Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 492
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Момичета имам нужда от огромно гуш Cry Днес ме сюрпрезираха много "приятно" в края на работния ден с предизвестие. И всичко това след разговора миналата седмица, когато разбрах, че пряката ми шефка беше изпяла за лошата случка на шефа, който взе да ми се извинява и съжалява и покрай всичко това да ме моли да замествам занапред една колежка, което е бременна. И аз с целия си акъл и чиста съвест да реша да му споделям и да мисля за него, че това не е добър вариант защото не се знае кога ще излезна и аз в болнични някой ден и да си вярвам, че съм получила разбира. А накрая такъв нож в гърба. От одеве се успокоявам, че веднага ме свива корема, а още не съм си правила тест и ме е страх да не си навредя пак. В крайна сметка реших да им тегля ..... и да се махна от там по-бързо, че да вземе вече да ми потръгне. Тази фирма е прокълната. Охх няма да ви надувам главите имах нужда да си излея малко.... Стискайте утре палчета, че мисля да се престраша да направя тест.
Гушкам ви всичките Hug

# 631
  • Варна
Lyne, стискам палчета утре да ни зарадваш с двучертичкова новина. Praynig Praynig Praynig А за предизвестието не се притеснявай може пък да е за добро и скоро да си намериш по-хубава работа или пък да си бременееш в къщи на спокойствие. Hug

Мименце, сигурна съм, че притесненията ти са неоснователни и че в събота ще ни зарадваш с хубави новини от бебчо. Hug Hug Hug

Светле, чакаме те с разказче след вълнуващата среща с бебчо. Hug

# 632
  • Пловдив
Мименце, много ама много те моля да се успокоиш  Hug Знам, че е трудно на моменти, даже нетърпимо, но ще издържиш и ще родиш едно здраво и прекрасно бебче, което ще обожаваш до болка! Бъди силна и не се предавай даже за секунда!  Hug

Светле, успех на прегледа утре  Hug

Лин
, много съжалявам за неприятната ситуация  Confused Вяра на никой в тоя живот не трябва да имаш - особено работодател  Naughty Мисли си, че за сметка на това сега може да ти се случи нещо наистина хубаво  Wink

# 633
Lyne съжалявам много гадно са постъпили, но всяко зло за добро ще намериш нещо по добро, а утре да ни зарадваш с положителен тест  Hug Hug Hug

Мименце всичко ще е наред

# 634
Lyne, кофти наистина. Но мисля, че не трябва да си го слагаш на сърцето - все пак в България е нормално да се случи. Нищо не ме учудва. Приеми го като поредния урок от живота. И аз съм сигурна, че всъщност ще е за добро и нещо много хубаво ти предстои скоро.  Hug Стискам палци за положителен тест! Hug Praynig

Мименцееее, я се успокой с тия симптоми, бе скъпа (виж само кой го казва  hahaha  ). В тези седмици вече тези усещания намаляват и изчезват, за да се появят другите - бебчовите ритничета. Скоро ще го усетиш. Ако това ще те успокои малко, аз отдавна нямам симптоми (не че имах много преди). Но отдавна гърдите не ме болят, корем още нямам (само вечер имам леко шкембе). Нищо не усещам, но пък преди 2 дни казаха, че си расте и няма проблем. Така че стига се вкарвай излишно във филми. Сигурна съм, че всичко си е наред. Hug

Зузи, чакаме те с резултата!  Hug

Дони, благодаря!  Hug

Светле, успех на прегледа!  Hug

Слънчице, честито сърчице! Все хубави неща оттук насетне!   Hug

Flower Fairy, приятна почивка!  Hug

Hug  на всички!

# 635
Добро утро!   Party Изкарах една доста спокойна нощ и съм много доволна! От вчера болките ги няма, остава ми да пия антибиотика днес и утре и се надявам да избие гадинките!   Praynig Днес дори смятам да изляза да се разходя малко.  Flutter
Lyne, всяко зло за добро! Щом отсега реагират така, то наистина не са хора, при които би се чувствала комфортно и занапред. Кофтито е, че трябва да се занимаваш с търсене на работа, но замисли се пък как ще си намериш доста по-добра от тази.  Hug
Зузи, нали днес излизаха резултатите? Хайде, чакаме новини!   fingerscrossed

# 636
  • София
Готови сме с прегледа  Grinning Расте си съвсем нормално бебата, вече е 753 грама, всичко ни е наред  Grinning Само малко ми се е скъсила шийката от 3.5 на 2.9, което като дължина е ок, но защото има скъсяване от миналия месец каза да не се натоварвам въобще, изписа ми Нутримаг 3x1 и ще я следим дали ще се скъсява още.

Lyne, това с работата може пък и да е за добро, не си заслужава заради такива хора да си нарушаваш спокойствието и да си късаш нервите  Hug Дано днес да ни зарадваш с двучертичкова новина  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Златенце, супер, че вече се оправят нещата, дано вече всичко е наред  Hug

# 637
Брех ма*ка му, резултатите от изследването за листериоза са на границата, но са ми ги писали по-скоро отрицателни  #Cussing out След 20 дни ме викат на контрола, но по-скоро от там няма на какво да се надявам  Crossing Arms, така ми обясниха...ама така обясняват, че нищо да не разбере човек. Пак ще чакам, писна ми вече, искам да наритам нечие четирибуквие  Twisted Evil

Светле, браво за новините за бебчето! Пази се и си почивай!  Hug

# 638
Зузи, аз не съм много наясно, но щом са на границата не е ли по-добре да се полекуваш с някакъв антибиотик? Все пак едва ли ще ти навреди толкова, пък може би ще ти е по-спокойно, знам ли?  newsm78

# 639
Зузи, аз не съм много наясно, но щом са на границата не е ли по-добре да се полекуваш с някакъв антибиотик? Все пак едва ли ще ти навреди толкова, пък може би ще ти е по-спокойно, знам ли?  newsm78

Изрично питах, аз се консултирах там на място с лекар, казаха абсурд да се третира с АБ нещо, което не се знае дали го има. Трябва да се направи контрола, няма какво друго на този етап. То при тези стойности няма как това да е причина за аборт, щото тези титри и муха не може да убият Rolling Eyes

# 640
Зузка какъв ти е точно резултата. Моя като излезе сигурно няколко часа се рових да разбера аджеба положителен ли е отрицателен ли. Беше същия като референтните граници. В последствие след много четене за този тип изследване с титри стигнах до извода, че има няколко съотношения на количеството антитела и ти дават по-малко или по-голямо от кое си. То не знам и моите колко са верни, че ги пуснах в една лаборатория, където пусках и други неща и се оказа, че там ги правят, но ги пращат в Германия да ги работят. А на доста места не го правят това изследване. Ако искаш пусни и някъде другаде ей така за твое успокоение. Аз вече на никоя лаборатория не вярвам.
Иначе днес не мога да ви се похваля с две чертички Sad Но може и да е още рано, че миналия път като знам колко бледи ми излизаха дни наред. По принцип не чакам днес, защото преди две седмици  бях последно на преглед и установихме, че евентуално е имало ову. Корема поспря да ме боли само е подут иначе след "преполагаемата ову" ме понаболяваше няколко дни. За сметка на това всичко ми е на топка от нерви. Чак корема ми е твърд. Не мога да успокоя и тва си е. От вътре всичко ми избива #Cussing out И ми е най-гадно, че с това най си вредя иначе на всичко друго теглих майната...

# 641
Лине, съжалявам за липсата на 2 чертички, гуш! Hug

Иначе няма къде другаде да направя изследването, защото тук го правят само и единствено в ХЕИ. Титрите са 1:160, няма реф. стойности, няма нищо.  Чета и се ровя и стигам до извод, че това изследване трябва да се прави при бременност, а не преди това, защото именно при забременяване гадината вади големите си зъби  Shocked Сега попаднах на мнение на д-р Даскалова по темата и тя смята така. Този резултат моя ме навежда на мисълта, че по време на бременност може титрите да скачат доста нагоре, а после да се успокояват...по принцип съм с много силна имунна система, но знаем, че една бременност ни обезоръжава доста в това отношение. Аз бях бременна преди 2 месеца и ако тогава са били високи титрите....ако това е убило поредния ембрион....Боже, сами ли трябва да си блъскаме главите за всяко нещо и да се мъчим да разгадаваме мистериите ooooh!

# 642
Зузи, а с твоя лекар консултира ли се?  Rolling Eyes

# 643
Привет резултатите били добри. Сега остава да се похвалим пред околните. Да ви кажа ще го направя със страх. Ами ако..... Но нищо няма да казвам в тази насока и само полужителни мисли.
Мименце  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 644
Зузи, а с твоя лекар консултира ли се?  Rolling Eyes

Няма никакъв смисъл, резултата е отрицателен. Ще се консултирам, ако контролата покаже друго. Аз се консултирах с вирусолог, като си взех изследването.

Слънчице, много се радвам!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт