Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добър вечер и от мен!

Вал, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава, винаги усмихната и безгрижна!

Нощни, честита кола  и племенница! Безаварийни пътувания, а на малката госпожица да расте здрава и да радва мама и тате!

Инка, сега гледам, че се подготвяте за Ахтопол. Ние го обмисляме като вариант за морето това лято от гледна точка да е по- спокойно. Не сме ходили там с ММ от детските си години, та в тоя ред на мисли спокойно ли е наистина? Можеш ли да препоръчаш някое малко спретнато хотелче близо до плажа? Как са цените по заведенията за хапване? Как вървят нощувките? Ще съм ти благодарна за всяка информация, която можеш да ми дадеш  Hug

Поздравления за Влади на Бубето!

Ох, друго не се сещам май! Отивам да вечерям! Лека от мен!

# 106
инка, когато се върнеш на работа до навършването на 2 г. на хлапето от НОИ всеки месец превеждат по 120 лв. като реверанс, че работиш. за да стане това работодателят ти дава да попълниш една декларация, те си знаят.

абе, мацки, я дайте акъл! дара има ситни пъпчици с петънца в основата на косата, под бретона. най-близко до акъла е, че е от жегата. тя много се поти там, но ме притеснява, че все още има крусти по главата и да не е направила някаква гъбична инфекция Sad

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 22:37 от Елч

# 107
  • sofia
Крустите с олио или зехтин пробва ли ги? Иначе не е невъзможна теорията ти.

Ети, извинявай, че не ти звъннах, забравих, дърта съм.

# 108
в началото ги пробвах и после се отказах. то от нейната коса нито мога да ги намажа, нито да ги изчеткам като хората, да не говорим, че това няма измиване. като беше по-малка ги махах една по една, сега вече не мога да я задържа да стои мирна, за да го правя ...

# 109
  • София
Вал, да ви е жива и здрава малката принцеса! Hug

Нощни, честита ти кола! Леко и безаварийно с нея! Hug

Елч, аз мия косата на Виктор с едно като шампоанче-пяна на Мустела, което е срещу крусти и от както го ползвам не са му се появявали.

Адис, милата душичка, дано бързо да й минава! Hug За облекчаване на сърбежа можеш често да я къпеш, но без сапун, четох че може да се правят и ванички с овес, който също помагал. Мажи с Днинджира. Изписаха ни и едни хомеопатични, утре ще ти пиша как се казват. Hug

ММ днес беше кръстник. Много хубаво тържество стана, бебето беше хипер кротко и само се смееше.

# 110
  • В две тъмни очички
Уфффф много съм завеяна  ooooh!

Нощни, Честито возило! Безаварийно, безпроблемно и евтино возене  Mr. Green Също така да е жива и здрава племенницата ти, а ти много да я глезиш  Hug

Валл да ти е жива и здрава щерката. Много късмет в живота!   bouquet

Елч, Влади е изпъпчена по гърдите и гръбчето, при нас съм сигурна , че са от прегряване! Ако си притеснена отиди при педи  Hug

И да ви се оплача, цяла сутрин чакам Буби да ми звънне, а тя се размотава!!! НЕсериозна работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
  • ул. "Мечтание"
Добрютрю!  Mr. Green

Ходих да водя Божидар на градина. Ко да ви кажа, мързелажка работа. Закъсняхме, щото се излежавах.  Whistling Ама какво да правя, не съм свикнала аз да го водя. Обикновено го води Антон, но днес излезе много рано за да закара колицата ми в сервиза да й сменят там някои работи, дето е добре да се сменят като си вземеш кола втора ръка и да оправят някои дреболии.

