Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 507
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Креми, съжалявам да прочета това за Д-р Славчев. Надявам се причината да е била някоя спешна операция, поради която е бил възпрепятстван. Това не се случва за първи път, наистина е много натоварен и това вдъхва някаква несигурност на пациентките му. Самият той ми разказа за случай, в който една родилка му се обидила, защото щяла да ражда, а той се наложило да влезе в операция поради перфорация на матката на някаква жена...аз изроптах и казвам "ами нали сте й лекар, разчитала е на вас родилката, как няма да се сърди", а той каза  "какво да направя, да оставя жената да умре ли? Родилката има кой да я изроди, а тази жена какво да я правя?"..И двете страни са прави и би следвало всеки да е запознат с рисковете, когато избира толкова натоварен и търсен доктор, така мисля аз.

# 616
  • Близо до морето :)))
Точно там е въпроса, че първият път когато са му звъннали, когато са й изтекли водите е било 6ч. сутринта, от тогава са му звъняли няколко пъти и въпреки всичко отиват в Болницата. Тогава няма как да е имал операция, а и след това като си е вдигнал телефона в 12.30ч. на обяд и е говорил със съпруга й му е казал, че ще отиде  за да присъства, но ги е излъгал и въобще не се е появил. Това не го разбирам, колкото и да е натоварен. Поне да им каже, че е възпрепятстван и те да се спасяват и да си търсят други варианти, не да я прехвърлят цял ден момичето от лекар на лекар. Както и да е, може би се случва макар, че за мен такова отношение е непростимо.

# 617
Креми, правилно си запомнила, има още седмица да се търкалям Joy вие как сте с малката душичка, гледате ли се?

Слънчице, честито ти сърчице Hug стискам палци да е наред докрая Hug

ПП ако някой доктор ми скрои такъв номер на мен, определено аз ще съм първата дето ще си отмъсти, като съм звъняла на моята да питам разни неща дори и да е в операция, ми отговаря сестрата и казва да звънна след еди колко си време, защото е в манипулация...ама цял ден да седиш и да чакаш, а той да се спотайва ooooh!

# 618
  • София
Креми30, много неприятно  Sad, дано успешно се възстанови колежката  Praynig Нямам отзиви за доктори в тази област, но за такъв случай ми се страува най-удачно в Пирогов.

Златенце, дано да е така и през нощта и да няма повече парене и болки  Hug

Теди, Кукле, Кари, а да видим коя ще е първа  Grinning Много ви се радвам и на тричките  Hug, чакаме с нетърпение новите попълния в списъка на бебчовците и успелите мами  Grinning

# 619
  • Близо до морето :)))
ТедиHug благодаря че попита. Да гледаме се  Grinning Ще кача няколко снимчици тия дни, да я видите. Голям лакомник е. Изцяло на кърма е и наддава доста добре. Засега нещата вървят както трябва. Ти ще чакаш да тръгне естествено и така ще раждаш или си избрала дата, защото от мои познати които са с операция знам, че бебчовците ги вадят около две седмици по-рано, а при теб не е останало. Да не преносиш като мен  Grinning

# 620
  • Варна
Креми30, много неприятно  Sad, дано успешно се възстанови колежката  Praynig Нямам отзиви за доктори в тази област, но за такъв случай ми се страува най-удачно в Пирогов.

Светле, не знам, колежките са задвижили някакъв план , свързали са се с по-големи специалисти, но май няма да я местят, защото е твърде опасно. А най-лошото е че има съмнение за лекарска грешка и се опитват да потулят нещата. Бясна съм , плачем всички, ужасно е, а тя роди преди 2 седмици второ детенце Cry  newsm45 Остава ни само да се молим.  Praynig

# 621
  • Пловдив
Action_Girl , честита ЖК  Peace

Златенце, аз не разбирам от тея пикочни бактерии, но си мисля, че от външни не може да боли  Thinking То от гащите винаги може някави външни да има и по тая логика всички трябва да ни боли нон стоп. А и циститът си е възпаление на пикочните пътища, т.е. вътре някъде. Каквото и да е дано мине бързо и да няма болки повече  Praynig

