Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • В две тъмни очички

Момичета, влизам с малко новини за МАМА ЗАЙКА
, днес за съжаление малко са се поусложнили нещата, в момента е с родилни контракции и се опитват да я задържат колкото се може повече! Не съм и звъняла, че не знам дали е удобно в момента, но съм й писала при първа възможност да драсне 1 СМС с малко новини! Веднага ще ви информирам

Буби, до колкото аз съм запозната (а не е много) мисля, че гроздовидната бременност протича с постоянно кървене и в повечето случаи плод въобще няма, а при теб не е така. Сигурна съм, че всичко ще е наред! Гушкам те и те галя мислено по коремчето!

Емили
в Метро продаваха единични, но са пригодени ако си купиш 2 да се затварят. Цената им беше 17 лв

# 631
Ей Сами днес спи яко и имам време да почета...

Бубенце, благодаря мила и на теб! Hug

А за мама Зайче, миличката, стиснати палчета всичко да е наред...Бубе, пиши при първа възможност! Мислим я всички!!! Hug

# 632
  • Пазарджик
Пепита,честит рожден ден,много здраве и късмет ти желая!

Стискам палци за мамаЗайка,дано всичко е наред  Praynig Praynig PraynigБубе и от мен молба,да пишеш когато има новини

# 633
  • София
Милата Зайка, стискам силно палци и се моля всичко да мине добре за нея и бебо! Praynig
Ужас, просто...много се притесних... Confused

Пепита, честит рожден ден и тук! Да си жива и здрава, много усмихната и щастлива!  bouquet
Тути, честит рожден ден и на майчето ти! Желая й много здраве и скоро да се видите и прегърнете и на живо! Hug

# 634
Бубе, пиши, ако разбереш нещо ново, милата тя, дано всичко е наред при тях  Praynig

Буби, а при теб какво става?

Пепита, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много късмет във всичко ти желая!   bouquet

# 635
малее, тя е в 30-тата седмица бе! какво раждане! без такива играем!
да се държат всички зайковци!

# 636
Зайчето е герой,вярвам,че всичко ще е наред и силно се моля Praynig
Пепитка,много слънце в очите!
Тути,огромни количества здраве за твоето майче!
Буби,лЕгай на хълбок и се размажи от релакс.И аз мисля,че няма място за притеснение при теб.
Дара от много време насам пие вода със сламка,вече не помня дори  как се е научила.
Мацки,докога смятате да ползвате бебешки прах  за пране?

# 637
Мацки,докога смятате да ползвате бебешки прах  за пране?

Аз отдавна не ползвам, може би от както стана на 9-10м.

# 638
Дано малкото зайче е добре и да имат време да и бият инжекциите за дробчетата.  Hug Стискам палци всичко да мине добре.

# 639
Леле, Зайче!  Praynig

Честит рожден, Пепита! Много здраве и късмет!

Честит рожден ден на майката на Туту!

Ейприл, и аз отдавна не ползвам бебешки прах за пране.

# 640
Дано зайкови да се оправят по-бързо. Hug

За праха - аз още ползвам, но Калоян е с по-чувствителна кожа, затова ползвам Сано Максима. Не мисля скоро да го спирам.

# 641
Много положителни мисли за мама Зайка и за Буби - всичко ще е наред с малките шушулковци. Всички дружно стискаме палци.
Честити Рождени Дни на Пепита и на майката на Тути - да са живи и здрави.

# 642
Хай Hug

Зая fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Бубе - Чакаме да се включиш с добри новини за Мама Зая и малкото зайче Praynig

Пепита - Честит Рожден Ден! Всичко каквото си пожелаеш да се сбъдне! Hug

Тути - Да ти е жива и здрава майка ти още дъъълги години Hug  bouquet

Емили Heart Eyes Hug И аз сега разбрах какви са тия миди Crazy Blush

Прах за пране -  отдавна пера дрехите й с нашия прах Peace

# 643
  • Варна
ЧРД Пепита!Много здраве,любов и усмивки!И наздравеее Grinning
Тути честита ти рожденничка и на теб с пожелание следващият път да сте заедно Heart Eyes
Много много положителни сили от мен за Заеви!!!

# 644
  • В две тъмни очички
Положението е овладяно за сега, боцкат стероиди на мини зайчето за дробчетата!

Аз да ви се оплача малко, дребната 2-ри ден не спи на обяд  ooooh! и вечер заспива в 9:30, хич, ама хич не се вкисва, весела, жизнена и неспяща...........Искам малко рахат, поне 1 час  Mr. Green Не знам как да я накарам да спи и въобще дали има такъв начин  Rolling Eyes ама си лягаме, гушкаме се, четем даже и приказка, ама нейсе, тя само става- "туту-бау", "дзак" и прочее не спира да повтаря и да се закача! Пробвам около час да я приспя,ама тя никакви индикации не дава. Днес даже я оставих вече като издивях сама в кошарата и излязох. Гледам я на камерата надвесила е над решетката и плюе по пода  Blush и не знам да се смея ли да плача ли....взе си играчките от гардероба до нея, извади чаршафите, пя, танцуваше, само дето не заспа!

Общи условия

Активация на акаунт