Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Боже, съвсем ми изкочи всичко от главата и сега си мисля само за мама Зая и бебенце... Моля се и аз да се задържат нещата и да не се ражда още мънинкото!  Praynig
Ще чакам и аз новини, дано всичко да е наред!!!  Praynig Praynig Praynig

Пепита, честит ти рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие, усмивки вкъщи и много обич!   bouquet

Аз сутринта си пуснах изследванията, но резултатите според доцентката не са много добри... Тука вече се поразклатих и в момента наистина не знам точно как се чувствам на фона на всичко... Уж нещата не изглеждат като гроздовидна бременност, но можело да е частична. Макар че пък нямало кръвотечение и плодът бил наред... И вече не знам какво да си мисля, а и всички доктори, чието мнение ми е най-ценно и най-искам да чуя са потънали вдън земя... Сега следващата стъпка е в събота сутрин да си пусна още едно изследване. Ако нивото на ЧХГ се е покачило спрямо днес, диагнозата ще е потвърдена, а "лечението", както го определят, всички го знаете...  Cry

# 646
  • Варна
Бубе с малко топло млекце,на приглушена светлина дали няма да успее да се гътне?

# 647
  • София
Момичета, влизам само набързичко,

просто не мога да не изкажа подкрепата си за Буби и Мама зайкаHug  Hug  Hug
Стиснати палчета от мен и само положителни мисли. Всичко ще е наред!

ЧРД, Пепита! Бъди жива и здрава, и винаги обградена с любовта на скъпите ти хора!

Всички болнички да се оправят бързо!

Хубава вечер от нас!

# 648
Буби spoko  fingerscrossed Продължавай да си търсиш твойте си лекари Peace Всичко ще е наред Peace

# 649
Буби, няма начин мила, започне ли родова дейност и родилни контракции никой не може да ги спре... Дано само малко зайче се роди голямо за да не го държат много в болница.

# 650
  • Варна
С Преслав влязох с контракции,че и разкритие.Правиха ми сирклаж на горещо,издържах още 2 месеца(пак се роди недоносен,но вече 33-та).Стискам палци лекарите да си свършат работата и Господ да е с тях Praynig
Буби дано по-скоро да се свържеш с твоите лекари,ако има нещо,поне то да е малкият дявол дет се вика Hug

# 651
С Преслав влязох с контракции,че и разкритие.Правиха ми сирклаж на горещо,издържах още 2 месеца(пак се роди недоносен,но вече 33-та).Стискам палци лекарите да си свършат работата и Господ да е с тях Praynig
Буби дано по-скоро да се свържеш с твоите лекари,ако има нещо,поне то да е малкият дявол дет се вика Hug
И аз влязох в 7ми месец с контракции и родих на термин, но има разлика между контракции и родилни контракции, родовата дейност не може да се спре. Като лежах за задържане във варненското аг имаше едно момиче в 8ми месец, вечерта и започнаха контракции, вляха и 4 банки кормагнезин, инжекции и биха за спиране на родовата дейност ама нъцки, роди си на сутринта.

# 652
Буби, колко ти е ЧХТ от днес? Става ли да идеш пак при Марков?

# 653
Буби, стискам палци следващите изследвания да са добри и притесненията да се окажат напразни. Прегръщам те и кураж!  Hug Heart Eyes

И аз размених смс с мама зайка, но не ми беше удобно да питам подробности. Каза, че стиска кълки доколкото й е възможно. Вярвам, че всичко ще завърши по най-добрия начин.

Честит рожден ден, Пепита!
Честит рожден ден на милата ти майчица, Тути! Мога само да си представям колко е кофти, че е далеко, но наистина поводът е хубав така че горе главата
Желая и на двете много здраве, любов и усмивки!

Бубе, не се ядосвай, че не спи Влади. Има такива периоди. Ти хабиш повече енергия в опити да я приспиш, а можеш да я оставиш да играе и да си починеш малко  Wink

# 654
Момичета, благодаря за пожеланията!!! Нали знаете че ви обичам  Hug Hug Hug
И лека почерпка

Тути, да е жива и здрава майка ти. На хубава дата е родена  Hug

Стиснати палчета за Мама Зая и Бубито и дано всичко се нормализира.

# 655
  • sofia
Пепита, бъди усмихната!

Тути, нека мама е здрава, пък другото ....

Леле, Зайке, ошашка ме.

# 656
ох, пепита, покрай притесненията за буби и зайка забравих да ти честитя!
да си жива и здрава и много много щастлива! Simple Smile

# 657
Калифорния, ЧХГ от днес е 124 351 IU/l.
Аз писах мейл на Марков и му изпратих снимките от вчера да си каже мнението, дано ми отговори по-скоро. При всички положения трябва да изкоментирам с него и не изключвам възможността пак да ида...

Милата Зая! Все пак аз се надявам да запрат малко дребошлъче поне още някоя друга седмица!  Praynig

# 658
  • София
Пепита, честит рожден ден!

Тути, честит празник на майка ти!

Зайка, Буби, много ми стана мъчно за вас като прочетох. Все пак силно се надявам нещата да се развият добре и да имат хубав завършек  Praynig

Малко да ви върна в първи клас - днес сложихме на Ади ваксината за шарките. Държа се много смело, почти не плака.

На няколко пъти забелязвам, че Ади яде мазилка  Shocked. След земетресението се отлющи едно парче в коридора и тя ходи и си чопли и яде. Според майка ми било липса на калций.

bouquet

# 659
зън, а според мен е щуротийка, защото дара освен мазилка яде и тапети, и силикон, като последният й е най-любим Wink

Общи условия

Активация на акаунт