Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Бубе - знам, че много се тормозиш, може би и повече отколкото Влади. Да се оправя милото мишле, че тя е за пример на всички бебоци тука и не си я представям тъжна и разплакана. Както и тебе.
Елч - и ние влизаме в тази серия - днес имен ден, утре на рожден ден, вдуги ден годишнина от сватбата, после 4-ти юли (три дни яли пили и се веселили), после други весели поводи.... и така да си живеем  Laughing

# 496
  • В две тъмни очички
Момичета, моля ви , препоръчайте ми детски стоматолог в София! Искам да заведа Влади да я видят. Няколко дни бърка в устата си (обикновено предните зъбки) и започва да плаче. Днес като михме зъбите, реших, че аз ще й помогна , защото тя не иска и грам да пипне предните горни зъбки и само като докоснах с четката, тя ревна и веднага текна кръв! Вече си мисля, че има нещо, което я притеснява! Виждам и малко храна м/у първия и втори горен зъб, ама не дава да я пипна дори! Май трябва при специалист да минем!

# 497
  • ул. "Мечтание"
кофти работа Sad
Ако има херпеси и в устата нищо чудно да плаче заради това и да са се разранили от миенето на зъбите.

# 498
Бубе, това, което ми описваш много ми напомня стоматита, който направи Зори зимата. Пипнех ли венците текваше кръв. Детската стоматоложка, която ми помогна е от София - д-р Наталия Гатева, ето координати:

http://www.familydentalcare.eu/page.php?3

Можеш и утре да й звъннеш за консултация поне, тя си вдига телефона. Ако не успееш да се свържеш, кажи ми и аз да пробвам да я издиря.

А само да ти кажа, че съществува и херпесен стоматит, нищо чудно вие да сте се сдобили с този вид.

# 499
  • В две тъмни очички
Пипаше там още преди да излязат херпесите. Може би около 5 дни преди това. Спомням си , че преди около 2 седмици извадихме някаква храна (ципичка някаква) от предния зъб, от страната на небцето и се чудя дали не е останало нещо и не се е възпалило  Tired Дано не съм права, но каквото и да е мисля, че трябва да я види стоматолог.

Нощни, забравих да благодаря за инфото за хомеопатията  Hug Това, което написа променя доста неща...

Буби, благодаря за координатите , утре ще пробвам да се свържа!

# 500
  • ул. "Мечтание"
Ей, голяма съм кифла с мармалад...  ooooh!
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви се споменава само с хубаво името!  Hug  bouquet

Бубе, моля! Ако имаш желание да четеш, мога да ти изнамеря статии по темата за лечение с класическа хомеопатия. Може да ти се избистрят нещата. Просто темата е доста обширна и не бих могла да резюмирам. Отделно, че съм запомнила общо взето каквото на мен ми трябва.
Принципно е хубаво, когато детето се лекува с класическа хомеопатия, майката също да се подложи на лечение.
Каквото и да е, надявам се да се справите окончателно с проблема. Не смея да кажа бързо, че тия херпеси са си упорита работа...  Sad

# 501
  • В две тъмни очички
Добро утро момичета!

Днес като че ли нещата с херпесите са по-добре. Няма нови, а старите като се събуди Влади бяха позавехнали. Сега не са, че тя само ги пипа и облизва и са като гнойни пъпки на вид, но ме радва това, че няма нови и че докато е спала са позавехнали  Praynig Дано минава  Praynig

Със зъбките обаче положението става по-лошо. Днес текна кръв жестоко сама докато пиеше от шишето си. Без четки, без пипане, без нищо! И то така тече кръв, че направо блузата й се напои.

Сега ще се свържа със стоматоложката, която ми препоръча Буби, пък дано работят и днес, ако не ще я водя някъде другаде!

Нощни
, ще ти бъда благодарна, за такава информация, предполагам, че и аз мога да си намеря, но ти май си по- наясно какво точно трябва да прочета Hug Другото , което остава е да намеря и свестен хомеопат в София

Пфууу, една малка редакция - стоматоложката може да ни види чак във вторник! Предложи да чистя венеца с равен разтвор кислородна вода 3% и чиста водичка.

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 09:13 от bubeto_d

# 502
Уфф, нас ни хвана черната серия...Калин от 3 дни не може да смъкне под 38 градуса Т, ходихме на док, вик възпалено гърло. Даде някакви капки с йод, ама като гледам май прогресираме към ангина  Confused За капак от вторник влизам в Шейново за задържане, и майка ще трябва сама да се оправя с Калин..

Бубе Гуш гуш за теб и Влади! Много гадно това със зъбките  Confused

# 503
  • В две тъмни очички
Зайке, ти защо така с това задържане? Какво се е случило, аз ли пропуснах нещо?

# 504
  • Сливен
Добро утро!Много тревоги напоследък чета  Sad
 Бубе, дано Влади се оправи, милата!  Hug
Зайке, дано и при вас всичко е наред Hug
При нас нищо ново, освен, че най-накрая си взех триколка и вчера ММ я сглобява повече от час. Дано издържи на очуканите ни улици.
Ние месец и нещо нямаме ДК, заради ремонт. Малко се облекчих, тъй като е горещо и ще се чудя как да я взимам храната, а и Емилия нещо я отказва. Гледам да й готвя разнообразни манджи, но май ми се изчерпват идеите. Бихте ли ми препоръчали нещо, което вие готвите на малките, да пробвам и аз нещо ново ?

# 505
Влизам, че на последният преглед имах нон стоп контракции и то от болезнените. Риска е голям, понеже на скоро съм раждала, шийката ми е къса и бебето е в малкият таз.

# 506
Зайке, стискам палци всичко да е наред  Hug

Децата снощи заспаха в 4 (четири) часа  #Cussing out Ту единия се буди ту другия, докато единия не си изяде боя в 4 и заспаха, е събудиха се в 7:30  hahaha Познайте кога започнахме да ги приспиваме - в 22:30  Whistling

Бубе, личния лекар какво каза за херпесите?

# 507
Зая, и от мен стиснати палчета всичко да е ок.  Praynig Ще полежиш, ако трябва, няма начин. И Калинката да оздравява, а с майка ти все ще се справят...

Бебеш, тежка нощ...  Tired Дано тази е по-спокойна.  Hug

По обед Зори отива при другата баба (дето не е баба  Mr. Green ) и ще спи там. Одеве ги оставих да играят с ММ на двора, тя се наакала, дупето пламнало, ама като няма кой да я провери...  #Cussing out Тея мъже защо са толкова разсеяни, не мога да разбера. И си поплака малко червеното дупе...
А преди това успя да си хапне малко от една паднала кайсия, която всички кучета подред я дъвкаха преди това, как успя да я набара не знам, но лошо ми стана като я видях!  ooooh!

# 508
  • sofia
Бубе, на Попа над киното има детска дентална клиника. Пиши как сте?!

Буби, не се ядосвай, свиркай си.

Моите и двете май са болни. Каката е с много червено гърло и Т, бебка с 37 и се надявам да е от зъби.

Децата са на морето с майка ми и баща ми, дано да не се наложи да ги карат по доктори, че не знам къде да ги заведат.

# 509
Заек, ти си нинджа и ще издържиш до края. И все пак да знаеш, че могат да ти направят кортикостероиди за разгръщане на белия дроб на бебето.
При това положение ще пътуваш ли до Смолян

Бубе, направо съм  Sad Дано бързо да се оправи Влади, че направо ми се къса сърцето като чета

Общи условия

Активация на акаунт