Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 324
  • 815
  •   1
Отговори
# 150
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
liebesbaer,   bouquet  за темата и отново за прекрасното заглавие  Wink

Браво на вече подалите документи  Hug Много сте оправни Simple Smile

Аз не знам да се смея ли да плача ли с моите двама в къщи  Mr. Green Аз се притеснявам, смятам ... А те ... Снощи щерката и БаШтаткото ще пишат с мен желания ... Що ли реших да го правя с тях  newsm78 И двамата са убедени, че ще я приемат в НГДЕК (има добра оценка и почти 100% е вътре, ама не вярвам до 21,06, когато ще излезе класирането ... ) и сътвориха от списъка с желанията "манджа с грозде"  ooooh! От 1 до 8 някаква луда смесица от паралелки от 9 ФЕГ и 164 ГПИЕ - как ли не обяснявах, че за френската има някакъв много минимален шанс и то на второ класиране,а за испанската шанса е една голяма 0, ама не слушат ... После от 8 до 18 място още по-невероятна смесица от размесени паралелки: НПМГ, 133 СОУ и 18 СОУ ... Уф ... и това искат да подавам ... Що не се отнасят сериозно теЗ хора ... В шок и шаш съм ... Ама да правят каквото искат ... Вече нямам сили и с тях да се боря ...

НГДЕК ще работят на 16 и 17 от 10 до 14 часа ... за хората, които смятат да участват в класирането и да подават документи.

# 151
  • София
liebesbaer,   bouquet  за темата и отново за прекрасното заглавие  Wink

Браво на вече подалите документи  Hug Много сте оправни Simple Smile

Аз не знам да се смея ли да плача ли с моите двама в къщи  Mr. Green Аз се притеснявам, смятам ... А те ... Снощи щерката и БаШтаткото ще пишат с мен желания ... Що ли реших да го правя с тях  newsm78 И двамата са убедени, че ще я приемат в НГДЕК (има добра оценка и почти 100% е вътре, ама не вярвам до 21,06, когато ще излезе класирането ... ) и сътвориха от списъка с желанията "манджа с грозде"  ooooh! От 1 до 8 някаква луда смесица от паралелки от 9 ФЕГ и 164 ГПИЕ - как ли не обяснявах, че за френската има някакъв много минимален шанс и то на второ класиране,а за испанската шанса е една голяма 0, ама не слушат ... После от 8 до 18 място още по-невероятна смесица от размесени паралелки: НПМГ, 133 СОУ и 18 СОУ ... Уф ... и това искат да подавам ... Що не се отнасят сериозно теЗ хора ... В шок и шаш съм ... Ама да правят каквото искат ... Вече нямам сили и с тях да се боря ...

НГДЕК ще работят на 16 и 17 от 10 до 14 часа ... за хората, които смятат да участват в класирането и да подават документи.

Понеже системата ще класира за най-предното желание, за което стига балът, е добре да се подредят по силата на желанията, а не по предполагаемите възможности на бала. Т.е. ако най-най-най- много иска да учи в А, Б и В да си ги сложите така, защото ако и стигне за Б балът ще се класира за там...

# 152
  • Пловдив
click и valia_b, обръщам се към вас, тъй като виждам, че сте подали документите. Имам няколко въпроса..

1, С каква дата е Удостоверението ви за завършен 7 клас?
2,Как се изписват Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия? С какво се започва? Понеже има код на паралелката той след името ли се слага или с него се започва?
3, В графата КОД, кой код се пише? На у-щето или на паралелката?

1. Нашето удостоверение е с днешна дата - 15.06
2. Изписваш името на училището, след това паралелката и накрая езика - съкращаваш където може
3. Графата "КОД" се попълва от КОМИСИЯТА!!!! ти само с тях сверяваш кодовете - споко - много си е организирано всичко!

Ние написахме 24 желания: Пазарих се - "до 16-то място ги подреждаш ти, след 16-то аз пиша" - за да имаме шансове за 2-ро класиране - написах паралелки, които никак не са му по сърце, но все пак са в по-престижни училища. След като подадохме документите ми каза - предпочитам да ме приемат по 2-ро желание  ooooh! - а изрично му казах - сам да си направи подредбата!!!!

# 153
  • София
click и valia_b, обръщам се към вас, тъй като виждам, че сте подали документите. Имам няколко въпроса..

1, С каква дата е Удостоверението ви за завършен 7 клас?
2,Как се изписват Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия? С какво се започва? Понеже има код на паралелката той след името ли се слага или с него се започва?
3, В графата КОД, кой код се пише? На у-щето или на паралелката?

Седя и творя варианти като луда, а нямам никакво време...

Дата на удостоверението е 15.06.2012.Пише се : 9 ФЕГ , ЧЕ - ФЕ , АЕ , БЕЛ

# 154
# 155
Отивам да подавам, стискайте палци да няма много народ! Ще пиша после!  Hug

# 156
МОЛЯЯЯЯЯЯ

Файла с кодовете който го има на първа страница в рио софия не ми се отваря и от линка който е даден на първа страница на темата.

Praynigмоля който може да ми го изпрати под др. формат

# 157
Ето нещо свързано по един или друг начин с разказа, който децата преразказваха на изпита  Joy Joy Joy 

# 158
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Понеже системата ще класира за най-предното желание, за което стига балът, е добре да се подредят по силата на желанията, а не по предполагаемите възможности на бала. Т.е. ако най-най-най- много иска да учи в А, Б и В да си ги сложите така, защото ако и стигне за Б балът ще се класира за там...

Да, де! То и това беше техния аргумент ... Но на мен ми е странно - една паралелка от едното у-ще, 2-рата от другото, после пак така ... Казаха, че се ръководят и от 2-ри и 3-ти и 4-ти профилиращ предмет ... Не знам ... Надали в гнездата ще получат друга такава смесица като нашата  Joy

# 159
  • София
Браво на РИО-София за това, че гнездата ще работят и в неделя! Когато заслужават похвала, не трябва им се спестява.

# 160
Не разбрах в крайна сметка присъствието на детето задължително ли е като се подава заявление?

# 161

Да, де! То и това беше техния аргумент ... Но на мен ми е странно - една паралелка от едното у-ще, 2-рата от другото, после пак така ... Казаха, че се ръководят и от 2-ри и 3-ти и 4-ти профилиращ предмет ... Не знам ... Надали в гнездата ще получат друга такава смесица като нашата  Joy

Много правилно е, че детето се ориентира и подрежда паралелките по "2-ри и 3-ти и 4-ти профилиращ предмет". Нали след 5 години тя ще се явява на матура! А втората задължителна матура ще е някой от тези предмети и е важно какво се избира СЕГА!

# 162
Аз съм 7. клас и много се колебая в кое училище да влезна. Досега съм учил в математ. паралелка и ми се отдава математиката. Но, проблемът е, че и езиците много ми се отдават. Въпросът ми е дали е по - добре в МГ (нпмг или смг с англ.) или в някоя езикова (9 ФЕГ или 91 НЕГ). Моля за мнения, защото ще подаваме в неделя документи. Praynig Praynig
Благодаря.....

# 163
  • София
Не разбрах в крайна сметка присъствието на детето задължително ли е като се подава заявление?
Не трябва да идва детето с теб

# 164
  • пловдив/дряново
моля ако има учител да ми отговори как се формира годишна данъчна оценка първи срок 6 втори срок 4 средно аритметична ли е ? Къде да го прочета ?

Общи условия

Активация на акаунт