Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Сандански
Записче Hug

# 76
Я кажете с какво да го моря конюнктивита, исвен с отвара от лайка.

# 77
  • Велико Търново
Запис  Hug

# 78
  • Пазарджик
Бебеш ,не знам дали си се сблъсквала с конюнктивит друг път,трябва да знаеш ,че е силно заразен.Трябва да бъдеш много внимателна при почистването на оченцето.Според мене е хубаво да я заведеш на лекар,само с отвара от лайка едва ли ще се оправите,изписват капки и мехлем

# 79
Бебеш ,не знам дали си се сблъсквала с конюнктивит друг път,трябва да знаеш ,че е силно заразен.Трябва да бъдеш много внимателна при почистването на оченцето.Според мене е хубаво да я заведеш на лекар,само с отвара от лайка едва ли ще се оправите,изписват капки и мехлем
Идкам да я заведа на очен в понеделник. Ама се мудя да чакам ли или да я заведа утре на спешния.

# 80
  • ул. "Мечтание"
Привееееет!

Първо да се похваля и да почерпя.
От вчера съм горд собственик на едно страхотно Форд Мондео комби!  Flutter Flutter Flutter
Почерпете се за мое здраве и да ми върви колицата леко и безаварийно!  Hug

(коктейлите само, ако няма да карате тая вечер  Mr. Green)

Вчера си отвисях доста време в КАТ да мина прегледи, да я регистрирам и прочие (колата беше без номера, директен внос). Но съм доволна, че сега (почти) всичко е отметнато. Остана само да я регистрирам в общината и да си платя данъка, коеот вероятно ще стане тая седмица. Ето малко снимки на `убавицата ми: http://mitseva.snimka.bg/automobiles/f-rgi.684211.27560582

Днес си получих пък пълния комплект от баховите есенции. Не мога да им се нарадвам! Само се чудя на кого какво да забъркам!  Joy Joy Joy

Пате, това нещо с чаеното масло против комарите ефективно ли е, пробвала ли си го?
Днес купих синя лампа, тая вечер ще я тествам. Надявам се да работи добре.

Тути  Hug Hug Hug Hug
Дано скоро я видиш с бебче!  Heart Eyes Та тогава да посмееш да я "закачиш". Simple Smile

Аз не помня дали ви се похвалих. Но на 9ти юни сестрата на мъжа ми роди дъщеричка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова бях щастлива като научих. Голяма мома се роди, 4 кила, при това раждането е вагинално след секцио и е минало просто чудесно за като в българска болница. Зълва ми е много щастлива!  Heart Eyes

Я да си почерпя и за племенницата! То си е такъв кеф. Днес ходих в един детски магазин и й накупих няколко роклички на малката.
Почерпете се за здравето на бебе Бистра! Да й е ведър и щастлив пътя!

Ох, много поводи за радости, много поводи за черпени!
Имам още два, но за сега си трая, че може и да се обърка нещо в последния момент. Ще се похваля и почерпя, когато нещата са вече ясни и реални черно на бяло.

Айде, стига съм дрънкотила.
Болничките да оздравяват бързо и без усложнения!  Hug  bouquet

# 81
Мацкиии, хееей!

Аз съм вече с оправен лаптоп и се надявам да смогна да ви изчета, ама другата седмица заминаваме за Ахтопол, ще има ли някой наоколо???

айде ще се пробвам по късно да драсна два три реда и да ви вида как сте вие, че се затъжих  Hug

# 82
Жалко, че не мога да ви изчета, набързо сядам, докато ММ е в банята...
Обаче не мога да не поздравя Нощни очи:
Със здраве и безаварийно да си караш Мондеото, Янче! Само на хубави места да те води!
А за малката кукла - да е здрава и усмихната малката Бистра и дано и ти прихванеш, скоро и за твое роклички да купуваш!  Heart Eyes
Айдееееееее, ще чакаме и другите новини!

Целувки, момичета, ще бягаааам....

# 83
  • sofia
Нощни, все така щастлива от живота да си!

Моят терминатор спа 10 мин. на обяд, че баща и я събуди и ми отрови нервите. Добре, че заспа вече.  ooooh!

За чувалчето не казхте къде в Сф има?!

# 84
  • Пловдив
Момичета ако септември дам Венето на ясла без да се връщам на работа какво трява да направя?Да подам заявление в Нои и или какво?
При работодателят - подаваш заявление за спиране на майчинството и още едно за работеща майка и получаваш половината майчинство  Peace

Днес Виолета имаше рожден ден - стана на цели 3 год. Simple Smile ЕТИ и аз месих пита рано, рано и торта и ...... но купона беше страхотен, хареса се и на  децата и на родителите.
Чувствайте се почерпени, макар и без снимка ( по късно във ФБ) .

Нощни честита Племенница и ново возило.

Бебеш почиствай със сребърна вода.

# 85
Ех, че хубави поводи Нощни да Ви е честита племенницата и колата разбира се!

Вал, на теб честита рожденика  newsm51

# 86
Нощни, честита племенница! Да е жива и здрава Бистра! Страхотно име!  Hug И честита кола!!! Пожелавам да си я ползваш със здраве, безаварийно и безремонтно!  Hug

Вал, ще чакаме снимки от партито на вила "Виолета"! Simple Smile) Както и от твойте кулинарни постижения!  Hug

Люба, пий едно вино и не се ядосвай! Самата аз подпалих нещо одеве, обаче все се мъча да си повтарям, че животът е прекалено кратък, за да се ядосвам за глупости, а дано накрая го проумея...  Hug

# 87
нощни, честито и за двата хубави повода!
и ние сме с мондео, преди карахме такова като вашето - железно е! Wink

люба, аз нашето съм го взимала от чиполино миналата година. сигурно и сега има.

вал, чести ти рожден ден на вивка! много да ви усмихва и да ви кара да се гордеете! Simple Smile
чакам снимките на вкуснотиите. твоите снимки само като ги гледам и дебелея Simple Smile)))) уникални са!

гледахте ли днес почивна станция?
една астроложка говореше за дечицата по зодии. стори ми се интересно, макар че не можах да го изгледам докрай.

# 88
  • Пловдив
Елч, споко не се сетиха да снимат много масата, има само тортата  Mr. Green

И аз по случай празника се оциклих, след 2г.и 2 м. отново започват месечните неволи  ooooh!

А Стасич (Вивка така му вика  Mr. Green) е много крив, избива му кучешки зъб, прокашля и е със зачервено гърло и на всички снимки е намусен, изключае тези във водата Simple Smile

# 89
И аз да се включа по късни доби  Sunglasses

Нощи, лека и безаварийно!
И честита племенница! Да е здрава! Hug Heart Eyes

За чаеното масло - не съм го пробвала, но една приятелка вчера пръска и ако има резултат ще пиша ( дано да не забравя  Blush)

Вал, да е здрава и послушна порасналата госпожица!  newsm18 newsm18 Tada

Общи условия

Активация на акаунт