Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 474
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
уффф Зузи, нямаш мира, значи, и мен ме хвана яд с тая безизвестност сега на къде..но определено по време на следваща бремнност, се изследвай пак Peace
Лин, съжалявам за работата ти, а за теста може да е рано Praynig
Светле, радвам се, че всичко е наред Simple Smile
Златенце, браво, минава проблема Hug

# 646
Зузи
Намерих си моите резултати.
Име на теста   Резултат     Референтни стойности
Listeria-ab   1:<8 Titer             1: <8   
Наистина ти имаш по-висок титър, но честно да ти кажа и на мен не ми стана много ясно с тая листериоза и какво значение имат антителата, кога се увеличават, падат и т.н. Не знам дали може да се придобие някакъв имунитет. Другите изследвания поне са за стара и нова инфекция, ама тук. Като спомена д-р Даскалова аз така и не им показах резултат, то дори и не ги питах дали да го правя това изследване, на своя глава го реших и после като излезна тоя резултат така и остана. Ще се пробвам някой път, ако има възможност да поразпитам за тая гад, защото ме човърка и си е наистина опасна и много се пренебрегва от лекари, да не говорим, че трудно може да се осъмниш за нея с тези симптоми. Вече изпитвам ужас като ям някакви плодове и зеленчуци и ги мия и търкам като луда. Определено се замислям какво да ям и избягвам много храни особено навън. Направо не знам какво ще ям занапред ooooh!

# 647
Лин, кофтито при листериозата е това, че например една гърлена стрептококова инфекция повишава титрите....а иди разбери за к'во иде реч  Joy Joy Joy Задължително ще пусна контрола, а после и по време на бременност, още при + тест съм пак там, първа кипра  Mr. Green

# 648
Аз пак се изгубих момичета,съжелям,толкова многхо да ми липсвате и макар,че не съм ви чела от 100 години Mr. Green ви изчетах,то много писане много нещо,но .......така е ,тази мойта работа ме убива направо,много бебета много нещо,сама се оправям с 18 бебета и направо откачам,но....стига съм се оплаквала,кой за каквото е учил Joy Joy Joy

Зузи,милааааа,таз листериоза,гадта мръсна,аз така и не я пуснах,че какви са тези цифри само без реф,стойности без дявол,върви разбирай сега,аааааах значи,всичката им работа такава #2gunfire #2gunfire #2gunfire на мен пък Даскалов ми каза да не я пускам,защото в Б-я не била толкова показателна и мн,трудно доказвала нещо,почти било невъзможно и аз затова се отказах.Много  Hug Hug Hug

Лyne следващия тест да е EFP Пробвай след някой друг ден отново  Hug Hug Hug пък за работата не се къхари мила,лошото е,че се доверяваш на някой а той те убива,но....такива са повечето в днешно време и при нас са такива гадини всички,чеееееее.........на никой нищо не споделям,имам си 1 колежка с която мога да се отпусна да говоря и това е,като си знам стоките #Cussing out

Светле,страхотни новинки Hug само така мила

Златеееее,хайде да се оттърваш от тия гадории,аз също съм прекарала цистит преди много години като малка,ужасно е,знам миличката ми Hug Praynig

Слънчице честито ви   Kissing Heart

Мименце,моля те,неможе постоянно да ги имаш тези симптоми,съвсем нормално е да са отшумели,мен пък много ме сърбяха гърдите към 5 месец,ужас,но не се филмирвай,всичко с времемто си,сега се наслаждавай на времето и се радвай на всеки един миг от бременността си Heart Eyes  bouquet

Теди,Каси,Кари,чакаме ви с приятните новинки,хайде и на 3те ви пожелавам леко раждане,бързо възстановяване и хубави живи и здрави бебчета на финал Hug Hug Hug Hug Hug

Кляш и ти ли си с ИР newsm78

Лили,миличка,какви съдби ,какви чудесии е този живот,много съжелявам за всичко преживяно,но не се предавай,знай,че и на наща нива ще изгрее слънце Hug Praynig На мен ми казаха да се пазим 60 дена и ни дадоха зелена светлина,моя аборт ако мога така да го нарека беше в 25-26г.с.

Ники,мила що за отношение,я да си намираш една свястна докторка на която да се довериш,да ти е спокойно и да можеш да я търсиш по всяко време,еееееей Боже Господи,защо всички станаха такива бееее,като ги гледам и нашите какви са направо се отвращавам,честно #2gunfire #Cussing out #2gunfire За раждане нека сега да не мислим,дай да  забременеем и да си ги износим Hug

Креми 30 направо ми се разтрепери всичко,настръхнах като прочетох за колежката ти,това е нещо ужасно,нямам думи просто,опазил Господ всички ни,за жалост немога да ти препоръчам никой,само мога да се моля за бързо възстановяване и да се завърне скоро при дечицата си жива и здрава,защото мама си е мама Praynig Peace Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedДано Господ бъде милостив и помогне,хиляди  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 649
  • София
Зузи, ако са гранични резултатите, наистина най-добре изчакай известно време и повтори изследването или ако имаш път към някой друг голям град, Пловдив или София например, пусни и на друго място.

Lyne, палците няма да ги пускаме, дано следващият тест да е положителен  Hug

Слънчице, страхотни новини  Hug

Малко се сдухах с това скъсяване на шийката защото точно сега ни предстои влачене на толкова много багаж и мебели, много чистене, подреждане  и т.н., а не трябва да се натоварвам изобщо и честно казано ми е неудобно да ангажирам роднини и приятели с нашето местене  Sad А и не знам вече на кой да вярвам, преди месец моя ми я мери 3.5см, около седмица след това в Марковс - 4.5см, като докторицата там пък ме увери, че е 99.9% сигурна, че нямам никакъв риск от преждевременно раждане, а днес пак при моя - 2.9см. А се оказа, че трябва да се запиша и на ЖК защото моите не могат да издават направление за хоспитализация за раждането и май като се запиша, някъде другата седмица, ще помоля пак да ми я измерят.

# 650
Светле,не се хвърляй толкова в емоции с това преместване,ти почивай,пази се,моля те,абе те всички мерят както им се иска,на 5 гинеколога да отидеш и 5тте ше ти кажат различно,а ти болки нещо усещаш ли Hug Peace Hug Hug Hug

# 651
Зузи, и според мен пусни още веднъж след известно време, за да се види накъде вървят нещата.
Светле, никакво влачене на багаж!   Naughty Наистина не си го причинявай, помоли някой от най-близките ти, за да не си създаваш излишни главоболия! Все пак затова има приятели, които съм убедена, че няма как да откажат! И не се сдухвай, ами мисли за себе си!  Hug Според мен някой от лекарите греши при измерванията и нямаш повод за притеснение! newsm78
Аз май дръпнах дявола за опашката и от обяд пак съм дежурна с болки. Вече не знам какво да правя...Стерилна не мога да пусна сега, защото пия антибиотик, май поне седмица трябва да мине след като го изпия и тогава. Утре сутрин мисля да пусна една за нормално изследване, та поне да видим дали има минимална промяна.  Tired За мой късмет вече няма нефролози в клиниките, които звънях - или са били до обяд, или са в отпуска. Чувствам се адски изтощена, нещо психически не издържам вече и ми минават какви ли не мисли през главата...Съжалявам, че мрънкам за не знам си кой подред ден.  Sad

# 652
  • София
Боби  Hug, усещам по няколко пъти на ден една лека и по-скоро тъпа болка, но само в най-долната част на корема и все едно ми присвива леко, боли около 10 секунди примерно и преминава, така и не разбрах това ли са пустите му контракции  newsm78 На прегледите не се виждат контракции, казах му за тези усещания, можело и да са контракции и Нутримаг-а щял да помогне ако са, странното е, че в 4-5 месец такива болки усещах по-често, а тогава нямаше никакво скъсяване на шийката.

# 653
Светле, мойта шийка беше 2см, оттам насетне спрях да питам за размера, щото влязох в такъв срок, в който нищо неможе да се направи и ми се скара док да не го мисля, за багажа аз честно казано и без скъсена шийка пак няма да тръгна да влача торби, ама всеки си знае...

Зузи, аз абсолютно нищо не разбрах от това, което са ти казали Tired въобще какви са тия неща на границата, че контрола...много тъмна индия...честно казано имам чувството че са си смукали пръстите да ти съчиняват глупости Rolling Eyes

аз ходих на преглед...за последно преди раждането...детето е добре, ще си чака деня...успокоиха ме че може като я видя да ме приспят колкото да не ги чувам, че направо не съм на себе си Rolling Eyes

# 654
По обясненията които даваш Светле и аз мисля,че са контракции,а втвърдява ли се корема,защото по време на контракция корема става като камък твърд и отпуска Thinking

Злате,милааааа,пак ли беееее,ееееее,тъкмо се зарадвах че вече си по-добре,цццццц Mr. GreenПускай урина да видиш на какъв хал е положението,пък стерилната след седмица,но не се притеснявай,ще се наредят нещата мисля с антибиотика,просто може по-бавно да ти действа Hug Hug Hug Не мрънкаш,ти споделяш болката си,която е разбираема,дано всичко свърши в най-скоро времеееее,от сърце ти го пожелавам Praynig

Теди,нямам търпение да се похвалиш вече,много се радвам за бебка,да изчака така още малко вътре кротко кротко,пък ти мила мамо не се притеснявай,успокой се и аз мисля,че е по-добре да си заспиш докато те зашият за кратко Hug Hug Hug Hug HugВълнуваш се,разбираемо е,наближава дългоочаквания ден,така е,миличката ми Two Hearts Много,много,много HugКога точно е датата newsm78

# 655
Боби, тя за чакането ще чака, въпроса е, че мен много ме е страх...от самата упойка...не че няма да мине...ама днес чак на консултация не ми се отиваше, пусти страх..

# 656
Говорих с моя си док, споделих резултата, а той каза, че е почти на 90% убеден, че точно това е причината ooooh! Каза това, което иаз ви споделих, че вероятно бременността отключва гадината, а през другото време имунната ми система я приспива  #Cussing out Споделих му колко съм му ядосана, че не се сети по-рано, а той каза, че бил сигурен, че аз съм я била изследвала, объркал се #Cussing out Добре деее, ама ако наистина е това, 4 пъти губих бебе, губих себе си....просто ей така #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 657
  • София
То влаченето на багаж така или иначе си е мъжка работа, ама аз съм за чистенето и подреждането, на първото хич не държа, ама второто предпочитах сама да си го направя, а не да се чудя после кой къде ми е натикал гащите, ама май и за това ще хващам майка ми пък аз само ще давам наставления отстрани  Mr. Green  А за втвърдяването на корема май нямам такова нещо или аз нещо не мога да разбера кога се втвърдява, той моя корем  си е стегнат по принцип и все си е доста твърд, иначе знам че при контракции трябва да е така, то затова се и чудя толкова дали това са контракции newsm78

Теди, ти си ми един  светъл пример в това отношение  Hug И аз вече съм в такива седмици и затова само магнезий, почивка и следене. Радвам се, че всичко при вас е наред и съвсем до термин  Grinning Дано да мине възможно най-леко, не се притеснявай и си мисли за най-хубавата среща  Hug

Златенце, ох, пак ли бе  Sad Пробвай се за преглед по по-големите частни болници, например Токуда, обясни по телефона за какво става въпрос и дано да се оправиш най-накрая  Hug За уринала не знам, но за мечото грозде помня, че за да действа трябва pH-то на урината да е над 7.5, та пробвай и това, става с избягване на месо, минерални води с високо pH или просто по лъжичка сода за хляб с чаша вода.

# 658
Зузи,  Confused приеми, че е крачка напред и следващият път ще е успешен!  Praynig Praynig Praynig
Теди, не се страхувай от упойката! Ще мине и замине без да усетиш! По-важното е прекрасният резултат!  Heart Eyes
Светле, мечото грозде е противопоказно при бременност доколкото знам. И още не знам си колко билки, които помагат при цистит!  Confused

# 659
Зузи, и според мен пусни още веднъж след известно време, за да се види накъде вървят нещата.
Светле, никакво влачене на багаж!   Naughty Наистина не си го причинявай, помоли някой от най-близките ти, за да не си създаваш излишни главоболия! Все пак затова има приятели, които съм убедена, че няма как да откажат! И не се сдухвай, ами мисли за себе си!  Hug Според мен някой от лекарите греши при измерванията и нямаш повод за притеснение! newsm78
Аз май дръпнах дявола за опашката и от обяд пак съм дежурна с болки. Вече не знам какво да правя...Стерилна не мога да пусна сега, защото пия антибиотик, май поне седмица трябва да мине след като го изпия и тогава. Утре сутрин мисля да пусна една за нормално изследване, та поне да видим дали има минимална промяна.  Tired За мой късмет вече няма нефролози в клиниките, които звънях - или са били до обяд, или са в отпуска. Чувствам се адски изтощена, нещо психически не издържам вече и ми минават какви ли не мисли през главата...Съжалявам, че мрънкам за не знам си кой подред ден.  Sad

аз сега чувам че не може стерилна урина като се пие антибиотик  newsm78 а при мен точно по този начин искаха да установят на третия ден от приема дали има резултат

Общи условия

Активация на акаунт