Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Нощни, да ви е жива и здрава малката девойка!  Heart Eyes
Честита ти и нова придобивка, с много здраве да я ползвате и никакви проблеми да не ви създава!   bouquet И още поводи за почерпки да имаш в скоро време  Hug

Вал, да е жива и здрава Вивка, да расте много усмихната и щастлива!   bouquet

Жекова, ако правилно ти разбирам въпроса, понеже и аз се интересувах от същото, трябва да подадеш при работодателя молба за прекъсване на майчинството, и ако не искаш да се върнеш веднага, взимаш натрупаната отпуска.

Момичета, на Ивайла лимфните възли са подути, което е нормално според мен заради инфекцията, но се напипват и като малки топченца, а зад едното ухо вчера напипах топче с големината на бобено зърно. мисля, че е лимфен възел и това, случвало ли ви се е някога такова нещо?

Буби, и аз си го повтарям това за ядосването често, но нещо и на мен не ми се отдава много, много...  Hug

Благодаря на всички за отговорите за телефона  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug и хубав ден! 

# 91
Люба, виж във Вис виталис, ново бебе или бебе маркет. Все в някое от тях ще има чувалче
Марти спи перфектно в чувалче, не помръдва. Големия протест е докато го набутвам в чувала

# 92
како рала, аз слагам дара в чувалчето след като заспи Wink
още след около час си е извадила едното рамо, а второто вади сутринта с много пъшкане Simple Smile после се гърчи като червей по цялото леглото, докато не се измъкне, пльосва се доволно и ни поглежда победоносно  Laughing Laughing Laughing

# 93
  • някъде
Благодаря за отговорите,но не съм обяснила като хората-аз ще напускам работа,няма да се връщам.Нямам и отпуски за изчистване.

# 94
  • Варна
адис и Вики и Преско са постоянно с подути с големината на бобово зърно лимфни възли,хем и двамата не са били болни отдавна(дано така продължава:pray:).Няколко пъти съм питала Педито,отговорът и е стандартния-скорошно прекарани възпалителни процеси..Върти ми се нещо и за капсуловане newsm78Виж какво намерих в тази връзка-кратък отговор на някаква лекарка:
--------------------------------------
Здравейте д-р Бранков, още от раждането си дъщеричката ми има увеличени лимфни възли на главата - зад ухото, от двете страни. Големината им е колкото грахово зърно. Kогато ги открих, много се притесних. Попитах педиатърката и тя ми обясни, че увеличените лимфни възли са нормално явление до 6-месечна възраст. Да, но моята дъщеря е на 1 годинка и 3 месеца, а все още лимфните възли са на лице. Въпросът ми е трябва ли да изисквам по-специални изсладвания във връзка с тях? Ако да - какви? Ще се скрият ли някога и лекуват ли се? Благодаря предварително за отговора.
----------------------------------------
Без да съм прегледал детето Ви, мога да кажа, че при малките деца често се опипват лимфните възли, които съществуват нормално по тялото.
Те могат да останат непроменени години наред. Би било обезпокоително, ако започнат да нарастват, да стават болезнени, кожата над тях да се зачервява, а успоредно с това и състоянието на детето да е нестабилно или да се влошава. Тогава ще имаме заболяване, което се доказва с кръвните изследвания.
На този етап нямате основение за безпокойство, а и няма граници във възрастта по отношение на тези възелчета.

# 95
  • В две тъмни очички
Здравейте и от мен  Hug Позачезнах малко, ама съм си в Пловдив  Mr. Green

Падна ми от плещите и последният изпит (имах да го чистя от 2 г) преди Държавния. Септември се надявам да взема и него!

Мотам си се тука в адските жеги и се радвам на живота! Ехххх, че е хубаво да си при мама! Оставям малката, по обяд, за да спи там, а аз беж при приятели. Сутрин пък съм с нея и ходим да се виждаме с приятелки и техните деца. Много ми е хубаво и вече спокойно (заради изпита).

Като се върнем трябва да ходя при доки да бият на дребната последната ваксина, ама това като се върнем. Смятам да поостана още 2-3 дни. И в тази връзка (сори за офф-а) Валл, Буби хайде на среща. Някой знае ли дали биричка е в БГ?

