Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Привет, мамита!

Ние търчахме по задачи с дребната, бях при док да ми даде документите за изследвания, взе ми посявка, дадох кръв, изобщо много работа... Зори много ме охранява и реве, като види, че някой ме доближава, много е смешна.  Mr. Green Следобед серията продължава - нашите я взимат и ще я водят на консултация и ваксина, а аз ще ходя отново да ме дупчат - как ми се насъбра значи...

Димара, много се смях с детето и балончетата, голям екшън са си вкарали свекърите!  Laughing Успех с кръщенето, вие утре имате и празник...  Wink

Джанче, много раннобудна твойта Ивка - рано рано се излюпила, явно е нямала търпение. Да ти е жива и здрава, много послушна и примерна кака на двете по-малки девойки! Весело изкарване днес!   bouquet Tada

Благодаря ви за честитките, сега почвам да мисля как ще декорирам детската стая в новия апартамент, щом ще е за момче и момиче. Тези дни ровя по разни сайтове за идеи, цветовете като че ли ги натъкмих, нещо мебелите ми бягат...
Хайде, лек ден на всички!  Hug

# 451
Джанче, Честит Рожден Ден на твоето пораснало момиченце! Нека Ивка расте здрава, разумна, весела, усмихната и много щастлива! Пожелавам и незабравимо детство, споделено с прекрасните и сестрички!

Специални поздрави за теб - една невероятна майка!Весел празник на цялото семейство!

# 452
Джанче, да ти е жива и здрава малката рожденничка! Да е много усмихнато и щастливо дете, много радост и гордост да ви носи!   bouquet

Тонита, какво стана с Коко, надявам се да се е успокоило вече детето и да нямаш повече такива притеснения  Hug

Един въпрос за домашното прясно мляко, може ли да се дава чисто или трябва да се разрежда, давал ли е някой вече?

# 453
  • В две тъмни очички
Джанче, хайде и тук - да ти е жива и здрава прекрасната кукла и винаги да прави света ти така вълшебен!   bouquet

Буби, комбинирай цветовете - на племенникът ми стаята я направихме много цветна - всички стени са в различни цветове! Получи се много свежо!

Аз да продължа с оплакванията - днес дребната е много по- зле!  Tired Излязоха още 3 херпеса на устните, 3-4 по езика и 2-3 по устната кухина! Бяхме пак на лекар, според него не е херпангина, а просто имунитетът й е сринат до минимум! Изписа й вит Ц на сироп, увеличи дозата на АПЕТОН-а и каза, че всичко се дължи на лошото хранене! Надявам се от тези витамини малко от малко да прояде. И това пак не е всичко. Племенницата ми е от 2 дни при нас, още като дойде леко я дразнеше гърлото. Всеки ден след като стане сутрин и по обед кашля по малко(но много дълбоко), губи гласец и има сополки, но това само след като се събуди или се смее с глас. През останалото време не кашля. Сутринта се чух с майка й и тя ми каза, че в Пловдив имало бум на менингит и да я следя. Така и така бяхме при доки сутринта, той я преслуша и каза, че гърлото е добре, но чувал хрипове. Изписа ни АБ, но каза да почакам и да го дам само ако се влоши и започне да кашля постоянно. Освен това 2 сиропа за кашлица + Вит. Ц сиропа (този на Влади) + капки Фенистил (това не разбрах за какво трябва, но даваме и него). Та не искам да ви казвам, че съм почти луднала. Влади милата е толкова крива, постоянно плаче, всичко я боли, не може дори и шишето да пие спокойно Cry Охххх, да минава вече!!!!

# 454
Ох, Бубенце, измъчихте се! Дано прояде Влади и да позавяхнат тези херпеси, понеже звучи ужасно!!! Зори като беше със стоматита й бяха излезли едни пъпки, подобни на херпеси около устата и по венците, та тогава само правеното лекарство на детската стоматоложка ни помогна. Ти мажеш ли ги с нещо?
А тази епидемия с менингит вече почва да психира целия град, много е страшно.  Confused

Ние бяхме на консултация и й сложиха последната ваксина. Обаче няма такава истерия, ритане с крака, махане с ръце и писъци още като влязохме дори. Направо ми уплаши окото! Изобщо не е беззащитна, чудо!   #Crazy

А за детската - със сигурност ще бъде цветна, даже май ми се избистря една идея за декорация на стената. Ще ви я споделя по-нататък.  Wink

# 455
  • В две тъмни очички
Буби мажа я с Афтекс - доки каза, че и за херпесите ще подейства! Та се надявам да я облекчи!

# 456
Дано бързо да отшуми всичко, не искам и да си представя какъв ужас е и какво му е на малкия бонбон  Hug

# 457
Бубе, ако можеш да си намериш натурално пчелно млечице/не от аптеките, макар, че може би и то става/, давай на Влади за укрепване на имунитета и за възбуждане на апетита.

# 458
  • Пловдив
Бубииии - честити сини гащи  Mr. Green, аз май първа го казах  в залаганията  Mr. Green .
Казахме че ще е момче, мамите, чиито първи деца са момичета, а вторите момчета  Laughing И аз си мислих че първото ми, че ще е момче, а второто момиче, но за нито едно не ми бяха верни усещанията  Embarassed - Да са ни живи и здрави  Hug За стаята - аз я направих жълто и синьо   Peace

Джанче честит празник на малката госпожица   bouquet

Какче, честита годишнина, много любов и щастие!!!   bouquet

Бубе Дано и  минава по-бързо и да прояде  - на същата възраст Виолета беше с херпеси- беше АД - не яде, сама реве и мрънка и отслабна много, чак и се брояха ребрата  Sad, но след това нещата се оправиха и си прояде детето.

Стаско не ползва гърнето ефективно - има и попадения в него, но и още толкова на паркета  Sick
А тия кучешки още не са излязли, и той е много неспокоен, събужда се вечер, плаче  Whistling
И той си дърпа ушите и се чеше зад тях и се разранява - от зъбите е.

За комари мажа с фенистил, но онзи ден една позната похвали и Бочкото , за след ухапване  Peace

# 459
  • София
Буби, колко хубаво, че ще си имаш момченце  Heart Eyes

Джанче, честита рожденичка!

Ади вчера много лошо падна на лицето си. Заведох я веднага при ЛЛ и тя като я видя с разбита уста, охлузена буза и огромна цицина на челото веднага ни каза да ходим в Пирогов. Докато стигнем до там в следобедните задръствания Ади спря да я боли и пред кабинета като се разскача и разтанцува това дете  Shocked Направо ми стана неудобно от останалите пациенти. В крайна сметка докторите казаха, че е добре, но искаха да й направят снимка на носа. Аз отказах и те ми казаха да я следя няколко дни и ни пуснаха. Днес отока по лицето й почти е изчезнал, но поне още седмица две ще ни се виждат охлузванията и разбитата уста  ooooh!

bouquet

# 460
Буби, честити сини гащи!
Аз отначало малко объркано  приемах мисълтта за дете от друг пол Embarassed а сега се оказа, че е толкова хубавоооо Heart Eyes Момчетата са толкова гушливи! Heart Eyes
Бубе,  Hug дано бързо да минава.
Мила,да ти е жива и здрава!
Днес Вико писна лекко супол,а трябваше да ходим на ваксина.Казх на ЛЛ да пише ваксината ,а ще отидем другия четвъртък,тя каза ,че няма проблем но да минем все пак за слушалка и гърло.След прегледа каза че Вико е идеално здрав и аз се втелявам и му би ваксината(последната ) следобед супола стана нон стоп а сега вдигна и Т.Никога не ми е вдигал Т след ваксина. Confused
Иначе 82см 12 300кг.
а по моя теглилка 84см 12.500кг.
истината е някъде там...
Зън,ама и вие сте  имали преживяване. Hug

# 461
Здравейте, дами!

Бубе, ох, много лошо като има злоядо дете!!Ние минахме през такъв период преди да навърши годинка-  някои казват, че преди рожден ден човек попадал под  влияние на Сатурн/ т.нар.Сатурнова дупка/ и следвало изпитание- при зъбоникнене- ангина+ диария +ужасен обрив .Та в резултат на та това настъпи проблем с храната- супер изнервен, хапваше много малко,гоним се из цялата къща, храним се на терасата , абе правиш се на маймуна  #CrazyДори бяхме стигнали до там, че не искаше да пие сок, та 2 месеца съм давала сок с лъжичка- ужас.Като цяло изостана с вървежа- проходи, но нямаше голям напредък- отрази зле на целия организам.Педиатърът каза срив в имунитета и изписа витамини.

Започнах да му давам и  чай от шипки и коприва като общоукрепващи + прополисови капки+Салицея .Може би за две седмици нещата видимо се подобриха- започна да огладнява и увеличи грамажа на поетата храна, та се успокоихме. eat
Дано да се стабилизирате по-бързо! newsm10

Аз съм с херпеси,  когато ми падне имунитета, майка ми също/ особено есенно- зимния период/.Напълно Ви разбирам що за мъка е!

Апитонин  съм давала на големия за повишаване на имунитета, той апетит си има – пу-пу.

Пчелното млечице в суров вид е кисело и трябва внимателно да се дозира за бебешоци.

Адис, аз давам домашно козе прясно мляко от време на време- правя каши и разни десерти.
Не го разреждам!
Хайде , отивам да гледам италианците, че е предпоследен мач!
Лека вечер !

# 462
Буби, нашата стая е жълто оранжева. Стана много слънчева и весела и става и за момче и момиче. И като сложа сини или зелени чаршафи, а може и цикламени и става шаренийка един път

Ама е супер свежа, пък и нали умря циганката дето ни хвалеше Laughing

Много ви съчуствам за злоядите деца. Аз много трудно захраних Мартин, беше голяма мъка. Сега пък е обратното- вечно е гладен. Вече на обяд яде и супата, и основното от ДК

НО, десерти не яде, плодове не яде, кисело и прясно мляко не яде. Особено за плодовете много ме е яд, особено сега при това изобилие от такива хубави плодове.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 22:58 от kak@r@la

# 463
  • София
Джанче, честито на рожденичката - да е здрава и щастлива!
Зън, бързо да минават раните, много гадно е паднала горката!
Бубе, стискам палци нещата бързо да се подобряват!
И Боян нещо не яде напоследък. Единственото, което хапва с кеф са гадните кремчета от кухнята - днес това му бяха 3 яденета (добре, че никой от квартала не ги яде и ни дават по няколко). Успокоявам се, че приема въглехидрати, плод и нещо млечно, а и пие по 500 мл АМ на нощ, ама месо и зеленчуци хич не иска. А иначе винаги е ял много повече.
Нашата детска стая е розова, но пък не мога да преместя Боян там, защото се буди по 2 пъти нощем, каката и тя поне 1-2 пъти, а и заспива по-късно. Мамите с 2 деца - как да ги събера в 1 стая?

# 464
  • Пазарджик
Джанче да ви е жива и здрава прекрасната Ивка,много усмивки и желая!

Зън гуш за малката Ади Hugбързо да и минават раните.
Бубе,направо няма думи мила,много мъчно ми стана за Влади Hugстискам палци бързо да и минават тези гадости Praynig HugНе знам дали е подходящо за вашия случай,но реших да споделя.Като малки с брат ми ни бяха нападнали циреи,излизаха на всякъде и по много.Страшно болезнени,та какви ли не лекарства ,инжекции и компреси не ни правиха и нищо не помагаше,та един от лекуващите лекари тогава каза на майка ми да намерим бирена мая,но истинска.Изпих ме един литър и от тогава(да чукна на дърво) не са ни излизали такива гадини.

Общи условия

Активация на акаунт