Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 465
  • 815
  •   1
Отговори
# 225
  • Попово
Да, а в София е различно и със служебните бележки - някъде не ги искат (не би трябвало, ако си от София), а другаде - връщат. Тъкмо ги похвалих и сега пак критика....За компютъра отсега тръпна и съм се подготвил с всякакви възможни варианти - празна бланка, на компютър с кодове, на компютър без кодове, с подписи и без подписи, със сина и без него (ще се крие в храстите). Въобще в неделя отивам добре въоръжен и дано не ме изненадат с нещо.

И аз така се подготвих. Май имам около 5 варианта на заявлението. Току що видях, че РИО-Варна са премахнали списъка с кодовете, и са пуснали нов, без кодове. Пак преработих. И като отидем там, сигурно ще се окаже, че трябва да го пишем на ръка. Въобще изненади ни дебнат отвсякъде.  #Crazy

# 226
  • София
Много моля за помощ:Таткото и момчето направиха подреждането за заявлението.Днес и аз най-накрая (след бъбречни кризи) разгледах нещата. Имам проблем-голямо разминаване  в натрупаните честоти за момчета в справочника на НЮ ИМПРЕС и  тези от школа Веди.Пример: за 73 СОУ НЕ;АЕ;М   за 2011г ;2 класиране  399място  и 280 място  newsm78 newsm78 newsm78
Имаше във форума информация ;но не мога да я намеря.
Моля за съдействие.

Не виждам разминаване - Веди дава 972, 440 и 280 за момчета съответно за 2009, 2010 и 2011, а пък в справочника е 972 и 440 за 2009-2010, а за 2008 е празно.

# 227
  • Пловдив
Моля, мамите, които вече са подали заявлението за помощ:
Днес  получихме удостоверението и 1 копие, което е заверено от училище. Когато подаваме заявлението това копие ли трябва да оставим или друго, което не е заверено с печата на училището?

# 228
  • София
Днес  получихме удостоверението и 1 копие, което е заверено от училище. Когато подаваме заявлението това копие ли трябва да оставим или друго, което не е заверено с печата на училището?

Ами незаверено трябва да е, че иначе ние с по един оригинал само какво ще правим???

# 229
Да, а в София е различно и със служебните бележки - някъде не ги искат (не би трябвало, ако си от София), а другаде - връщат. Тъкмо ги похвалих и сега пак критика....За компютъра отсега тръпна и съм се подготвил с всякакви възможни варианти - празна бланка, на компютър с кодове, на компютър без кодове, с подписи и без подписи, със сина и без него (ще се крие в храстите). Въобще в неделя отивам добре въоръжен и дано не ме изненадат с нещо.

И аз така се подготвих. Май имам около 5 варианта на заявлението. Току що видях, че РИО-Варна са премахнали списъка с кодовете, и са пуснали нов, без кодове. Пак преработих. И като отидем там, сигурно ще се окаже, че трябва да го пишем на ръка. Въобще изненади ни дебнат отвсякъде.  #Crazy

Понеже виждам , че сте от Пловдив , не си правете труда . Днес бяхме , заявлението се попълва на място . И кодовете са някакви нови - трицифрени - поне аз не мога да ги намеря никъде.

# 230
  • София
Много моля за помощ:Таткото и момчето направиха подреждането за заявлението.Днес и аз най-накрая (след бъбречни кризи) разгледах нещата. Имам проблем-голямо разминаване  в натрупаните честоти за момчета в справочника на НЮ ИМПРЕС и  тези от школа Веди.Пример: за 73 СОУ НЕ;АЕ;М   за 2011г ;2 класиране  399място  и 280 място  newsm78 newsm78 newsm78
Моля за съдействие.

Не е е редно  аз като автор да коментирам написаното в наръчника на Ню  Импрес. Но относителната поредност там  е вярна, позицията е 399. Можеш да си я сметнеш и сама, вземайки предвид минималния бал за момче на второ класиране в тази паралелка, както и статистиката по интервали за 2011.

# 231
  • Попово

Ами незаверено трябва да е, че иначе ние с по един оригинал само какво ще правим???
Вероятно там на място като сверят на ръка се пише "Вярно с оригинала.". Има хора, които са подали, дано обяснят. Ние имаме само оригинал, копията сами си ги правим.

# 232
  • София
Моля за съдействие.

Не виждам разминаване - Веди дава 972, 440 и 280 за момчета съответно за 2009, 2010 и 2011, а пък в справочника е 972 и 440 за 2009-2010, а за 2008 е празно.

В справочника е написано за 2011г  399 момчета за 2 класиране.....НЕ:АЕ ;М

# 233
  • Пловдив

Моите преди малко се обадиха, че са подали най-после. От 15.30ч са там. Дали са обикновени копия  направени в книжарница до училището-гнездо.

# 234

Ние получихме само оригинал на заявлението без никакво копие . Него си го направихме сами . Не трябва никаква заверка . Само носете оригиналите за сверяване .

# 235
  • София
Моля за съдействие.

Не е е редно  аз като автор да коментирам написаното в наръчника на Ню  Импрес. Но относителната поредност там  е вярна, позицията е 399. Можеш да си я сметнеш и сама, вземайки предвид минималния бал за момче на второ класиране в тази паралелка, както и статистиката по интервали за 2011.

Русалке ! Много благодаря ;че се включи  bouquet
От albenapen (съвсем се обърках с тези цитати... Embarassed)

# 236
  • София
Носят се свидетелството, служебната бележка с оценките за ВО и медицинското за справка, но се оставят ксерокопия. Никаква допълнителна заверка не се изисква.!  Hug

# 237
  • София
Моля за съдействие.

Русалке ! Много благодаря ;че се включи  bouquet

Е иначе отиваме на темата - какво ли е искал да каже авторът!  Mr. Green Mr. Green

# 238
  • Пловдив
Днес подадохме документи в Пазарджик и ни обясниха, че присъствието на ученика не е задължително. Да похваля и организацията - всичко се попълва на компютър под наша диктовка и след проверка се завежда. Предстои ми подаване в Пловдив, в Тракия и ще съм ви много благодарна за повече информация. Синът ми ще отсъства и трябва да подавам без него. Някой подавал ли е без ученик?

Браво на Пазарджик!
Моите мъже са ги замотали доста. А те бързаха ли бързаха...В момента подават в Екзарх Антим I и са им казали, че трябвало да пишат пълни наименованията. А полето не е чак толкова голямо. От голямото им бързане може и да се откажат днес, защото нямало как да ги съберат в полето.

На мен изрично ми казаха, че присъствието на детето е задължително, а и също, че всичко се попълва там на място.  

Явно такава си е практиката в Пловдив, ние преди 2 години като кандидатствахме, също искаха детето да е там. Беше ужасна жега, повече от сега, сина пуфтя мрънка, щото и хора много имаше, а и се наложи да преписваме заявлението. След 2 часа като излязохме, ми вика, че това му се видяло по-трудно от изпитите  Laughing

Преди малко са ги подали най-после. От 15.30ч та чак сега. Коментарът на сина ми по телефона одеве беше същият. Simple Smile
Ейй, голямо приключение. Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Click, това си е направо Роботрон:) Дали смята двойни интеграли наум Simple Smile)))  bouquet

Доколкото разбрах двойните интеграли вече не са в програмата на ОМГ, чудех се за диференциални уравнения от n-ти ред...

Русалке, много ти благодарим за включванията независимо дали си автор или  не.
Днес докато отивахме към гнездото се опитах да обясня на моя за механизма на класиране - направо му се обърка главата и накрая заяви, че нищо не е разбрал! От форума определено имахме много полезна информация - дори и "egn or 123"  Joy Joy Joy Жалко, че няма да го има за догодина Winkhahaha

Общи условия

Активация на акаунт