На дребосъчка все токлкова драматично й излизат зъбите. Преди 2 дни извади един предкътник , само че близо 2 седмици имаше кръвоизлив на мястото. С храненето става все по-трудно и все по - зле. Яде само кисело мляко! За закуска мляко с банан, за обяд мляко с бисквити, следобед каша, а ако я откаже пак кисело мляко и за вечеря познайте - отново кисело мляко с бисквити! Еййй направо едва издържам! Готвя, давам да яде, а тя без да е опитала даже започва да реве истерично! Приема само гореизброените и то под течна форма , за да може да ги пие през биберона! Дано да мине този период, че вече ми е много трудно и изнервящо. Не се притеснявам, ядосвам се, но не й го показвам и не я насилвам!

И да не забравя да се похваля! Днес имаме първата барабонка, която изакахме В гърнето! Без да драматизира, че я слагам! ДОйде, каза "ако" , съблякох я и я сложих. Много се зарадва на акото и искаше да го вземе да си играе с него, ама не й се получи  Mr. Green Дано е преминал този етап със страха и да започне да си сяда на гърнето и да ака там!

Май се поолях! Айде ще пиша пак

# 96
  • sofia
Адис, на Ирен винаги и се подуват лимфните възли- пред и зад ухото, споко. Тонзилотрен помага.

# 97
бубе, честита барабонка в гърнето без стрес! Simple Smile
а дара днес седя, седя на гърнето поне 20 минути, после стана и познай - започна да хвърля бомби от високо Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ама всички ги вкара в гърнето де Simple Smile)

# 98
Гали, Люба, много ви благодаря за отговорите  Hug  Стреснах се вчера, защото освен обичайното подуване на лимфните възли на врата и в основата на ухото, има и едно като топче зад едното ухо, точно както тази жена го е обяснила от цитата. Мислех да звъня на лл, но реших да не я притеснявам в почивните дни, дано да е нещо нормално и да отшуми с отминаването на инфекцията. а, пък тя е цялата в пъпки, големи и ужасни, направо ми е жал като я гледам...хем я мажа и пак се чеше, само дано не й останат белези, че и по лицето доста има.

# 99
  • ул. "Мечтание"
Много ви благодаря на всички за пожеланията!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Прекрасни сте!

Валче, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да ти е жива, здрава, щастлива и винаги усмихната и доволна от живота!

Бубе, хайде, септември и Държавния да отметнеш!  Hug  bouquet
Браво за "тоалетните" успехи!  Wink

Адис, аз имам по един лимфен възел, зад всяко ухо, които си стоят винаги обемни, тоест все едно са подути. Но реално не са и не правят никакви проблеми. Надявам се всичко да е наред при вас!

Днес дойдоха на оглед за покрива. Казаха какви материали ще ни трябват, какви пари ще струва. Петък се започва. Crazy

Бегам да си оправя малко къщата.

# 100
Привет мацки,

ние сме в подготовка за морето, мама се спретна с нов бански, рокля и тн и тн.  Flutter

Вал Честит рожден ден на принцесата!
 аз очаче едно не разбрим, ако може да ме светнеш, примерно Ема тръгва септември и аз подавам при работодаля да ми спрат майчинството, ама ти говориш след това за половина, в смисъл, че може докато навършат две да не се връщаме на работа ли? оф, аз ще ходя до офиса и ще разпитвам де, ама искам да съм наясно, че ми се ще поне 2-3 месеца да съм в къщи и тя да ходи до обед на ясла.
Бубе браво за акото  Sunglasses, ама я давайте акъл, аз с Ема нямам напредък въобще  Sick

# 101
Привет.
Вал - да ти е жива и здрава рожденичката Вивка, все такава чаровна, сладка и палава  Laughing
Нощни - честито возило - безаварийно и дълго да си го употребяваш. И.. честита племенница - много да е здрава и да ви радва.

# 102
Някой които е пил за бронхоспазъм Зиртек колко дни се пие? А пилите Флудитек против кашлица колко дни?
Ние биваме, още прокашля и има сополи. Снощи голям екшън със заспиването извъм количката.  Crazy

# 103
Kalifornia Зиртека според телесното тегло- при нас пием го 10 дни след бронхоспазъм, 2х2 капки сутрин и вечер. Peace Е, ние сме и по-специални на 4 месечна терапия с още куп други лекарства  Crazy

# 104
Вал,да ти е жива и здрава малката кукла!
Нощни,честито возило!Бистра да расте здрава и щастлива!
Буби,браво  и на теб,и на Влади!

Общи условия

Активация на акаунт