Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
мадлен, изключително неприятно! дано не го прави повече тази безотговорна женица!

марияп, супер кофти с тази температура! аз откакто е жега тук си мисля за вас, ако при нас не се търпи, какво ли е при вас... (буби, и теб те споменавам! Simple Smile)

буби, в къщи аз съм по-смелата и редовно ми се случва това, което се е случило на тм. преди няколко дни в един магазин така вървях до дара и за миг погледнах една дрешка, обръщам се дара я няма, ама няма и следа от нея, навред закачалки - а дара йок! тръгнах да обикалям леко паникьосана и я открих при едно 10-ина годишно момиченце - харесала си го нашата, нещо му говори и го дърпа за ръката, ама ще му я откъсне, а то и майка ми гледат смаяно  Laughing Laughing Laughing

# 676
Добро утро и от мен (в петък  smile3558)

Буби, дано всичко е наред  Hug не губи надежда  Hug, за Зайците много положителна енергия  Hug
Бубе, чувала ли си Дани?

Нещо много криво ми става с такива новини, не може ли просто да си забременяват жените и без лекарства и инциденти да си раждат здрави бебета навреме... напоследък съм в една такава черна серия, все някои не успява с бебето (износване, забременяване, задържане) УЖАС!

Мадлен, аз щях да я смачкам тази на място, само при мисълта че може да ми се случи нещо на детето и ставам  box

Вчере се изумих, водихме Ел на доктор в денонощния мед. център на нашата поликлиника, че малката повръщаше, изписаха и лекарства и след като се прибрахме, може би 2часа по-късно ми звънят от мед. центъра-Докторката, която я прегледа, за да пита дали има подобрение дали всичко е наред и да ми каже, че ако трябва още нещо е на разположение  Shocked Е никога до сега не ми се беше случвало!

Много целувки от мен.

# 677
  • В две тъмни очички
Буби, ММ пък е в другата крайност, само ми мрънка да не позволявам това и това, да я държа, да не й давам да се качва на разни места и т.н  Mr. Green
Пиши като има развитие по твоя въпрос! Стискам палци и ви гушкам!

За спането на Влади, ни басейни помагат, ни нищо! То детето не е спряло да се плацика цяло лято  Whistling , а както знаете не е и от много мирните. Надявам се да е някакъв период, че племенникът ми спря да спи на обяд още на 2 Tired

Я кажете какво АМ да купя на дребната, реших да послушам лекаря и да правя поне 1 хранене с него!

Мама Зайка не съм я чувала , като има развитие ще пиша!

# 678
  • sofia
Бубе, няма значение какво мляко ще вземеш. Аз давам Нестле джуниър.

Ей, бременните, да минават лошите моменти.

Мадлен, ужасна случка, аз бих я извадила с шут тази луда и бих извикала полиция. Въпреки, че в първия момент човек се ошашква.

# 679
Бързам да пиша, че не ме свърта на едно място!
Д-р Марков ми отговори на мейла със снимките и резултатите и ми каза да дишам спокойно, че не е гроздовидна бременност. Според него става дума за т.нар. "плацентарно езеро" - пълно с венозна кръв, което не пречи на нормалното развитие на бременността. Препоръча ми да ида контролно при д-р Даскалов (Калифорния,  Wink ) след 2 седмици и живот и здраве края на август при него за късната фетална морфология.
Оооох, няма да ви казвам не камък, а какво ми падна от сърцето... Снощи бая си поревах и все едни гадни мисли... Но, важното е, че док ме успокои, да е жив и здрав!  Hug

Ама и вие сте голяма опора, момичета! Много си ви обичам!  Hug

Сега остава само Заенка да са добре, ще чакаме добри новини.  fingerscrossed

Бубенце, мойто пък още спи по два пъти. Искаш ли да ти пратя едно куче да се измарят взаимно? Тука имаме богат избор.  Mr. Green

Елч, топличко е при нас, ама ние сме тренирани...  Wink А Дара е една малка сладка лепка, явно си пада по батковци...  Laughing

# 680
  • Варна
Буби не,рано е още.Той лекаря в Спешното каза 4-ри дена да не го мокрим,а те ще станат днес вечерта.Иначе още на следващия ден му цъфна леко мястото,а лепилото(или някаква коричка)постепенно се отлепи.След малко сме при личната,ще я видим какво ще измисли.Смятам да я питам и за неяденето,по-бавният растеж и т.н...
Дребният още спи ShockedТо верно,че снощи стана 12ч. докато легнем,ама..М/у другото беше много яко,слязохме уж на бързо да се разходим в Морската и случихме на някакъв Младежки фестивал.Имаше "Надиграване" в различни стилове Heart EyesТеглят на случаен принцип два стила на двама участника и те яко денсят,после пак и пак-голям кеффф!Естествено дребния бактиса по-някое време и не изчакахме кулминацията,но все пак беше голямо шоу!После мимоходом ударихме едно ухо на Филип Киркоров.Всички бяха накацали като врабчета де що дупка има.Хеле пък руснаците,направо имаше размазани,вътре кой знае какво е било.Гледах че голямо шоу правил..е аз като музика трудно бих го издържала де Laughing
Мадлен #ShockedУжасно сте се уплашили сигурно!Наистина,ако вярваш може да запалиш свещичка в някоя църква.
Сетих се за праха за пране-от около 10 месечен му пера дрешките с нашия Peace
А за умората от вода само да споделя,че на моите не им действа-море+слънце+много скачане(от страна на Преско) и мн врънкане(от Викчо) и двамата са обикновено така ShockedЗаспиват с мнооого натискане към 4-5-6 часа-превъзбуждат ли се и аз не знам.
Бубе на Вики започнах да му давам Фризолак.Има лек ванилов вкус/мирис и мн му харесва.Като го види и започва да врънка да му давам,а той си беше(и все още е)пристрастен към цицките ми ooooh!
Болнички мъници оздравявайте по-бързо babydust7
Боже,ставам да събуждам дребния,че ще изтърва педката.

# 681
Ееее, супер новина, Буби!!! Кога ще ходиш при Даскалов?

Болните да оздравяват бързо, че в този пек и температура си е  Crazy.

# 682
Бубинка, много се радвам за хубавите новини  Heart Eyes  Hug

Гали, какво имаш предвид като казваш по-бавен растеж, пиши после какво ти е казала лл? Ивайла и тя не мърда нещо на кг., само на ръст като чели малко е дръпнала, но да е най-много 75-76см., така че пак не е от най-снажните  Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 12:44 от адис

# 683
Радвам се за хубавите новини, Буби! Hug От цялото си сърце се моля всичките ни бременни мами да са добре! Гуш за Зайчетата! Praynig

Аз и Ти Hug поздравления за приемането на Хари в СМГ! Малко късно пиша, ама чак вчера прочетох назад...Успех му желая!

Мадлен Hug голям шок е било...Намам думи от ненормалници по улиците....адски се нервя и дразняяяяя.....

Мисля да правя на Сами едни пробни изследвания за паразити преди тези, които се правят 10 дни преди почването на ясла. На моя позната като направиха изследванията се оказа че детето има ламблии, и така отложиха яслата...а тя не можа да се върне на работа.

Не пера отдавна с детски прах.

АМ - Нестле Джуниър. Давам по 1 път на ден, макар че е хубаво по 2 пъти, но не намирам времето между всичките хранения да го дам втори път. Сега го давам сутрин като се събуди, а това тази сутрин беше в 5,04 ч.

Да ви се похваля, че на вилата си направихме зеленчукова градинка и вече си имаме био краставици - супер са! Чакаме доматки, моркови, брюкселско зеле  и чушки. Много е гот да си сееш и ядеш чисти зеленчуци.

Дейзи Hug , абе ти да не си ми съгражданка??? Simple Smile

Хубав ден от нас! Heart Eyes

# 684
Зън,разсмя ме с мазилката и калциевия дифицит.Не мисля,че детето има калциев дифицит.В момента на тази възраст ,чрез устат и езика децата ни най-добре опознават света, затова лапат всичко,включително и това, което не се яде.....Вико яде ръжда преди време това значи ли че има нъжда от желязо. Mr. Green(извинявай за хумура,ама Simple Smile) и пясък пък яде всеки ден,от градината си къса цветя и си ги опасва...уж ги мирише как ухаят и после решва да си ги хапне, камъни, дърво, обувки, пърст(земя)Така му се услаждат,че ми се обижда и плаче когато го отстраня от тях и му се карам докато го мия. ooooh!
Буби,радвам се че си по-спокойна вече!
Зай, само спокойно и всичко ще е наред.Вярвам!
Мдлен, думи нямам! Shocked
Бубе, с Фризо 3 сме....а на Стела давах Нестле Джуниър.
Да се похваля тихичко- ден трети сме без биба(залъгалка)През деня пие от чашка,но млякото в 5ч сутринта не мога да изкореня. Rolling Eyes

# 685
  • В две тъмни очички
Буби, радвам се миличка за страхотните новини! Най-хубавото е , че и ти ще си по-спокойна сега и ще се радваш на бременността си  Hug
А за кучетата, не мерси! Имаме си колкото искаш!
Днес дребосъчка заспа точно за 2 минути в 14:00ч.  Реших да сменя обстановката и легнахме на нашата спалня, не знам дали това е причината или ужасната жега днес, а с нея се киснахме 2 часа в басейна без чадър  Blush, но в крайна сметка важен е крайният резултат - детето спи, а аз още се офлянквам и не съм измила чиниите , нито съм оправила къщата....ама ей сегичка като свърша с писането започвам  Mr. Green

Благодаря за отговорите за АМ

# 686
  • София
Буби, браво за хубавите новини! Hug
Сега чакам добри вести и от Зай и ще съм  вери хепи! Heart Eyes
Мадлен, ужасна случка! Тая идиотка щях и аз да я наритам хубаво! #2gunfire Добре, че хлапетата са добре! Praynig
Ох, много болнички дечица... Бързо да оздравяват, че нещо много болести сред лято, то не са ангини, вируси с обрив, херпеси, повръщане и разстройство... Tired
Бубе, аз давам НАН 4.
Еления, браво за бибата. Виктор спря нощното си мляко преди около месец. Просто една нощ му предложих вода и той си пийна и заспа. Вече така процедирам и се приема. Остана ни само АМ за приспиване, ама не бързам да му го махам още.
Още му пера дрехите с отделен прах, ама май по навик.  Blush
Жоржи, ето такива лекари ми връщат надеждата, ама за кратко, че всичко друго е ... ooooh!
А бе кажете как миете количките, че от този пясък е заприличала на циганска колиба! Blush
Някой да я пробвал да я дава на автомивка?

А, сега се сетих нещо смешно. Днес в градинката бяха дошли две ромки Mr. Green с децата си. Те са от квартала, ама са от чистите и спретнати такива. Та и двете бяха с потници MANGO, явно искаха от далече да се вижда какви са! Mr. Green

# 687
Буби, супееер  Hug

Емили, не съм, иначе одавна да се запознали децата  Grinning ММ почива в сряда и мислим да отскочим до там.

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 10:11 от Дейзи-

# 688
А, сега се сетих нещо смешно. Днес в градинката бяха дошли две ромки Mr. Green с децата си. Те са от квартала, ама са от чистите и спретнати такива. Та и двете бяха с потници MANGO, явно искаха от далече да се вижда какви са! Mr. Green

hahaha ей железни са

# 689
Kakche, мия я като отидем на къщата с маркуч, четка за дрехи и веро/ или разтворен във вода прах/ и ако се налага имам един спрей за петна.  Това за лятната количка, тя съхне за минути. Куинито не съм го прала, мислех да занеса лятната част на химическо, но ние така или иначе в момента не я ползваме та все забравям

Буби, браво за добрите резултати и дано до края всичко да е наред
Зайката вчера ми писа, но днес не е Cry Дано всичко да е наред, поне още 2-3 седмици да задържи положението

Мартин пие Лактана Киндер и не си го дава за нищо на света, но не мога да го науча да яде кисело мляко. Дайте идеи как да му го пробутам

Мадлен, тая директно я вадя от колата и започвам да я бия в земята. ТИя жени в Бг много изпростяха бе и всеки ден по площадките се сблъсквам с такива екземпляри, че се чудя с коя да започна да се кръстя

Общи условия

Активация на акаунт