Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 302
  • 815
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Явно на този етап освен НПМГ, които си извадиха оценките по-рано от предвиденото и дадоха статистика, бележки и т.н., никой друг не отчита, че нервите и времето са ценни.
newsm26 Добре, че има и такива училища все още!

# 106
Подадохме документи в гнездото- 46 ОУ, много отзивчиви и бързи. Заявлението беше попълнено с кодовете, провериха, нямаше проблем, за нула време бяхме готови!
Единствено добавяхме задължително съкращението ЧЕ /чужд език/ след името на езиковата гимназия, и след това профила на паралелката.

# 107
Като сте отворили любимата ми тема, да се включа и аз.

В наше село пък директорката решила, че трябва да й се молят за служебната бележка с оценките от ВО и накара родителите да пускат молби, дори имаше срок за това (до края на миналата седмица)  newsm78 smile3511
Ние стигнахме и до РИО, но и там отказаха да ни издадат бележка-не ни била необходима.

# 108
  • Пловдив
Мами, при нас друго объркано. Тази сутрин им раздадоха удостоверенията и бележниците. Вече имаме комплекта с документи. Обаче в бележника класната му е объркала оценката по БЕЛ. Писала е 5, а в удостоверението си е написала 6. Ще искат ли някъде бележниците им? Проблем ли е това объркване? Да се обаждам ли пак за поредната разправия, че тази година с тази класна ни се събра толкова много напрежение вече!!! 

# 109
Мацки, ходих в гнездото за подавам документи. На нас ни е близо 126 училище.
Опашки няма, приемащите докементи са любезни и обясняват добре - то и няма кой-знае какво.
Върнах се да попълня у дома бланката - без кодовете. И да си направя копие на всички документи - медицинско, бележки и  всичко, което се изисква. В училището няма ксерокс  Peace

Дано е така спокойно днес и през останалите дни. Успех на всички дечица!

# 110
  • София
ЗА ПЛОВДИВ:
Комисиите в центровете за подаване на документи за участие в приема на ученици, кандидатстващи след завършен VІІ клас, ще работят от 08.00 ч. до 19.00 ч. в работните дни от 15 до 20 юни 2012г. и от 09.00 ч. до 13.00 ч. в почивните дни  за участие в първи етап на класиране.

Само в София ли са такива олигофрени, че не работят почивните дни ???

ами, явно - да; и не само тва - ми си и правят, квот им скимне - в едни училища ти искат молби за нещо, което ти се полага, в други си измислят, че не могат да дадат удостоверенията на децата (слава Богу, че в нашето и бележките с оценките от ВО, и удостоверенията ги дадоха на хлапетата без условности) - с една дума пълна анархия, че да им е максимално "убууу" и на без тва пощръклелите родители. И таз "хубавина" се случва на фона на изявлението на онова нещо, че видите ли какви ли не изказвания на родители прочела в Инетернет, които показвали, че обществото не било готово за реформите в образованието, които тя ни готви... пази Боже!  Banghead

# 111
  • София
инка, съвпадат ли кодовете в гнездото с тези в списъка на рио? Дават ли човек да отиде с разпечатана от къщи (със или без кодове) бланка? Има ли образец на попълнено заявление на място?

На нашите са им дали целия комплект документи. Вписани са всички оценки от допълнителните изпити.

# 112
  • София
Обадих се на сина ми да видя как е и докъде е стигнал с тържеството, каза че чакал да си получи грамотата за отличник.  Shocked Не можели да намерят печата из училището.  Shocked Той излезе прав, още на изпита ми каза, че се притеснява само от организацията!  Grinning Grinning Не съм очаквала да получи чак грамота, тези изпити ме убедиха, че трябва да имаме повече доверие на децата си!

# 113
  • София
Вече подадох докуметите.Имаше само 3 майки пред мен Simple Smile.Ходих в 33-то.Има поставени чинова с разлепени върху тях списъци с кодовете.Една учителка диктува и аз си ги написах сама ,после всичко се занася при приемащите , записват те в книгата и ти дават входящ номер.

# 114
Мами, при нас друго объркано. Тази сутрин им раздадоха удостоверенията и бележниците. Вече имаме комплекта с документи. Обаче в бележника класната му е объркала оценката по БЕЛ. Писала е 5, а в удостоверението си е написала 6. Ще искат ли някъде бележниците им? Проблем ли е това объркване? Да се обаждам ли пак за поредната разправия, че тази година с тази класна ни се събра толкова много напрежение вече!!! 

При подаване на заявлението - бележник няма да ви трябва!

# 115
  • София
Ето есна прясна новина за СОФИЯ!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Училищата-гнезда ще работят на 17 юни 2012 г. (неделя) от 9.00 до 15.00 часа за приемане на заявления за участие в прием на ученици по Наредба №11/ 28.03.2005 г. след завършен VІІ клас.

от сайта на РИО

# 116
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте! Отдавна чета темата, защото и аз имам седмокласник.
Днес малко се шашнах - от Вектор казали на децата, което има 6-тици в дипломата да попълни поне 15 желания, а което има 5-тици и надолу, поне 25.
Според вас нужна ли е чак такава презастраховка?

# 117
  • София по рождение
Мацки, ходих в гнездото за подавам документи. На нас ни е близо 126 училище.
Опашки няма, приемащите докементи са любезни и обясняват добре - то и няма кой-знае какво.
Върнах се да попълня у дома бланката - без кодовете. И да си направя копие на всички документи - медицинско, бележки и  всичко, което се изисква. В училището няма ксерокс  Peace

Дано е така спокойно днес и през останалите дни. Успех на всички дечица!

И на нас ни е близо 126 ОУ. Та и ние там ще идем.

Да попитам ако знае...Дадоха му заветните документи, но от разстояние разбирам, че на гърба няма печат, а на лицето има два печата на училището. При изх.№ и датата има печат и при подписа на директора.
Дали това е проблем, ще приемат ли така свидетелството? Whistling

# 118
Току що щерката донесе комплекта с документите.Страхотни албуми им е направила класната.

# 119
  • София...........
В нашето (34 ОУ) организацията беше супер . Още във вторник им дадоха служебните бележки от изпитите. За характеристиките класната беше казала от 14 натам, че ги раздава на родител с/у подпис и днес я взех Wink Официалното тържество в училището приключи и сега децата  от двата 7-ми класа отиват на пицария. Като приключат замислям да се пробваме да подадем заявлението.
Хубав ден !

Общи условия

Активация на акаунт