Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 469
  • 815
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Naddya, веднага си казвам какво е имал предвид авторът.

Минимален бал във въпросната паралелка за момче на 2 класиране - 33,322
Предполагаеми, по-скоро сигурни 2 шестици от дипломата, сбор от тях 12.
33,322-12=21, 322 удвоен сбор от изпитните оценки
21,322:2=10,661  сбор от двете оценки
10, 661 принадлежи на интервала 10,500 - 10,999
Момчетата в двата по-високи интервала са 192.А в конкретния интервал от 499 хилядни се вместват 305 младежа.Нас ни интересува конкретно колко се вмъкват в интервала 10,661-10,999, тоест в тези 338 хилядни.
305:499=приблизително 0,612
0,612.338= приблизително 207 момчета
192+207=399 момчета

ПП click, 123 or egn e oще от миналата година, не е нещо ново по слънцето, но тогава нямаше реакция.Явно тазгодишните мами и татковци  настъпиха по-сериозно  МОМН  по мазолите и "експертите" се задействаха.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 19:37 от eine in Rente gegangene Nixe

# 241
  • София
Русалке! Още веднъж много благодаря за съдействието Hug

# 242
  • София
Подадохме заявлението в 30 СОУ. Написано беше на компютър  с кодовете по начина показан от РИО-София. Минахме буквално за 5 минути. Свериха имената на детето, ЕГН, входящия номер и номера от удостоверението. Подписахме се взехме си номер и си тръгнахме. Готови сме, в очакване на 26 юни  fingerscrossed

# 243
  • Добрич
Ох, аз пак имам труден мисловен процес и моля за помощ. Praynig
Интересува ме при второто класиране как работи системата, пак като при първото?
Ако сме приети да речем желание номер 3, при второто ще се опита да ме качи на желание 2, или ще започне пак от моето първо желание? newsm78

# 244
  • Пловдив
bganio, Veneta Slavcheva, Seaa, Naddya      bouquet  Благодаря!

# 245
Ако сме приети да речем желание номер 3, при второто ще се опита да ме качи на желание 2, или ще започне пак от моето първо желание? newsm78

Ще започне пак от първо желание и ще ви класира там за където ви стига балът, но не по-ниско от класираното на първо класиране.

# 246
  • Пловдив

Ще се опита да те качи на 1-во желание. Ако не стане- ще се опита на 2-ро. Ако и това не стане - оставате си класирани по 3-то желание -И ВСИЧКО ТОВА  САМО АКО сте подали молба за участие във второ класиране в училището, където е прието детето!!!!

# 247
  • Добрич
Супер сте, click, Dincho!!
Благодаря ви!   bouquet

# 248
  • София
Цвете, занеш ли кой беше първият човек, когото поканих на абитуриентския си бал?
Учителката ми от 1до 4 клас- г-жа Сълева:)
Иначе, разделянето с учениици, с които си бил не години, дори и една година само, е трудно.
Голяма част от тях, дори и да учат зад граница винаги, когато си дойдат за малко, идват до училище. И това са страхотни моменти:)
Hug Сложих едни тъмни очила и си поплаках...Сякаш вчера минаха под венеца за първокласниците. Днес ги изпратиха по същия начин, със здравец, минавайки под венеца.
И не защото е такъв ден и съм разчувствана, но кръстницата ми е учителка, родителите на кумата ми са учители, чрез този форум срещнах моя приятелка от градинските години на децата ни -ла вида лока -учителка, както и теб, и всички вие сте страхотни хора, отдадени на професията си Hug Благодарна съм, че ви има, че търпеливо и с любов давате най-ценното след майчината обич на децата ни!

# 249
Ето есна прясна новина за СОФИЯ!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Училищата-гнезда ще работят на 17 юни 2012 г. (неделя) от 9.00 до 15.00 часа за приемане на заявления за участие в прием на ученици по Наредба №11/ 28.03.2005 г. след завършен VІІ клас.

от сайта на РИО

това от къде го видя-официална информация ли е?

# 250
  • София
Андариел е написала отдолу, че е от сайта на РИО Peace

Някой беше споменал, че линкът с паралелките и кодовете от сайта на РИО, който е на първа страница, не се отваря. При мен няма проблем. А и вече не ми дава да редактирам.

# 251
Здравейте на всички майки и татковци! Поздравления за прекрасния форум, от който всички получаваме много ценна и своевременна информация!   bouquet
Имам един такъв въпрос: Как да преконвертирам файла за заявлението, който е в pdf формат, във формат, при който да мога да си въвеждам данните. Опитах се да изтегля една програма, но нещо не се получи. Честно казано почти нищо не разбирам от тези неща, затова бих била много благодарна, ако някой ми помогне!
Ето това е файла: http://www.rio-varna.com/upload/zaiavka7klas.pdf

# 252
  • София
Здравейте на всички майки и татковци! Поздравления за прекрасния форум, от който всички получаваме много ценна и своевременна информация!   bouquet
Имам един такъв въпрос: Как да преконвертирам файла за заявлението, който е в pdf формат, във формат, при който да мога да си въвеждам данните. Опитах се да изтегля една програма, но нещо не се получи. Честно казано почти нищо не разбирам от тези неща, затова бих била много благодарна, ако някой ми помогне!
Ето това е файла: http://www.rio-varna.com/upload/zaiavka7klas.pdf

http://www.pdftoword.com/         

# 253
Naddya, много благодаря за бързия отговор! Сега ще опитам - дано да стане!

# 254
Naddya, инсталирах програмата, но когато ми се появи вече файла във word формат, просто цялата страница се кантира с пунктир и когато цъкна с мишката, за да ми се появи маркера там където трябва да попълня името, нищо не става. Извинявам се, че толкова профанесто обяснявам нещата, но не знам какви са точните термини за това, което става. Това ми се случи и предишната програма, с която пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт