Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 661
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ехо, благодаря за отговорите за комарите! Снабдих се с мазило, а и добре , че захладня, слагам й по-дълги дрешки да не се чеше. Иначе ръката й става двойна. БУБИ, честито момченце! И той ще е сладур като Зори:) БУБЕ, бързо да й минава на Влади! Сигурно заради тия отоци във венеца не хапва! Като поникнат зъбките, дано си прояде пак. На мен наскоро ми расна мъдрец и да ти кажа хич не ми беше до ядене. 

# 466
Честит Имен Ден на всички именници! Честито на Петър на Димара, както и мъжа на Какче! Пепита, честито и на теб, мила!  Hug Калифорния, и ти, и ти!!! Всички, които днес имат празник да се чувстват поздравени, да са много здрави и щастливи!  Hug   smile3525

Зън, горкичката Ади! Случват се такива инциденти, слава Богу, че нищо сериозно не е, но на теб сигурно ти е било много притеснено... На дечицата им минава по-бързо от нас. Гуш и за двете ви!  Hug

Бубе, как сте днес?

Мама Зая, къде потъна? Нещо не се е отчитала как са двамата с Калинката... Я бързо!  Wink

И да не пропусна да сложа една лятна закусчица:

Момичета, давайте да грабваме хлапетата и да ходим да се отглеждаме на плажа!  Party

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 08:37 от bubi_barabata

# 467
Добро утро!

Ивимю, благодаря за отговора  Hug

Зън, бързо да й минава на Ади, предполагам и на теб какво ти е било Hug

Бубе, гуш и за Влади, може би наистина зъбките, а сега и тези херпеси са причината да не се храни добре, бързо да минава всичко  Hug

какорали, сигурно е от името  Laughing, ама и Мартин не хапваше никакъв плод или зеленчук, до миналата година, когато започна да яде първо ябълки, а след това и портокали, киви, пъпеш яде наскоро, дори кайсия, което беше мисия невъзможна да го накарам да хапне нещо такова преди. не се ядосвай, ще дойде момент в който ще прояде, само дано при вас да е по рано  Simple Smile

мрм, моите двамата спят в една стая, на обяд когато марти си е вкъщи ги слагам заедно, вечер също ги слагаме горе долу по едно и също време, е него малко след нея. когато е много уморена Ивайла заспива, но когато не е толкова подскача из леглото и си ляга когато си легне и Мартин. будят се един друг обаче, така е, който се събуди пръв винаги събужда другия, но пък спят непробудно по цяла нощ и двамата.

Честит празник и от мен на всички именици!   bouquet

Буби, каква закуска само... Hug

# 468
Хайде да ви почерпя и аз една баница за закуска преди да си легна  Laughing, че нали и аз съм именничка.
Да е честито на всички и да са живи и здрави, румени и засмяни.

Неразположенията на всички да се оправят и да си направите една дружна среща на морето.

# 469
Пепинка, честит праник и на теб! И благодаря за хубавата баница!  Hug

# 470
  • Пловдив
Честит празник на именниците - да сте мноооооого здрави  и щастливи   bouquet

# 471
  • ул. "Мечтание"
Привееет!

Леле! Два дена се разбиха. Напред-назад, лудница. Ама и много работа свършихме и съм доволна.  Mr. Green

Вчера бях на масаж на цяло тяло. Няма такъв кеф!  Heart Eyes Heart EyesНаправиха ми доста продължителен комбиниран масаж. След това се чувствах страхотно! И все още се чувствам така.  Crazy И `асан е `ора!  Mr. Green Зарекла съм се поне веднъж месечно да си доставям това удоволствие. (да не говорим и колко е полезно)

Утре планирам плаж, дано ме огрее и времето да е хубаво (демек да не духа).

Честито на всички с поводи!   bouquet

Буби, честити сини гащи!  Hug

# 472

Една китайска супа и китайска бира по случай Петровден от мен!

# 473
Честит имен ден на празнуващите   bouquet Да са ни живи и здрави всички бебчета и мами с това име!

Момичета, давайте да грабваме хлапетата и да ходим да се отглеждаме на плажа!  Party
Буби, аз такова нещо не мога да си причиня  Embarassed Нашето чудо на плажа се побърква. Ако сме на пясъка, реве, че иска да ходи на брега. Ако сме на брега, реве, че иска във водата. Ако е във водата, реве, че иска на дълбокото. Ако е на дълбокото, реве, че иска да я пусна. И така без край...
Ако е в басейна се набира по ръба да излезе, ако е отвън, се засилва да скача  ooooh!

Всички болнички да оздравяват  Hug

# 474
  • В две тъмни очички
Честит имен ден на именниците! Да сте ни живи и здрави и много, много щастливи!!!   bouquet  bouquet  bouquet

джанче, единият сироп, който са ни изписали се казва АПЕТОН и е на базата на пчелно млечице. Дано помогне  Praynig

Буби, мерси че питаш  Hug

Иначе Влади днес си има нови 3 херпеса на устните и вече муцунката й е много зле  Cry Честно ви казвам, направо ми се реве като я погледна! А тя плаче толкова много  Cry Не може да си пие шишето. Хем е жадна и постоянно повтаря - ок, ок, ок (сок), хем като и го дам и започне да пие следва рев и истерии, пипа херпесите и казва "ъби",мисли си детето, че е от зъбите!  Tired

А неяденето се появи още преди да почнат мъките със зъбите. Изведнъж спря да яде каквото и да е. После последваха и кръвоизливите, сега и херпесите....и нищо няма да се оправи ако тя не прояде и не започне да приема витамини. Давам й изкуствени, но ми се иска да хапне малко и естествени. А да не ви казвам колко време вече не е близнала месо!!! Има няма 40-50 дни!

# 475
  • София
Добро утро и от мееееееен! Heart Eyes
Честит имен ден на всички именници, да сте живи и здрави и винаги с добро да споменават името ви!  bouquet
Буби, благодаря за честитката за ММ! Hug
Все забравям да ти честитя сините гащета! Много се радвам, това е и моята мечта, да нашаря децата! Heart Eyes Hug
Бубенце, бързо да оздравява малката красавица и да прояжда, че иначе ще ви водя Виктор да й покаже как се яде постоянно! Mr. Green Hug
Нощни, и аз си мечтая за един лечебен масаж, че пукам като стара баба! Crazy
Зън, бързо да се оправя Ади! Hug

# 476
Дейзи,  Joy Joy Joy! Разби ме!  Hug

Оооох, Бубееее! Милото детенце...  Sad Къде го нападнаха тези херпеси, значи... Моята снаха вчера даже си е пуснала болнични, че цялата била в херпеси, и по устните, и по бузите. Да не е нещо вирусно или времето да е благоприятно?  newsm78  Тя по принцип е много податлива и често й излизат. Аз навремето, като по-малка доста се изприщвах, но сега (да чукна на дърво) от години не ми е излизал. Ама знам колко е гадно и искрено й съчувствам на Влади.  Sad  Плодове всякакви ли отказва? Праскови? Краставици? (те са само вода, но пак е свежа храна) Крем супичка примерно някаква? Предполагам, че сега, заради раните не иска да вкуси, но ти опитвай да я изкушиш с нещо, дано стане.  Praynig

Какче, а дано после една девойка!  Wink Ама, когато ти си решиш, че изненадите са малко стресиращи.  Mr. Green

# 477
  • ул. "Мечтание"
Бубе, много кофти с тия херпеси.  Sad
Хубавото е, че каквото и да й е било на Влади, вече е към края си. Тялото се чисти от вътре навън и от горе надолу. Предполагам, че херпесите са финалната фаза.

Един малко странен лек за херпеси - ушна кал, мажеш я по тях.

# 478
  • ул. "Мечтание"
Днешния ми ден минава под знака на една страхотна песен на Обратен Ефект и много искам да я споделя с вас.

# 479
тези дни нещо не ми се пише, но не мога да не пожелая на Влади да се оправя бързо. много ми е мъчно, че така се мъчи и тя, а и бубето. дано минават скоро тези пущинки и малкото ни пионерче прояде, че така си е голям зор.

Общи условия

Активация на акаунт