Калифорния, и ти, и ти!!! Всички, които днес имат празник да се чувстват поздравени, да са много здрави и щастливи!

Направиха ми доста продължителен комбиниран масаж. След това се чувствах страхотно! И все още се чувствам така.
И `асан е `ора! 
Да са ни живи и здрави всички бебчета и мами с това име! 

Честно ви казвам, направо ми се реве като я погледна! А тя плаче толкова много
Не може да си пие шишето. Хем е жадна и постоянно повтаря - ок, ок, ок (сок), хем като и го дам и започне да пие следва рев и истерии, пипа херпесите и казва "ъби",мисли си детето, че е от зъбите!

! Разби ме! 
Къде го нападнаха тези херпеси, значи... Моята снаха вчера даже си е пуснала болнични, че цялата била в херпеси, и по устните, и по бузите. Да не е нещо вирусно или времето да е благоприятно?
Тя по принцип е много податлива и често й излизат. Аз навремето, като по-малка доста се изприщвах, но сега (да чукна на дърво) от години не ми е излизал. Ама знам колко е гадно и искрено й съчувствам на Влади.
Плодове всякакви ли отказва? Праскови? Краставици? (те са само вода, но пак е свежа храна) Крем супичка примерно някаква? Предполагам, че сега, заради раните не иска да вкуси, но ти опитвай да я изкушиш с нещо, дано стане. 
Ама, когато ти си решиш, че изненадите са малко стресиращи. Препоръчани теми