Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 372
  • 815
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Хиляди благодарности за информацията Ви, че в неделя софийските гнезда ще работят. Добре, че следях форума, защото преди 1 седмица ЛИЧНО АЗ се обадих в Рио София, където КАТЕГОРИЧНО ми заявиха, че събота и неделя ще са почивни дни. Едва издържам чиновническата тъпотия и незаинтересованост вече, затова, моля,отговорете ми на още един въпрос: Дали няма да ме върнат от гнездото, ако ученичката не присъства там, за да положи лично подписа си пред приемащия? В смисъл дали има някакво изискване в наредбите и тя да присъства?

# 166
  • София-Младост
моля ако има учител да ми отговори как се формира годишна данъчна оценка първи срок 6 втори срок 4 средно аритметична ли е ? Къде да го прочета ?
Няма правило, но принципно е за 5. По усмотрение на учителя е.

# 167
  • София-Младост
Здравейте! Хиляди благодарности за информацията Ви, че в неделя софийските гнезда ще работят. Добре, че следях форума, защото преди 1 седмица ЛИЧНО АЗ се обадих в Рио София, където КАТЕГОРИЧНО ми заявиха, че събота и неделя ще са почивни дни. Едва издържам чиновническата тъпотия и незаинтересованост вече, затова, моля,отговорете ми на още един въпрос: Дали няма да ме върнат от гнездото, ако ученичката не присъства там, за да положи лично подписа си пред приемащия? В смисъл дали има някакво изискване в наредбите и тя да присъства?
В два поста назад питат същото и отговориха, че може и сама да подадете заявлението, без присъствието н адетето.

# 168
  • София

Понеже системата ще класира за най-предното желание, за което стига балът, е добре да се подредят по силата на желанията, а не по предполагаемите възможности на бала. Т.е. ако най-най-най- много иска да учи в А, Б и В да си ги сложите така, защото ако и стигне за Б балът ще се класира за там...

Да, де! То и това беше техния аргумент ... Но на мен ми е странно - една паралелка от едното у-ще, 2-рата от другото, после пак така ... Казаха, че се ръководят и от 2-ри и 3-ти и 4-ти профилиращ предмет ... Не знам ... Надали в гнездата ще получат друга такава смесица като нашата  Joy

О, нещо подобно беше и вкъщи, в един момент ми се искаше...., абе, ужас, изпаднах в тиха нервна криза! Половината паралелки бяха пропуснати, защото не се харесал третият профилиращ предмет!  smile3511 Списъчето едно късичко, късичко, все едно специална покана са им пратили от всички училища и само чакат тях! Добре че погледнах! И пак списъкът не е готов, и вместо днес да мога да подам всичко на спокойствие, сега ще чакам още два дни да ги мъдрят! На мен ми писна да обяснявам, че трябва да се пишат повечко желания, нищо че ужким балът е висок, ама кой ме слуша! Така си вярват, че направо носовете им в тавана опират!  smile3527 Иде ми да ги отсвиря и да пишат и подават, ако искат и само три паралелки! Ох, кой е пуберът и колко броя пубери станаха не знам! Имам чувството, че изобщо не осъзнават за какво става въпрос.

Забравих да похваля децата - и двамата завършват годината с 6.00. Грамоти, всичко, стената на славата се напълни.  Grinning

# 169
  • София
моля ако има учител да ми отговори как се формира годишна данъчна оценка първи срок 6 втори срок 4 средно аритметична ли е ? Къде да го прочета ?
Няма правило, но принципно е за 5. По усмотрение на учителя е.
Никъде няма указание, как да се формира. Всичко зависи от учителя.

# 170
  • София

Десет пъти го прочетох, все едно и също виждам - ГОДИШНА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА  Laughing

# 171
  • София
Ееееее, грешка на езика:) Laughing

# 172
Подадохме заявление в НАГ, отидохме после в училището гнездо, като по-пътя моят гений реши, че за застраховка ще пишем и специалности от професионалната техническа гимназия. Ново двайсе - трябва ми медицинско - такова ще взема в понеделник и отново към "гнездото", че да видим какво ще измътим Thinking
р.с имам неприятна изненада - оценката по БЕЛ уж щеше да е 6, да ама не - оставила му е 5 за годината.  #Cussing out

# 173
  • пловдив/дряново

Десет пъти го прочетох, все едно и също виждам - ГОДИШНА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА  Laughing

Моля за извинения годишна оценка
работя в данъчна служба, където се издават дан. оценки

# 174
  • София
Предположих:) Не се притеснявай:)

# 175
  • дълбоката провинция

Така готино ме разсмя...   bouquet

# 176
Да кажа как се случи при нас. Моят син първи срок има 4 по биология като учителката го е питала дали иска 4+ или 5- да има т.е. по ниска оценка, но втория срок да му даде малко отгоре или по-висока и втория срок да му отреже малко. Моят искал 4+. Втория срок синчето имаше почти само 6-тици и предполагам, че заради този + от първия срок и заради старанието му през втория, учителката е решила да му остави 6 и за годината. Сега се сещам, че миналата година по география първи срок имаше-5, втори-4 и за годината имаше 4.
  Сега да похваля 125-то СОУ за добрата организация по даването на документите. Още в началото на седмицата бяхме предупредени, че трябва на 15-ти да отидем в училището, за да получим целия наръч лично  Mr. Green. Има 5-6 учителки, които дават документите и помагат. Дано и в 39-то да е така като отидем да подаваме заявлението.
  Нашите днес подарили подаръка на класната. Вече мога да кажа какъв беше - ваучер за спа почивка и едно красиво цвете в саксия - Антуриум вместо букет от името на класа. Оставили класната безмълвна и невярваща на очите си  Mr. Green. По този повод - благодарности на kkondova   bouquet!
  Иначе детето се прибра преди час от пейнтбола, на който отидоха почти целият клас. Беше много доволен и щастлив. Било много яко и дори се разбирали чудесно с ученика, който го тормози последните 3 години  Laughing. Мисля, че 7-клас завърши просто чудесно за моето дете. Доволна съм от него и от оценките, а и той е доволен от това, което постигна през тази година. Дано от тук нататък децата попаднат в добра среда и при добри учители  Peace!

# 177
Аз съм 7. клас и много се колебая в кое училище да влезна. Досега съм учил в математ. паралелка и ми се отдава математиката. Но, проблемът е, че и езиците много ми се отдават. Въпросът ми е дали е по - добре в МГ (нпмг или смг с англ.) или в някоя езикова (9 ФЕГ или 91 НЕГ). Моля за мнения, защото ще подаваме в неделя документи. Praynig Praynig
Благодаря.....
Само ти можеш да решиш това, ние няма как да ти дадем такъв съвет.Следвай сърцето и мечтите си.Помисли си добре след 5 години накъде ще поемеш.Каква професия би искал да упражняваш.
Стискам палци и ти пожелавам успех.

# 178
  • София по рождение

Понеже системата ще класира за най-предното желание, за което стига балът, е добре да се подредят по силата на желанията, а не по предполагаемите възможности на бала. Т.е. ако най-най-най- много иска да учи в А, Б и В да си ги сложите така, защото ако и стигне за Б балът ще се класира за там...

Да, де! То и това беше техния аргумент ... Но на мен ми е странно - една паралелка от едното у-ще, 2-рата от другото, после пак така ... Казаха, че се ръководят и от 2-ри и 3-ти и 4-ти профилиращ предмет ... Не знам ... Надали в гнездата ще получат друга такава смесица като нашата  Joy

Гнездата ще получат такава смесица от паралелки и от нас!!!

И при нас нещата се подреждат. Имаме си оценката от НПМГ, дадоха ни всички документи и даже има печат навсякъде! Аз съм готова, ще подавам или в неделя или в понеделник!
Проблемът ми е, че нещо нямам търпение да идва първото класиране вече! Като малко дете съм, значи. Радвам се повече отколкото, когато аз бях кандидат-гимназист или студент.

# 179
  • София

Хич не се извинявай, предположих, много готина грешка на езика, засмях се и аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт