Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
ехо пиривет мривет от морето Hug

Пепитка  newsm59 бъди жива и здрава, много обичана и глезена  Heart Eyes

Тути да е живо  и здраво мамето, където и да е по света Simple Smile

положителна енергия и молитви за мама Зайа и малкото зайче байче, дано да успеят да го позадържат още някоя друга седмица!!!  Praynig Praynig Praynig Peace

Бубиии  и за теб много положителна енергия и стискам палци всичко да е наред с малкия мъж  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

Бубееее цунки на Владииии, а като се върнем ще дойдем с Ади на гости да се поуморят и ще видиш как ще ги тръшнем да спят, а пък ние ще пием кафе  Heart Eyes

# 661
  • София
Буби, много силни прегръдки и на теб! Hug Стискам палци всичко да е наред с бебчо и вярвам, че ще е така! Hug
И Виктор човърка мазилката и пробва да си хапне, докато не го скастря! Twisted Evil

# 662
Влизам на бързичко ,че малкия е в стихията си.
Мама Зайка и  Буби стисна ти палчета и от мен fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Честит рожден ден, Пепи!  newsm59

# 663
  • София
Елч, Какче, успокоихте ме, че не е само Ади да яде строителни материали  Hug Hug Също много й се услаждат трохи от земята в кухнята или пък като си извади някоя солета изпод дивана  Crazy. На мама клошарката е тя  Heart Eyes. Вчера пък, след няколкодневни напразни опити, най-накрая успя да бръкне в тоалетната  Sick. Ужасно палава е станала, едва смогвам да я опазя от бели.

# 664
Буби, искрено се надявам всичко да е наред  Hug . Много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за теб и за малкото зайче

Пепита, Честит рожден ден   bouquet Тути, и на теб Честит празник   bouquet

Мрм, дано каката е добре и да си изкарате добре почивката

Емили, а ти къде се губиш? Хайде да водим децата на басейн в Шипково  Grinning

# 665
  • София
след прочетеното за Буби и Зайка забравих какво щях да пиша... Момичета, дано  всичко се оправи с малките човечета  Praynig

Зън, аз като дете съм яла много мазилка, дори си спомням, че си правех кюфтета от пясък и после си ги хапвах.... еми към днешна дата нищо ми няма (май)

# 666
  • Сливен
Зън  Емилия яде всичко що хване - мазилки, тапети, клечки, листа...какво ли не - и го прави нарочно. И за това не мога да я изпусна от поглед. Даже лапа някое листо и идва при мен и ми се плези да и го извадя от устата  ooooh!
Днес набара в парка клечка от кибрит и почна да си чисте ушите с нея  Rolling Eyes
Стискам силно палци на Буби и Зайка, всичко да е наред с вас и бебчетата  Hug
Бубе пожелавам ти утре сладък следобеден дъъълъг сън на Влади, че да си починеш  Wink
Пепи Честит ти Рожден Ден - много здраве, щастие и само сбъднати мечти Hug

# 667
Честит Рожден ден, Пепита!
Здраве и усмивки пожелавам! И много топлина в сърцето!

Тути, здраве и късмет на мамичка, дано нещата се развият точно както ги планирате!
Важното е, че много се обичате! Целувки на малките кукли!

Стиснати палчета и от мен и за трите ни бъдещи бебчета!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На Зайченка предайте целувки и от нас, а ти, Буби, не си слагай нищо на сърце, докато не чуеш доктора си. Задръж на съединител до тогава! Обичаме те всички!

Ади, утре сутрин?

Еми, ето и тукhttp://www.toy.store.bg/p72655/piasychnik-mida-s-kapak.html
... дори си спомням, че си правех кюфтета от пясък и после си ги хапвах.... еми към днешна дата нищо ми няма (май)
Е, това ме уби!  hahaha Joy

Ние чакаме второ класиране утре, бала на Мони е 32.

О, Любе, балът на моето момченце е малко повече от 304. Ама той ще бъде в пети клас Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 00:06 от Az i ti

# 668
  • Пазарджик
Момичета ,благодаря ви за милите думи Hug.Знам си аз ,че с вас нещата се преживяват по лесно.Сега се чувствам гузно,че въобще се оплаках ,на фона на това което преживяват в момента мама Зайка и Бубито,моите проблеми са бели кахъри.Ох момичета много ми е мъчно,че изживявате всичко това,така се надявам утре сутринта всичко да си е по старому Praynig
Бубе и Таня ми правеше такива номера по едно време,ела да я видиш сега като и дам книга на обяд на третия лист е отнесла Mr. GreenМайтапа на страна,но и ти си забелязала вече ,че дребните си менят режима,и това ще мине.Два дена правя на Нелката басейн със слънчева вода преди да заспи,10мин.в него и е заспала за минути.

# 669
  • Сандански
Буби,Зайче имате стиснати палчета и от мене милички HugДано всичко е наред с бебенцата и тревогите да останат в миналото Praynig

Иначе и аз съм се ошашкала тези дни.Във вторник правихме последната ваксина на Божидар(Пентаксим мисля беше),следобед вдигна Т и до момента продължава да си я поддържа.И то не безобидна ами 39.2-39.3 Tired Ходихме до докторката - изследванията са му добре,гърло леко зачервено и наболи 4 зъба,но Т спада за около 3-4 часа и после пак я вдига.В чудо се видях.Изписаха му Оспексин заради червеното гърло,но се чудя да му го давам ли въобще newsm78 А с тея жеги и Т на едно направоооооооо #Cussing out

Оплаках се набързо и отивам да лягам,че отгоре на всичко утре съм първа смяна,че смотания ми колега не пожела да ме смени #2gunfire

# 670
  • София
Много стискам палци на Мама Зайка и Буби! Дано утре нещата да изглеждат по-добре!

Аз съм яла много мазилка - нашите късно са разбрали, че е било зад кошарата ми - голямо парче липсвало - и аз съм чувала, че е липса на калций, ама дали е сериозно не знам.
Зън, чак сега ли бръкна в тоалетната - Боян ви води с доста месеца и стотици успешни опити с ръце, прибори, шишета и играчки... Mr. Green
На морето и двамата спят като заклани - по 3-4 часа следобед Simple Smile Явно малко ги гърча в София.
Михаела цял ден е с 40 градуса, има ангина. Нашата лекарка по телефона каза да чакаме и само да сваляме Т, ама това значи да не види морето до края на почивката, а имаме цяла седмица още. И пак стигнахме до АБ, дано поне бързо да подейства!
Лека нощ на всички и особено на бременните - още веднъж fingerscrossed
з
О, Марияп, писали сме заедно и по сходни проблеми - аз като си помисля, че ще се влачи поне 3-4 дена с 40 градуса без да яде и само ще плаче и реших да давам, ама всеки си знае детето. Дано бързо се опряви!

# 671
  • София
Добро утро  Hug

Бреееей, че напрегната седмица, много стиснати палчета и от мен за Мама Зайка и Буби, дано всичко накрая финишира успешно и с двете мъничета  Praynig

А за болничките с Т., вихри се някакъв вирус, много висока Т. и червено гърло, минава за 2-3 дена, на площадката всичките ни приятелчета окапаха като круши едно след друго, вкл. и Тия естествено. Тя спря да вдига Т. още в неделя, не сме давали антибиотика, но във вторник я водихме до док., каза, че й се стича секрет от гърлото, та сега я мажа отново с Гранофорин, започна по малко да яде, че хич не искаше. Педи каза, че има и бум на вирус с херпеси, по един месец не могат да се излекуват дечицата, много бил страшен  Outta Joint Даден ни направление за ендокринолог, днес ще записвам час, че и за това съм се притеснила много...

Сега да ви кажа вчера какви " приключения " изживяхме. Седим си на площадката, вече позахладня, към 21 ч., поопразни се, и беше много приятно, Тия и едно друго детенце си возеха количките за кукли малко в страни от нас. И изведнъж, като от някой филм на ужасите, от съседната пицария се изстреля един Хамър, ама със скорост като за магистралата, през градинката право към децата... Скочихме, " шофьорката " спря, беше или мъртво пияна или друсана... На косъм й се размина на тази ненормалница да бъде пребита на място, джипа й пострада лекичко, на виковете ни какво прави и не вижда ли че ще сгази децата отговори " Е кво, нали нищо не е станало "... #Cussing out #2gunfire Трасето, през което мина, преди 10-ина мин. беше пълно с деца....и в момента, в който го пиша се разтрепервам от ужас, какво можеше да се случи, как да ги пазим мъниците, как?

А като за капак, после в къщи реших да оставя Тия голичка да се поразхлади малко, свалих й памперса и нещо правех в кухнята, нали сме на светлинни години от гърнето, детето си се изпишка на плочките в кухнята, и докато избърша тя стъпи в-у мокрото и се подхлъзна, падна ужасно в-у плочките, главицата й издрънча  ooooh!

Днес набара в парка клечка от кибрит и почна да си чисте ушите с нея  Rolling Eyes
Joy Joy Joy Тия ми го е правила този номер с кокали от пиле, измъкнати от кофата  Sick

# 672
Добро утро!

Буби, много стиснати палчета и много кураж и от мен  Hug

Мамо зайче,  Hug дръж здраво кълките още малко поне  Hug

Мадлен, ама и вие едни преживявания имате, защо не отидеш да запалиш една свещичка за здраве в някоя църква? Надявам се да няма нищо притеснително при Тия, пиши после как е минал прегледа  Hug

Бързо да оздравяват всички болнички мъници  Hug

# 673
Добро утро!

Ние сме на крак от 6:30 и на мен вече ми се спи.
Благодаря на всички за положителните мисли и стиснатите палци, дано наистина всичко има някакво положително развитие, че вече не знам какво да си мисля и... Много ми разведрявате душата!  Hug

Мадлен, ужасих се от това, което си разказала! Моля те, кажи ми, че сте извикали полиция или поне сте се обадили, не може да оставяме такива изроди да застрашават живота на децата ни, може някой да няма късмета да се опази следващия път. Направо бих я удушила тази овца!  #2gunfire

Изумихте ме с тази мазилка, Зори досега не е проявявала интерес, но факт е, че не си пада по яденето на боклуци навън. Което не изключва гранулите на котката вкъщи...
Онзи ден излизам в градината и виждам баща й как я оставил да се качи на една ниска стълбичка под едното дръвче и уж стои до нея, ама блее на някъде. Точно в този момент тя замалко да падне, но се задържа, само дето се прескрипа на въпросната стълбичка и сега на дясното бутче и коремчето има едни огромни прищипани синини, и направо ми иде да го смачкам ММ!  Close После ми обяснява, че само за секунда погледнал настрани, но това, което ме дразни не е, че тя се е ударила, това може винаги да се случи при всеки, а че я оставя да се катери по места, на които може да се нарани много по-сериозно от едно прищипано... Не мислят тези мъже...

Гали, как е брадата на малкия калпазанчо, зарастна ли?

На всички болнички пожелавам бързо да се оправят!  Hug Да спадат температурките и да нямате други оплаквания!  Hug

# 674
  • Сливен
Добро утро!  Hug
madlen_81 това е ужасно. Сега тая овца как я псувам наум...нямам думи просто.
Аз оня ден се изнервих на един глупак(може и глупачка да е). Вървя си по тротоара и една кола паркирала на тротоара, предположение, че отстрани има свободен паркинг. Само с такива безобразия се сблъсквам всеки ден. Човека явно искал да остави колата си на сянка  ooooh!  #Cussing out . Една баба вика, че от сутринта бил там (беше вече към 1 часа). Наложи ми се да вдигам триколката, защото бордюра е много висок и да мина през паркинга  ooooh! Идиоти колкото щеш...

Общи условия

Активация на акаунт