Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Елч, гъзения доктор може и да не е излъгал, при дъщеря ми горе- долу така се получи.  Е за сега само с акането, но аз съм доволна, че за него си казва, за другото чат пат, но сме далеч от махането на памперс, защото аз с парцали и т.н. няма да търча. То не че и се задържа много в къщи.
Адис мажа с правен крем, по рецепта от дерматолог, но тя твърди, че когато обрива не е възпален - няма бели или гнойни връхчета по пъпчиците не е необходимо да се маже. Два, три душа с хладка вода били достатъчни.

# 421
  • Пазарджик
Буби и аз чакам с нетърпение новини за бебчето Heart Eyes
Елч ето снимки(потребителско име:tuty1/парола:270902)http://tuty1.snimka.bg/other/sandali.686265

# 422
Подобни сандали купих и аз на Мартин и потвърждавам, че са страхотни- бразилски са

# 423
Сандалките, наистина изглеждат много хубави.

Благодаря ви за отговорите  Hug не са възпалени пъпките, но и не изчезват, а пък все ми се набиват на очи и ми иска да взема някакви мерки Simple Smile Иначе и нашата лл вчера каза, да не ги мажа с нищо.

# 424
  • София
Здравейте,
влизам за бързо да ви почерпя за 3-тата ни годишнина от сватбата! Heart Eyes Довечера оставяме хлапето при баба му и дядо му и ... дим да ни няма с кумовете! Mr. Green

# 425
какче, честита годишнина! да сте живи и здрави, да се подкрепяте и обичате още мноооого години!

тути, много са готини наистина!
како рала, откъде взе такива за марти?
и нищо не казахте - как мина понеделнишката среща без бебета Wink

адис, ще минат, спокойно, не се втелясвай и ще изчезнат за нула време Simple Smile

# 426
Елч, вчера цял ден ме боля глава. Значи е минала много добре hahaha
Взех ги от един магазин на Ранърс на Красно село, 33 лв

Какче, честит празник. Още много дълги години в хармония и разбирателство да изживеете заедно.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 16:20 от kak@r@la

# 427
  • В две тъмни очички
Тути, Влади изведнъж спря да яде. Преди това не съм имала проблеми, така че ме съмнява да е мнителност към храненето!

Еления, напротив. Дребната сама ходи на гърнето, без да я подсещам. Това обаче само в къщи. Гърнето ни стои само на едно и също място и като има нужда тя или ми казва или сама отива и после иска да я похвалим  Mr. Green Минаваме през тоалетната, тя го изсипва вътре, аз го мия, после тя пуска водата и затваря капака. Следва пак ръкопляскане  Mr. Green Така че смятам, че действително е въпрос на постоянство! Но това изисква родителя да е непрестанно до детето , както например е в нашия случай, а има и такива родители, на които им се налага да работят.
Навън ситното пак казва, че има нужди, но не иска нито да пишае клекнала, нито на тоалетна. Така че няма как да махна памперса за сега

Какче честита годишнина, много любов, разбирателство и детски усмивки в семейството ви желая!

# 428
  • Пазарджик
Взех ги от един магазин на Ранърс на Красно село, 33 лв
Shocked Shocked Shocked
Аз ги взех за 17лв.намалени от 22лв.Елч,ако ти харесват мога да ти купя и изпратя
Какче,честита годишнина,още много години любов и разбирателство ви желая!
Бубе,дано бързо се възстанови апетита на Влади

# 429
  • София
Момичета,
 препоръчайте някакво средство срещу сърбеж. Малката е наядена жестоко от комар и се чеше, прави си рани. С какво да я мажа?

# 430
  • София
Момичета,
 препоръчайте някакво средство срещу сърбеж. Малката е наядена жестоко от комар и се чеше, прави си рани. С какво да я мажа?

Мелона, гледам рекламират Фенистил точно за ухапване от комари и сърбеж. Провели дали става за деца обаче  Peace

# 431
Елениа, колко е висок Вико? на снимката ми се вижда около 90  Laughing

# 432
  • В две тъмни очички
Мелона, фенистил гел, много добре действа на децата. Аз себе си мажа с ментолов спирт ама за деца не знам дали е подходящ!

Забравих да ви се "похваля". Освен неяденето, си имаме и кръвоизливи на предкътниците, които от доста време се опитват да избият. Преди месец дребната беше паднала и беше скъсала тази ципичка под горната устна, над зъбките и сега явно е зараснала доста удебелена (така каза доки) и Влади само бърка с пръстчета и плаче. Това обаче не е всичко. Не ни стигат тези мъки и това, че дребната е толкова неразположена, ами вчера сутринта се появиха някакви 2 малки мехурчета, едно на горната и едно на долната устна, които днес се оказа вече , че са херпеси!  ooooh! Вчера вечерта си получихме и последната ваксина! Е , какво да ви кажа, в къщи трудно се живее в момента, дори за човек , който е с моите железни нерви! Толкова се старая да не се ядосвам, за сега още удържам фронта, ама ми е много трудно вече! Малката никога не е била толкова кисела и мрънкаща. Толкова ми е жал  Cry Сега трябва да реша дали да я водя на кръвни изследвания за херпесите, макар от тях да няма ефект освен да разбереш дали е инцидентно или и тя като мен ще си го има този вирус в кръвта!

# 433
Веднага се включвам с горещи новини - върнахме се от Софето, за пореден път се убедих, че Марков няма грешка. Бебчето е добре и всичко си му е съвсем наред - гледахме (слушахме) сърчице, дробчета, бъбречета, мерихме разни важни неща, броихме пръсчета на ръчички и крачета... И док се произнесе, че 95% чакаме момче.  Mr. Green  Таткото умря от кеф, много е доволен. Аз уж бях решила, че е девойка, но понеже съм всичко коз много бързо се пренастроих.  Wink И така...
Иначе в Сф много хладно, направо се оказах неподготвена, но аз винаги така правя, имайки предвид температурната разлика с Плд...

Какче, честита годишнина, много любов и много щастие!!!   bouquet

Тути, и на мен ми харесаха сандалките. Има ли други цветове, освен черни? Мисля да потърся в някой магазин на Рънърс.

Бубе, горкото човече!  Confused Дано му мине по-бързо и дано прояде най-вече, че да не ти е дерт.

Възхищавам се на всички дечица, които си казват за акото и ползват гърненцата по предназначение.  Hug

# 434
И док се произнесе, че 95% чакаме момче.  Mr. Green 
Познах, познах....

А сандалките има ги и в други цветове. Нашите са същата марка-с оранжево, много са мекички и гъвкави и ще стават за плажа. Аз ги взех за 25лв.

Какче, честита годишнина! Още много години мир и любов!

Общи условия

Активация на акаунт