Сега ръфаме тука с Искрен едни кифли за закуска.
Аз съм малко снощна.  Embarassed ooooh! Mr. GreenСеднахме с мъжО уж да пийнем по едно... но може би предварително трябваше да уточним едно какво  Twisted Evil Сега се чувствам като изцедено лимонче... толкова съм пресъхнала...  Joy Joy Joy Изгубила съм тренинг. Whistling

Айде, закуската е от мен! Peace

Аз имам доста работа днес. Надявам се да не се разсея и измързелевя и да си я свърша. Следобяд пък сме на детски рожден ден, кеф! Ще се видя с приятелките си!  Heart Eyes Затъжила съм се!

# 112
Момичета, при разстройство какво се дава?
Досега не сме имали такъв проблем, то даже не е точно разстройство и не е често. Вчера сутринта и днес сутринта миризливо и кашаво. Извинявам се за кенефната тема рано сутрин та се чудя да звъня ли на педка newsm78 Дали е възможно от череши да е такова акото.

А как се дава тази Хумана електролит

# 113
  • ул. "Мечтание"
Черешите разхлабват. Напълно е възможно акото да е по-различно заради тях.
За разтройство се определя голям брой изхождания (не помня точно колко, мисля, че над 5-6), а не самата консистенция на изпражненията. Наблюдавай го днес как ще е. Ще си проличи бързо, ако има проблеми със стомахчето.

# 114
Добро утро!

Бубенце, обясних ти се одеве по телефона...  Blush Тая сутрин както никога Зори стана в 8:20ч и малко ми обърка плановете за кафе с Бубето, ама нищо де, утре ще й се реванширам.  Hug

Елч, аз крустички май съм виждала само на снимка, понеже Зори нямаше, но помня, че имаше едно кремче на педиатрил (Авен), на което пишеше, че е специално за това. Макар че наистина на нашите дългокоски как се слага не ми е ясно. Може би с шампоанчето, дето ползва Какче ще е по-лесно. А за гъбичките нямам никаква идея как ще да изглеждат, но и Зори е обрината по вратлето от жегата, да не говорим, че току й излезе някоя червена пъпка, колкото да ме стресира и следобед е изчезнала...  Whistling

Адис, нашата педи, когато се чухме по телефона, заради обривите на Зори, за които бях убедена, че са шарка, ми беше казала да я мажа с това:
http://apteka.framar.bg/30016833/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -40-%D0%BC%D0%BB-
Така и не го взех, понеже не се наложи, но тя ми каза, че много успокоявало...
А другото май Тути го беше казала и после много ми го хвалиха и от друго място:
http://apteka.framar.bg/30020257/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%81% … -50-%D0%B3%D1%80-

Дано да й мине по-бързичко на душицата!  Hug

Калифорния, как беше спането тази нощ? В кошарата ли спахте?

Како Рали, ентерол прахче давах аз.  Peace

В петък ни пристигна една доставка от ХМ и вече Зорница е с бански, готови сме за плажа!  Party

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 09:55 от bubi_barabata

# 115
какарала Както го описваш не е типично гадно разтройство, баш от черешите си е  Laughing Следи си твойто ако да видиш колко е променливо след череши  Mr. Green Иначе може да дадеш ентерол прахчета, сухари напоени с чай, или сок, хуманата като напитка съм я давала  newsm78 newsm78, чай от шипки, има едни сокчета на ХИП електролитни точно за разтройство. Друго не се сещам  newsm78

Нощни очи Браво на вас!  Mr. Green Честита ти колица, много ме кефи гледах снимки  Heart Eyes Честита ти племенница  Heart Eyes Ние пък сме на сух режим с мъжо, понеже бебо е много ниско от 2 месеца забарнен ни е кекса  Crossing Arms

В момента съм с бронхит вкъщи за пореден път...

За пъпките Калин има само по лицето едни безцветни, днес на яслата питали мъж ми от кво си и той - ми от де да знам  Mr. Green Е взели са детето кво ще правят  Mr. Green
Бубе Как живееш в Пловдив в тази жега  ooooh! Дано сте с климатик днес го дават към 37.

# 116
  • София
Черешите разхлабват. Напълно е възможно акото да е по-различно заради тях.

При Йоана е точно обратното - като яде череши и даже пропуска да се отчете за деня:)

Да ви питам - от 2-3 дни Йоана има някаква кашлица - все едно има храчка на гърлото и иска да си прочисти гърлото. Кашля предимно сутрин и до обед, нощем и вечер не. Няма Т, няма хрема, жизнена е, хапва си стабилно. нито става по-зле, нито по-добре. И се чудя - възможно ли е, поради това, че в момента пак са я напънали някакви зъби, да и се дразни лигавицата на носа и да се стича секрет, който да я дразни и да кашля? Мислих, мислих...и това ми се стори някакво разумно обяснение. Ще я заведем на лекар, ама до сега не е пила лекарства и ми се иска да не пие възможно най-дълго, освен, ако наистина не е наложително...

# 117
Верно ли днес в Пловдив ще е 37 градуса?

Зайке, с какво се цериш? Бързо да се поправяш!

Лейди, заведете се да ви видят гърлото и чуят гърдите.

Онази нощ като се събиди към 00.00, реве като заклан и не иска в кошарата и айде за пътви път спа между нас. Снощи пак не иска в кошарата и не мен ми дойде "гениалната" идея да легна и аз в кошарата.   Mr. Green Наместихме се двамата и изчаках да заспи поседнал до мен. После си спа там.
Спрях му лекарствата днес, но още точи сополите.

# 118
  • Пловдив
Вал Честит рожден ден на принцесата!
 аз очаче едно не разбрим, ако може да ме светнеш, примерно Ема тръгва септември и аз подавам при работодаля да ми спрат майчинството, ама ти говориш след това за половина, в смисъл, че може докато навършат две да не се връщаме на работа ли? оф, аз ще ходя до офиса и ще разпитвам де, ама искам да съм наясно, че ми се ще поне 2-3 месеца да съм в къщи и тя да ходи до обед на ясла.
Елч ти е обяснила, но ако искаш и даси стоиш в къщи ще трябва да си пуснеш отпуската. Но пуснеш ли детето на ясла - задължително спираш майчинството.

И да ви се оплача, цяла сутрин чакам Буби да ми звънне, а тя се размотава!!! НЕсериозна работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бременна е - простено и е  Mr. Green

Верно ли днес в Пловдив ще е 37 градуса?
То тука все е толкова  Whistling
Аз досега бях навън - не е много топло ОЩЕ.
Ходих да заведа Виолета на ясла, занесахме Торта, почерпки, балони, шапки, свирки да се забавляват децата. Говорих с директорката за Малчо - каза че няма предимство, но ще направи всичко възможно да го вземе при тях Party

Бубе и Буби, или общо Бубета  Wink като решите нещо за срещичка, врътнете едно телефонче.

# 119
Хей привет! Да се запиша и аз в новата тема! Hug

Първо да поздравя на патерица чаровната сладурана на Вал - да е жива и здрава, много усмихната, красива, с късмет и да сбъдва мечтите си! Heart Eyes

Нощни Hug честита племенница - много да радва всички, да расте здрава и щастлива!
Возилото и на мен много ми хареса! Със здраве да си го караш, безпроблемно и безаварийно и все на готини места да си джиткате с него!

Тази сутрин рано излязохме на разходка, че става голяма жега, нашия овърша градинката и прибирайки се заспа в количката.
Той също има още малко крустички по главицата, но не ми се маже с мазнини, че после не знам как ще го измия. Ей, много пада туй човече бре...краката са му сини, на главата тъкмо мине..и пак.
И да се похваля, че и аз съм с посинено око....добре че е на клепача и не се вижда чак толкова... Laughing

Сами също е с обрив около гушката до гърдичките и по вратлето, но смятам че е от горещините. Смятаме да купуваме нов спален чувал, че сегашния омаля, ще взимаме 100 см.С чувал спи най-добре.

Да що прочетох и щях да пиша го изпозабравих... Wink

Пожелавам бързо оздравяване на всички!  Hug

Прегръдки на мами и деца от нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт