Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 459
  • 815
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Цвете, занеш ли кой беше първият човек, когото поканих на абитуриентския си бал?
Учителката ми от 1до 4 клас- г-жа Сълева:)
Иначе, разделянето с учениици, с които си бил не години, дори и една година само, е трудно.
Голяма част от тях, дори и да учат зад граница винаги, когато си дойдат за малко, идват до училище. И това са страхотни моменти:)

# 211
  • София
моля ако има учител да ми отговори как се формира годишна данъчна оценка първи срок 6 втори срок 4 средно аритметична ли е ? Къде да го прочета ?

Ох, развесели ме на края на работния ден..... Joy
Мислех, че само аз бъркам работата с всичко останало....

# 212
  • София
Сори за спама, но се разчувствах. Ето и една  моя любима снимка, с един мой любим ученик от 12 г...през междучасието;)

http://postimage.org/image/lrawy8w8t/

# 213
  • София
При нас в 30 СОУ приеха написано на компютър с наименованията и кодовете. Само свериха кодовете и го приеха. Детето се подписа, но ако го нямаше, може би изобщо нямаше да забележат.  Hug

Еееех, защо ли не е навсякъде едно и също. В крайна сметка правим съвсем едно и също упражнение.  Twisted Evil Та дори като е написано на компютър е много по-четливо!  

Да, а в София е различно и със служебните бележки - някъде не ги искат (не би трябвало, ако си от София), а другаде - връщат. Тъкмо ги похвалих и сега пак критика....За компютъра отсега тръпна и съм се подготвил с всякакви възможни варианти - празна бланка, на компютър с кодове, на компютър без кодове, с подписи и без подписи, със сина и без него (ще се крие в храстите). Въобще в неделя отивам добре въоръжен и дано не ме изненадат с нещо.

# 214
  • София
При нас в 30 СОУ приеха написано на компютър с наименованията и кодовете. Само свериха кодовете и го приеха. Детето се подписа, но ако го нямаше, може би изобщо нямаше да забележат.  Hug

Еееех, защо ли не е навсякъде едно и също. В крайна сметка правим съвсем едно и също упражнение.  Twisted Evil Та дори като е написано на компютър е много по-четливо!  

Да, а в София е различно и със служебните бележки - някъде не ги искат (не би трябвало, ако си от София), а другаде - връщат. Тъкмо ги похвалих и сега пак критика....За компютъра отсега тръпна и съм се подготвил с всякакви възможни варианти - празна бланка, на компютър с кодове, на компютър без кодове, с подписи и без подписи, със сина и без него (ще се крие в храстите). Въобще в неделя отивам добре въоръжен и дано не ме изненадат с нещо.

Че в неделя ще работят ли?  newsm78 newsm78 newsm78

# 215

Ама разбира се , че така е много по- добре . Така или иначе не виждам разлика дали кодовете ще ги пишат сами или само ще ги сверяват . А и  дори там да ги попълват кодовете (въпреки , че не съм много сигурна дали  ги написаха правилно , защото и те грешаха), много по -разбрано си е да е написано на компютър . Аз лично с такива ситни букви го писах , за да се събере , че после не можеха да ми го разберат . Както вече казах , преписвах го 3 пъти . И не мога да разбера как така във всички области , след като правим едно и също нещо как не се прие някаква еднаква система на попълване и приемане на документите .Излиза , че всяко училище - гнездо има различни изисквания . Е това не го разбирам НАИСТИНА !!!

# 216
  • София

Еееех, защо ли не е навсякъде едно и също. В крайна сметка правим съвсем едно и също упражнение.  Twisted Evil Та дори като е написано на компютър е много по-четливо! 

Grinning Grinning Grinning

# 217
  • София

Че в неделя ще работят ли?  newsm78 newsm78 newsm78
АКТУАЛНО

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Училищата-гнезда ще работят на 17 юни 2012 г. (неделя) от 9.00 до 15.00 часа за приемане на заявления за участие в прием на ученици по Наредба №11/ 28.03.2005 г. след завършен VІІ клас.

ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК РИО, СОФИЯ – ГРАД

# 218
  • София
А стига бе! Как са се минали - да не би да са обещали на учителите да им платят по 200 лева!!  Mr. Green Mr. Green Такова улеснение на родителите, направо не мога да повярвам.  Hug

# 219
  • Там, където ме обичат
Ла вида лока и Ганис,мислех,че няма вече такива учители! HugПоздравления и за двете и дано заразите и останалите,поне във вашите у-ща!  bouquet
И от мен   bouquet
Да сте живи и здрави  Hug

# 220
Ей, Ганис- страхотна снимка!
Само да спомена, че нашите днес, когато са подарявали подаръците, и двете им класни са се разплакали.И повечето от нашите деца и те...А началната им учителка наистина беше бижу  bouquet

# 221
  • Пловдив
ganisПаднах от смях! И аз не можах да се стърпя - пускам снимка на творение на класа на дъщеря ми от Пловдивската МГ - това бил техния нов съученик

Относно данъчната оценка - искренно се надявах да не е грешка - ако знаете как ме развесели - мислех че е проява на велико чувство за хумор! Няма нужда от извинения! Беше супер!

# 222
  • София
А стига бе! Как са се минали - да не би да са обещали на учителите да им платят по 200 лева!!  Mr. Green Mr. Green Такова улеснение на родителите, направо не мога да повярвам.  Hug

Не губи вяра в доброто - нали знаеш, че не остава ненаказано.

# 223
  • София
Много моля за помощ:Таткото и момчето направиха подреждането за заявлението.Днес и аз най-накрая (след бъбречни кризи) разгледах нещата. Имам проблем-голямо разминаване  в натрупаните честоти за момчета в справочника на НЮ ИМПРЕС и  тези от школа Веди.Пример: за 73 СОУ НЕ;АЕ;М   за 2011г ;2 класиране  399място  и 280 място  newsm78 newsm78 newsm78
Имаше във форума информация ;но не мога да я намеря.
Моля за съдействие.

# 224
  • София
Click, това си е направо Роботрон:) Дали смята двойни интеграли наум Simple Smile)))  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт