Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Мама Зая, оздравявай! Не сте само вие на сух режим - и мен ми сложиха вето на последния преглед, ама то и със Зорница беше така, та сега чакаме да паднат забраните...  Tired
А Бубето не я мисли, тя си е кореняк пловдивчанка, ние тука 37 градуса за нищо ги нямаме!  Wink Дет вика Вал, то цяло лято е така...  Mr. Green

Калифорния, значи правилно съм попитала дали сте "спали" в кошарата.  Mr. Green

Емили, аз вече избледнях и мога да се показвам пред хора...  Wink

Вал, Вивка взеха ли я на градина? Стискам палци и за Стаско. Ти кога мислиш да го даваш? Пиша ти на лични за срещата. Simple Smile

# 121
Момичета, благодаря ви за отговорите. Явно не е разстройство, защото сега си се изака твърдичко. Май ще да е от черешите, както каза Зайка и аз хапнах и сега ми ври и кипи в корема.

Лейди, повдигни и матрачето, сложи сушилката с дрехи в стаята и, дръж я на пара в банята/ това ако нямаш инхалатор/. Идеята е да се втечнят секретите. Те не могат да издухат и да изхрачат и затова жилавите секрети си ги въртят из носоглътката

Нощни, честито ви бебоче. Вие изработихте ли третото? И на мен ми хареса возилото ти, но повече ми хареса къщата ти. Разгледах ти снимките от прощъпулчето на Искрен- то направо рай за децата
Започвам и аз да узрявам за идеята за къща, само дето финикийци няма Laughing

# 122
  • ул. "Мечтание"
Рале, мерси за хубавите думи!  Hug  bouquet
И аз така като тебе си мислех, че скоро няма да стане да си имаме собствено жилище, камо ли къща, ама ей на, усмихна ни се късмета. Мен много ме беше шубе да взимаме кредити и да правим ипотеки, но се оказа, че не е чак толкова страшно.  Mr. Green

Пък третото... нещо се куми още.  Crossing Arms Ще е някоя бавна мързелана като майка си...  Crazy Joy Heart Eyes

# 123
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662076.0
Накратко в Бг внасят слънцезащитни кремове Мустела с парабени, при положение, че във Франция вече не се произвеждат такива Мустела с парабени. Един вид ни имат втора ръка хора и си пробутват боклуците, които не вървят при тях.

# 124
Здравейте, дами!
Аз от днес съм без деца и го раздавам много лежерно и мързеливо  Mr. Green
Та по спомени:
Вал,да ти е жива и здрава Виолета! А защо Стаско не ползва предимство от кака си?
Нощни,честита кола, леко и безаварийно да я караш! Бебе Бистра да расте здрава и щастлива за радост на мама и тате, и всички около тях!
Бубе,браво  и на теб,и на Влади!

Бременните, не се оплаквайте за кекса, то от това сте на тоя хал  newsm53

Всички болнички- малки и големи бързичко да се оправяте.

От днес с ММ сме на диета, да видя докъде ще я докарам  Whistling

# 125
Здравейте момичета!

Буби, благодаря ти мила, ние ползваме вирасуут, доволна съм, само че може да се ползва само 3пъти на ден  Hug

какче, Hug знам го това хомеопатичното, но тя пие изопринозин, а то може или едното или другото. иначе честото къпане го прилагам, а на джинджира мисля да взема това за заличаване на белезите. колкото и да се ядосвам сега на тази варицела, май е по добре така, поне от тук нататък няма да я мисля...

Калифорния, как се побра в кошарата  Joy

Пепита, аз от доста време се мъча да мина на диета и най-накрая от една седмица насам успявам да спазвам някакви ограничения, сега поне и жегата помага, успех ви желая!

Лейди, за да покашля, може би има задна хрема, щом не й тече нослето. аз лично винаги при хрема взимам веднага мерки, защото не се знае как биха могли да се развият нещата  Peace бързо да отзвучава  Hug

мамо зайке, бързо да се оправиш и ти и никакви болести повече  Hug

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 14:33 от адис

# 126
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Нощни Hug,честито ти возило,със здраве да си го ползвате,на много хубави места да ви отведе!Честита ти племеничка,много здраве и усмивки и желая!

Елч,и аз преди няколко дни с изненада открих ,че Нелката има още крусти.Намазах я с олио(и с пръсти разнесох по главичката) на обяд ,преди да я изкъпя,постоя така десетина мин.и след това с едно малко гребенче я разресах,падаха на люспи.След второто къпане вечерта,нямаше следа от олиото по косата.

В събота и аз взех на Нелката цял бански,много е сладка Heart EyesВзех го от Лидал за 7лв.размер 92 и заспа с памперса

Адис,Таня изкара много тежко Варицелата ,имаше страшно много пъпки и кремчетата и спирта я облекчава за малко,тогава педи ни изписа сироп Калергин

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 14:43 от tuty1

# 127
Мама Зая, оздравявай! Не сте само вие на сух режим - и мен ми сложиха вето на последния преглед, ама то и със Зорница беше така, та сега чакаме да паднат забраните...  Tired

Винаги съм се чудела тая забрана за оргазъм ли е или за проникване, щото ако е за второто то проблема се решава лесно  Laughing

# 128
  • ул. "Мечтание"

Винаги съм се чудела тая забрана за оргазъм ли е или за проникване, щото ако е за второто то проблема се решава лесно  Laughing

Ако е за второто си е направо абсурдна такава забрана. шъ ме прощават доктораята... окситоцин отделяме ежедневно и многократно, не само при секс и оргазъм. А ако не е настъпил момента за раждане, матката е нечувствителна към окситоцина. Ако пък бебето реши да се ражда никой не може да го спре... за добро или лошо...

# 129
Аз съм без дете, метнах го на майка и обикалям дофтори...  Wink  (оф, чакай да се редактирам - с дете съм, ама едно и то е още инкогнито  Mr. Green )

Бебеш, да ти кажа, не сме изпадали в такива детайли с АГ-то, ама аз разчитам, че не е задълго, така че...

Пепита, има една диалектна приказка за подобни случаи, която гласи: "А га ядИ кИфтетата нИ рИва..."  Joy
И все се каня да те питам, но забравям - цяло лято ли ще оставите хлапетата в Харманли? Мен да ти кажа все ме е страх, че ако оставя Зорница за повече време на някоя от бабите, ще ме забрави. Не знам защо така, но може би, защото брат ми като малък бил един месец в Бургас при баба и после майка като отишла да си го вземе, той ревал все едно го отвличат, с кризи, чудо... Може би малко преувеличавам, ама...  Whistling

Адис, наистина по-добре да мине сега. Колкото по-късно, толкова по-проблемно. И представи си щом сега се почесва, ако беше по-големичка какво щеше да прави.. Така че, да минава и да забравяте.  Hug

Калифорния, аз го четох това тези дни. За парабените не знам, но в крема за дупе, ако знаете каква разлика има в консистенцията... А в цената...  ooooh!

И да ви се оплача малко семейни бъкии и аз - мойта свеки няма наименование пред малката. Това в следствие на факта, че тя отказва да бъде "баба", приема го обидно, искаше да е мама еди коя си... Аз обаче се тръшнах, щото не ми е много приятно детето да мамосва хиляда мами, освен мен и сега резултатът е, че тя стачкува и не се нарича никак... Ми голяма тъпотия ми се струва. Що си причиняваме такива неща, не мога да разбера...  Tired

# 130

да ви се оплача малко семейни бъкии и аз - мойта свеки няма наименование пред малката. Това в следствие на факта, че тя отказва да бъде "баба", приема го обидно, искаше да е мама еди коя си... Аз обаче се тръшнах, щото не ми е много приятно детето да мамосва хиляда мами, освен мен и сега резултатът е, че тя стачкува и не се нарича никак... Ми голяма тъпотия ми се струва. Що си причиняваме такива неща, не мога да разбера...  Tired

Буби, опитай се да не обръщаш внимание, само не позволявай свеки да става причина за караници между тм и теб, не си заслужава  Hug

Бебеш, Нощни, аз имах контракции от рано и през двете бременности, еми опитвахме се да водим някакъв полов живот, ама всеки път още по време на опита започваха контракции и в един момент не ми трябваше забрана от лекар, сами си я наложихме...

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 15:11 от адис

# 131

И да ви се оплача малко семейни бъкии и аз - мойта свеки няма наименование пред малката. Това в следствие на факта, че тя отказва да бъде "баба", приема го обидно, искаше да е мама еди коя си... Аз обаче се тръшнах, щото не ми е много приятно детето да мамосва хиляда мами, освен мен и сега резултатът е, че тя стачкува и не се нарича никак... Ми голяма тъпотия ми се струва. Що си причиняваме такива неща, не мога да разбера...  Tired

Буби, това според мен е синдром на остаряващата жена, която не иска да приеме, че вече е стара и е станала баба. Чувала съм тази история от различни места, включително и за мои роднини са ми я казвали.  Майката е една! (Изключвам осиновени деца и такива заплетени ситуации) Поради тази причина аз не наричам свекърва си майко. А пък твоята свекърва като не иска да ѝ викат бабо, да ѝ викат по име. Аз така бих разрешила проблема

# 132
  • София
Буби, тия "баби" най ги мразя! ooooh! Като не иска да й викате баба, викайте й дядо! Mr. Green Или когато обясняваш на малката нещо за нея я наричай "майката на татко ти! Joy докато й дойде акъла! Mr. Green

# 133
Еее, как може, мама да й казват?!? Тя е мама на сина си, не й ли стига!
Да внеса малко хумор: Магарок като се появи баща му след 6 месеца нямане и му казваше "дядо".  Crossing Arms

# 134
  • Пловдив
да ви се оплача малко семейни бъкии и аз - мойта свеки няма наименование пред малката. Това в следствие на факта, че тя отказва да бъде "баба", приема го обидно, искаше да е мама еди коя си... Аз обаче се тръшнах, щото не ми е много приятно детето да мамосва хиляда мами, освен мен и сега резултатът е, че тя стачкува и не се нарича никак... Ми голяма тъпотия ми се струва. Що си причиняваме такива неща, не мога да разбера...  Tired

Буби, опитай се да не обръщаш внимание, само не позволявай свеки да става причина за караници между тм и теб, не си заслужава  Hug
newsm10 - да и казва на име. Аз и на майка ми и говоря на име. Пък на свеки не мога да си изкълча езика да и кажа майко  Sunglasses.
ММ има едни познати - малкия що мами има......., та бабата, та сестра и , та още някакви лели-баби.
Ама много ми е смешно като почнат да се втелясват тия баби - дошло им ред да са баби, те още мамо искат да им викат внуците ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт