно я е хапало нещо. Майка ми предположи, че са комари, но вечерта й се беше появило едно голямо петно и си мисля, че е нещо хранително. На лягане дадох Зиртек и тази сутрин почти са изчезнали. Засега май няма да я слагам на диета, ако се появи още нещо, тогава...

Ееее, случват се и чудеса - напълнихме гърнето по предназначение, да не повярваш...  Party

# 361
Еее, и аз ММ го ядох, но не вчера, а онзи ден! Като ме напече жегата и ме хващат лудите.

# 362
  • sofia
На Лия дупето е много червено, винаги като излизат зъби така става. Милата направо раничка има.
Вчера й готвих червена леща, мисля, че й хареса.

Софиянки, довечера моминска сбирка има.

Много целюФки от мен. Стягам днес багажа и утре беж Simple Smile

# 363
мацки, недейте така с мъжете! те са нежни души, не бива да ги стресирате!
а и без това не помага Laughing Laughing Laughing

ние пък вчера си изкарахме един прекрасен младоженски ден - цял ден обикляхме по мебелни магазини и си мечтахме как бихме си обзавели апартамента, ако имахме пари Laughing Laughing Laughing

# 364
  • ул. "Мечтание"
Привет!
Днес преспах и ме боли главата.  Close
Днес пак е жега тука! Имам си и майстори, които правят покрива. Малко ме ядосват, ама карай. Ще си затворя очите, не си струва щото ядосването.

Ако имат желание новите момичета биха могли да ми пишат на ЛС с данните си и данните на дечицата си за да ги включа на първа страница.  Peace

Който ще идва към Варна и района да се обажда, ей!  Mr. Green

Добра е, ако доц. Контрова ти говори нещо. Да реално нейния диоптър е 3.5, но в никакъв случай на толкова малки деца не се изписва такъв диоптър, а максимум 2, на дребната даже и изписа 1.5.

Не ми говори нищо името. Но определено е добра тази практика. На възрастен също не е добре да се изписва максималния диоптър, а възможно най-ниския, защото иначе окото се измързелява, а идеята е да си самокоригира проблема.

Благодаря ви за хубавите пожелания за именния ми ден!
Нека да ви почерпя за мое здраве, макар и с ден закъснение.

# 365
  • в Надежда-та
адис аз по плажа не съм ги срещала, но на крайбрежната се разхождат, такива глави, ама сякаш не са толкова нахални както преди години Thinking

bonbolina  то да се напикава, ама колко.... 1,2,3 дена... Мартин за 1 седмица разбра за какво служи гърнето и започна да го ползва по предназначение, не вървя нон-стоп с парцала. Е не, че не се случва да има инциденти да Wink

За потенето - не се поти, спи на климатик Peace

Елч яко занимание, хубаво е да намира човек време за мечти.... Laughing

# 366

201uu Яко!

Бонболина Самуил се поти като спи. Спи с боди с къс ръкав и в летен спален чувал през нощта. През деня само завит с чаршаф. Но не смея да пускам климатик, а и да го оставя незавит също.

На патерици Честит имен ден Нощни! Жива и здрава да си!  Hug

Взехме на Сами триколка, засега супер кеф, много и се радва и се вози.

Момичета приятно изкарване на всички, които са, отиват или ще ходят на море....Аз тази година само ще си мечтая и ще се радвам на вашите изживявания! Simple Smile

На гърне май само аз не съм слагала Сами. Мъжките мами, я кажете момченцата кога започват да пишкат прави и кой ги учи - татковците ли? Grinning /после ще ви кажа защо питам/

Приятно изкарване на софиянки довечера! И да метнете някоя снимка у Фейса, да ви се порадваме! Heart Eyes

# 367

201uu Яко!

Бонболина Самуил се поти като спи. Спи с боди с къс ръкав и в летен спален чувал през нощта. През деня само завит с чаршаф. Но не смея да пускам климатик, а и да го оставя незавит също.

Моята спи по едно тънко потниче,отвита,денем и вечер не завивам с нищо.

Елч,айде стига,нежни души!Той моя е по-зле на моменти и от свекърва.  #2gunfire

# 368
  • в Надежда-та
На гърне май само аз не съм слагала Сами. Мъжките мами, я кажете момченцата кога започват да пишкат прави и кой ги учи - татковците ли? Grinning /после ще ви кажа защо питам/

еееее ти мн напред във времето отиде Laughing мн са къси още Mr. Green като почнат да стигат тогава, от вътре им идва никой не ги учи Wink
Ники си спомням, че в началото се надигаше на пръсти като му дойде музата да пишка прав hahaha Joy
А ти защо го мъчиш детето в тези жеги с памперс Twisted Evil

# 369
  • ул. "Мечтание"

Искрен иска вече прав, ама нещо не може да схване съвсем системата. Само преследва баща си и брат си в тоалетната и си дърпа гащите, но до там.  Joy Joy Joy

Иначе ме придружава до тоалетната най-редовно и сяда на гърне, когато и аз ходя до тоалетната. Отначало сядаше както си е с пелената, но започнах да го събувам и имаме успех, определено. Трябва да започна по-често да ходя.  Joy

Божидар сам се научи да пишка прав. В един момент, не помня точно кога, започна да иска сам да пишка прав в гърнето.

# 370

еееее ти мн напред във времето отиде Laughing мн са къси още Mr. Green като почнат да стигат тогава, от вътре им идва никой не ги учи Wink
Ники си спомням, че в началото се надигаше на пръсти като му дойде музата да пишка прав hahaha Joy
А ти защо го мъчиш детето в тези жеги с памперс Twisted Evil

Едно познато момченце пишкаше право на 1г10м и си го държеше сам  hahaha

# 371
  • в Надежда-та
 Shocked е как стигаше тоалетната newsm78 Blush

# 372
Ей не мога да Ви изчета, че да се разпиша и аз.
Гледам точки са модерни пак - за протокола, моя звяр май покрива тези изисквания, но тя от месец поне си свързва по 3-4 думи. Най-вече когато иска нещо. Откакто е та ясла / 3 седмици вече / и песнички пее, но към момента само онче - бон4е пее до край.
На мен тия жеги адски ми писнаха, малката много се поти и съответно се окичва с някой й друг обрив.
Относно мъжете - с тях зле, без тях още по-зле. Въпрос на дресировка - първо награждаваш с бонбонче, после биеш с камшика  Mr. Green

# 373
Първо, понеже съм много руса и чак като писах вчера се сетих, че е Еньовден, но не ми се редактираше, че сега да почерпя и да поздравя.
Да почерпя, че ММ е Яни и вчера беше именник. С нещо сладко и с нещо свежо, че е рано за нещо силно  Grinning  

Да поздравя на патерица всички именници и да им пожелая само хубави и усмихнати дни.  

Емили, не си само ти. Аз и по-рано съм писала, Калина не сяда на гърнето. Според мен тя сама ще реши кога ще започне да го използва по предназначение.

Елч, ние с ММ сме като младоженци от една седмица и се очертава да е така до септември  Whistling

Бенджи, ако идвам ще е тази седмица, че от другата почвам работа. Чакам само ММ да каже, че ще пътува до Варна и веднага се обаждам.

Аз да ви се оплача. Ходих до белодробния да си занеса документа от гинеколога който ме оперира миналата година и да оправим документите по приключването на лечението. И ми казаха, че не трябва да ходя на плаж  Cry. Можело само сутрин рано и вечер и то само да се изкъпя в морето, не и да се пека. Кажете ми може ли такава несправедливост.

# 374
  • в Надежда-та
Пепи има Гспод за теб, на мойта приятелка й бяха забранили и да се къпе Confused

Общи условия

Активация на акаунт