Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 513
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Ето я най-после хубавата новина!Слънчице-честито сърчице! newsm44Дано до края да си тупка все така силно и красиво! Hug Hug Hug
Златенце-и на мен когато имах цистит много бързо ми мина с Ципрофлоксацин,този АБ може би е по-слабичък и по-бавно ще мине.Може би до 2-3 дена ще изчезне болката. Peace
Мименце-не си писала скоро Naughty.Дано си някъде на почивчица и си изкарваш страхотно Flutter.

# 601
slanchice1, честито и от мен!  Hug Кои стойности са ниски?
Луни, дано, че то вече не се трае! Снощи такъв рев му ударих, че просто... Close Иначе си мисля, че просто през деня приемам много течности, а през нощта се задържат и ставам по-рядко и затова са тези болки, но да видим...

# 602
  • София
Слънчице, прекрасни новини, честито сърчице   bouquet

Златенце, най-добре пусни междувременно микробиологично изследване на стерилна урина, за да се види все пак дали е подходящ този антибиотик  Peace Аз съм морила гаден остър цистит с Нелидикс, изтрепа e.coli-те, но пък после ми се появи стрептокок в урината и стигнах до Ципрофлоксацина, доста време се влачих с неприятни усещания, дори и след това, вече като нямах бактерии, 1-2 месеца имах чувството, че ще се изпусна и пих Уринал профилактично. Дано да мине бързо  Hug

# 603
Златенце, дано вече свършват тези болежки , че се измъчи Hug
Луничке, аз говорих с ендокринолога за това дали да не изследвам половите хормони пак и каза, че тези, които съм правила на есен са супер, и щом цикъла ми е редовен и на 28 дена, няма нужда според него. Може само прогестерон да пусна пак, заедно с двата хормона на щит. жлеза при нова бременност, но трябва гинеколог да каже за него дали е ок.
Слънчице, това се казва добра новина, много се радвам и повече никакви тревоги Simple Smile Hug
Лилка, съжалявам, че и ти се записваш тук, но дано бързо минеш към отчетни Hug
А за химическите, сигурно сте прави и всеки има поне по 1, пък и това е най-малкото възможно зло, но все пак е уморително.
Хубав ден на всички Hug

# 604
  • Варна
Момичета, съжалявам, че ще е доста извън темата, но тъй като с вас най- много съм си писала в бг мама, а и има доста от София, бих искала да попитам дали имате познати лекари невро-хирурзи в София. Става въпрос за една моя колежка в много сериозно състояние след инсулт и искат по спешност по възможност да я транспортират в София. Всяка информация или контакт ще е от полза!!!

Извинявайте отново, но просто само това се сетих да направя, защото нямам никакви познати лекари. Всички колеги се втурнаха да търсят варианти и контакти.Благодаря ви предварително и дано има поне малко надежда Sad !

# 605
nikitto , наистина химическата бременност е доста често срещана и според мен не трябва да се фокусираш толкова на последната случка. Съсредоточи се сега на кръвното, добре е, че си доволна от ендо-то, важно е да се чувстваш в сигурни ръце!  Hug
Креми, не мога да помогна за съжаление, но стискам палци да се оправи възможно най-бързо!  Praynig

# 606
Слънчице, страхотни новини! Все така да е!  Praynig Hug Hug Hug

Креми, не мога да помогна, мила! Много съжалявам за коежката ти, ужасно е! Confused

Аз пък смятам, че когато химическата бременност е повече от една, то тогава нещата не са случайни и трябва да се обърне внимание, особено, ако на фона на цялата тази картинка има и други неуспехи и проблеми.

# 607
Зузи, сигурно си права, но идея си нямам какво и при кой да изследвам..освен цитомегаловируса, други жокери нямам.

# 608
  • София
slanchice1, Честито тупкащо сърчице. Пожелавам ти много лека и спокойна бременност и през Февруари догодина един прекрасен пухкав сладур.
А какво става с нашите две мамчета - Теди и Куклата? Да не ни зарадват още днес и двечките?
Голямо гуш Hug на всички момичета!

# 609
  • Пловдив
Лилка аз изчаках два МЦ или общо 3 месеца след кюретажа. Забременях от първия път!  Hug Hug Hug
Tedy аз чакам теб, ти чакаш мен! Накрая да не родим на една дата! Тоест аз да родя, когато ти си планирана, за кога беше ти да стискам кълки  Joy Joy Joy

# 610
Златенце направи си най-добре урокултура две поредни сутрини ...  Миналото лято аз пих ципрофлоксацин 5 дни , но явно не съм се излекувала напълно. Зимата като забременях  отново се появи цистита , но в три различни лаборатории ми излизаха три различни бактерии и нямаше антибиотик, който да ги покрие и трите. Пих оспамокс- 10 дни, до третия трябваше да се разбере дали е ефикасен .... , защото бях бременна вече... та исках да кажа че трябва да се види каква е точно бактерията . 
Успех !!!

# 611
  • Варна
Слънчице, честито тупкащо сърчице! Hug

Зузи, стискам палчета за утре. Praynig Praynig Praynig

# 612
nikitto цитомегала вируса ако можеш изследвай в
НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ
ЛАБОРАТОРИЯ ХЕРПЕСНИ И ОНКОГЕННИ ВИРУСИ
Д-р Светланс Кьосева - приемно време 8.30-13.30 / тел:02/9310713 вътр.233

Но мисля че този вирус не може да доведе до химическа бременност.

Слънце1 честити сърчице пожелавам ти една много лека бременност

Зузи, стискам палчета за утре

Златце ако не ще пускаш стерилна урина трябва да знаеш че трябва да не си пила лекарства поне 4 дни за да е точен резултата. Аз преди да забременея три месеца се борех с цистит и накрая ми изписаха инжекции гентамицин 7дни след антибиограма.

# 613
Благодаря ви много!  Hug Днес през деня съм значително по-добре, дори нямам никакви болки, което е направо рай! Дано и през нощта е така.  Praynig Смятам да си изпия до събота антибиотика и в понеделник да пусна обикновена, за да видим дали пак има бактерии. Тъкмо и после съм при частния доки и да коментираме ако има нещо.

# 614
  • Близо до морето :)))
Здравейте момичета   bouquet
Теди, Кукле Вие още ли сте с коремчета ?  Hug Пожелавам Ви леко да мине всичко като при мен.  Grinning Теди доколкото си спомням ще си с операция /сега ще се върна назад да ви изчета, че доста съм изтървала, само накрая погледнах/, ще стискам палци за безпроблемно раждане. Днес бяхме на изписване на още едно бебе в компанията, айде и Вие да се похвалите по-скоро.   bouquet

Виждам, че има и нови момичета. Кураж на всички и скоро отново в бременните редици. Tabea, съжалявам за теб, че отново се е наложило да преживееш това.  Sad

Слънце , честито за добрите новини, все такива да ни носиш, безпроблемна и колкото може по-спокойна бременност ти желая.

Зузи виждам, че продължаваш с борбата, за което отново ти се възхищавам на силата, която вадиш. Вярвам, че с резултатите всичко ще е наред и следващият път ще се радваш на нарастващото коремче. Дано се разберете и с Док. относно терапията за да си по-спокойна. Между другото голяма разочарование от  Д-р Славчев. Днес изписаха едно момиче от компанията ни от Окръжна болница. След като 9 месеца ходи и се следи при него и се уговаряха за раждането, даже не си направи труда да отида в болницата и да си вдигне телефона в продължение на 6 часа. След като му е звъняла непрестанно накрая вдигнал на съпруга й и казал че ще се появи след около час и въпреки това пак не е отишъл, а ги е излъгал. Всички сме потресени от отношението. Момичето е стояло с изтекли води цял ден и накрая са я срязали, даже и след това не е минал да я види. Както и да е, просто исках да го споделя, защото всички в компанията ни сме бесни и ако някой го срещне някъде не знам какво може да му се случи. Дано на никой не му се случва такова отношение.

Общи условия

Активация на акаунт