Слънчице, честито сърчице  Heart Eyes Дано всичко е наред до финал  Hug Изследванията не ги гледай, нека док си каже мнеието. На мен по време на бременността всичко ми беше или ниско или високо и док ми каза, че е нормално и по време на бременост референтните стойности са различни  Peace

Теди, Кукле, не се срамете, а родете най после  Joy Стискам ви палчета Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 622
Креми, не знам какво да кажа, мила! Нямам идея защо така се е получило с док Confused

Радвам се, че сте добре с бебчето! Hug

# 623
Слънчице честито ви сърчице! Много се радвам за вас! Лека и хубава бременност и февруари да си се гушкате с бебчето!  Hug

Теди, Кукле, Кари , всички се вълнуваме за вас и чакаме новите бебчета! Безпроблемно раждане иии... хайде време е!!  Heart Eyes

Златенце , дано по-скоро пребориш цистита!  Hug

Съжалявам за новозаписалите се! Момичета, силно ви прегръщам и дано никога повече не се налага да преминаваме през този кошмар!  Hug Горе главата, ще огрее слънцето пред всички ни!

Извинявам се, че звуча така телеграфно! Всеки ден си ви чета и се вълнувам заедно с вас, но съм малко ограничена с времето! Зу , успех при изследването утре! Ники  Hug ! Луни , благодаря ти, че се сещаш за мен!  Hug
Светле, Кляш, Бейзис,  Action_Girl , Тони   Hug
И всички, които не съм изброила ви прегръщам и си ви обичам!

Така, ... при мен доста стрес и напрежение се събра последните дни. Кофти е , когато всичко се струпа наведнъж, а още по-лошо е, когато се случи в моммент, когато е необходимо пълно спокойствие. И поради това, че все съм под напрежение, непрекъснато ме избива на рев, много ме е страх да не съм навредила на бебчето!!  Cry Честно ви казвам с ужасно свито сърце ще вляза в събота на прегледа! Имам чувството, че коремчето ми спря да расте, даже сякаш е станало по-малко, гърдите ми  не са вече напрегнати, страх ме е , не се чувствам бременна вече изобщо!
Моля ви за вълшебните ви палчета!!!! Много ме е страх момичета!

# 624
Креми, аз нямам други предпоставки освен тесния таз, за да е по- рано раждането, затова ще си чакам до термина Wink по принцип е по- рано, когато бебчо страда или нещо с майката не е наред...ние сме си добре /пупу/, а док иска да се чака възможно най- много до термина, защото нервната система се развива до последно Crazy

# 625
  • NE

kremi30 Изптъпнах когато прочетох какво се е случило с твоята колежка. От ужасно горчив опит мога да ти кажа, че не трябва да я местят защото само да се влошат нещата. За доктор немога да ти предложа никой, но репутацията на този тип доктори не означава нищо. Надявам се да успеят да намерят някой читав доктор и да се действа с операцията възможно най-бързо. Стискам и палци да се възтанови напълно.
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Това ти го казвам от личен опит, защото моя татко почина от тежък кръвоизлив в мозъка преди малко повече от три месеца и не успяхме да стигнем до неврохирург дори. cry
kremmito Радвам се че сте добре с малката бонбонка Ема и сте фенове на кърмата. Party
zuzi_79 Стискам ти палци за резултатите от излседването утре! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Надявам се да откриете вашия заек от шапката и да не се измъчвате на сляпо. Hug
slanchice1 Честито сърчице!!!! Hug Hug Hug Радвам се че сте добре и много съжалявам, че са ти изкарали акъла само.  Hug Hug Hug
Zlatence Присъединявам се към мнението на другите и да пуснеш още едно изследване на стерилна урина да видиш кое накъде е. Аз преди 6-7 години преживях една седмица болките от цистит и си спомнян смътно, че антибиотика много трудно ме хвана. Тогава бях студентка в Търново и се наложи да ме прибират посред нощите защото в чудо се бях видяла. Хубавото обаче, че трябваше да се увеличи само дозата и се оправих за няколко дни. След това (да чукам на дърво) не се е обаждала гадината. Пожелавам ти по-скоро да се отървеш от него! Hug
лилка Съжалявам, че си преживяла този ад. Моя док твърди, че трябва да се изчака по-дълъг период от време след К. Аз бях с диагноза мисед и се наложи да ме кюретират два пъти за една седмица. След кюретаж се забременява лесно и ти пожелавам нещата да са много по-добри за вас следващия път. Hug Hug Hug
Action_girl Не се тревожи за глупости и гледай с бебо да сте добре. Не се натоварвай излишно, в крайна сметка хората са различни и не си струва да си тровиш нервите, особено когато чакаш бебе. Hug
Мименце Не се отдавай на негативните емоции и недей да се натоварваш. Стискам ти палци всичко да е наред с вас в събота на прегледа. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Нещата при мен са ок. Решили сме да избягаме замалко на палатки до Крапец в събота и се надявам да успеем да го направим. В работа ме зарадваха, че след една седмица ще изляза в отпуска и ще си почина като хората 10 дни. Всъщност имам голяма нужда защото не съм излизала в отпуска от близо 2 години.

# 626

Теди, Кукле, Кари, а да видим коя ще е първа  Grinning Много ви се радвам и на тричките  Hug, чакаме с нетърпение новите попълния в списъка на бебчовците и успелите мами  Grinning

Аз съм трета, трета, третаааа, гледайте лентичките, моля, да не се предреждамеее! Grinning Бях на преглед, всичко е наред, беба расте, заспа по време на записа на тонове, надявам си кротко да си чака още колкото трябва.

Слънчице, честито сърчице!  bouquet

Креми, съжалявам за случилото се, стискам палци за възможно най-добро развитие на нещата! Peace

За натоварените доктори... ами риск си е, определено. И все пак, не бих съдила, докато не чуя и другата страна... дано не се случва никому.

# 627
Мименце, и аз се чувствам по този начин, това е нормално! Казват, че вторият семестър е най-хубав, така че е нормално да минат неразположенията. И моя корем не забелязвам много да расте, гърдите също вече не ме болят, но това не трябва да те вкарва във филми!  Naughty Стискам палци и съм убедена, че всичко ще е ок в събота!

# 628
Мименце, нормално е да не те болят гърдите вече в този срок на бременността, а коремчето пък още е рано да расте. Сега идва най-приятното време, когато неразположенията вече са отминали, а новите още не са дошли. И не се притеснявай, че със стреса вредиш на бебето, мъниците са издръжливи същества, ще видиш, а пък идеални условия няма никъде, не можеш да се изолираш от света за 9 месеца, нито пък е необходимо. Стискам палчета за събота, всичко ще е наред! Peace

Златенце, пускай стерилна с антибиограма, ако има нещо, да не те мъчат на сляпо, че голям зор с тия цистити. Аз имам хроничен от студентка, но през бременността по някакво чудо бях изцяло пощадена от тия емоции, иначе минат се - не минат 5-6 месеца и все бях на АБ. Sick

# 629
  • София
Карри, всичко между 37 и 42 седмици е нормално износена бременност, ама нека да сте си по ред на номерата  Grinning Браво на бебка , ами то и сън си трябва за да расте детето  Grinning

Мименце, естествено, че ще спрат да те болят гърдите в тези седмици, не се шашкай, всичко е наред  Hug А коремчето няма значение дали расте много или не, важното е бебчо да се развива както трябва. Стискам палците за събота  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ние утре рано сутринта сме на преглед, ама след трите фетални вече доста се успокоих  Joy, а и доста здрави ритници отнасям  Grinning А на корем една друга бременееща колежка, която е с над месец след мене, вече значително ме мина, но вече не ми пука особено, даже по-добре, че не ми пречи, нещо обаче раста предимно на килограми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт