Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 454
  • 815
  •   1
Отговори
# 315
  Sweetkids_mama, жив и здрав да ви е, все така умен и добър син   bouquet! Пожелавам му да го приемат по първо желание и в новото училище да му се случват все хубави неща   bouquet! Весел празник   bouquet!

# 316
 HugМомичета успех!

За София-
ние утре ще ходим да подаваме заявлението, в 1-во СОУ
бях го нащракала на комп. но момчето каза, че искал да го напиша със собствени ръце Rolling Eyes
Та сега наново, пък и някой размествания правим..........отново

# 317
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Здравейте отново,

смятам да попълня заявлението на компютър, а да оставя кодовете да ги нанесат учителките в гнездото.
Правилно ли е това?
Може ли в гнездото да искат някакъв друг начин, примерно - и кодовете да съм нанесъл предварително, или заявлението да не е на компютър, а на ръка?

И още един въпрос.
Къде са тези пусти кодове? Сигурно назад някъде сте го писали, ама нали чукча не читател, та от тази тема съм чел само три страници назад.

ние подадохме документите вчера.
бях попълнила педварително заявлението на ръка, но писах наново- пола : загражда се верния, ане се зачертава неверния, както бях направила.
за попълване на компютър - незнам, не съм видяла специално искане да е собственоръчно...  newsm78

кодовете на паралелките- ние си ги попълнихме, а учителите само ги свериха.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/k … ove_paralelki.pdf

# 318
Днес нещо и двете ни най-близки гнезда не работеха.. /19 и ПГИЧЕ св. Методий/ Sad

# 319
Никой ли не е подавал в Пловдив, Тракия да ме подготви психически за приключението! Laughing Laughing Laughing

# 320
  • Пловдив
Никой ли не е подавал в Пловдив, Тракия да ме подготви психически за приключението! Laughing Laughing Laughing

Аз подадох вчера - всичко си е точно там! Описах си приключението подробно още вчера в темата. За да не се повтарям - виж предишните ми постове.

Сладкодетна мама - мноооого, много радост да ти носи детето!!!! Честит ти рожденник и от мен!   bouquet

Лично за мен е ненужно удължаването на списъка с паралелки, които не са желани. Ако детето не е прието и след второ класиране, бих предпочела да се видят останалите възможности и да се осмислят, а не да попада където и да е. Друг е въпросът, че за трето класиране винаги има и хубави места.

аз не бих рискувала да останем за трето класиране, защото там нищо вече не се зная и за мен си е като да играеш на рулетка - по-вероятно е да се прецакаш, защото не е ясно къде колко незаети места има и колко деца ще кандидатстват за тях. Не бих искала накрая целият труд на детето да отиде на вятъра заради хипотетична възмжност да попадне в нетолкова желана паралелка. Ако остане извън двете класирания, тогава вероятността да попадне в никаква паралелка е доста по-голяма.

Andariel - още един човек да мисли като мен!

Знам, че понякога има хубави места в елитни гимназии, но те сигурно се броят на пръстите на едната ръка - и за мен подобно нещо е хазарт...

# 321
  • София по рождение
sweetkids_mama честит празник! Да ти е живо и здраво момчето и да му се сбъднат мечтите! nbirthday  4uu  4uu

# 322
  • София
Здравейте отново,

смятам да попълня заявлението на компютър, а да оставя кодовете да ги нанесат учителките в гнездото.
Правилно ли е това?

Може ли в гнездото да искат някакъв друг начин, примерно - и кодовете да съм нанесъл предварително, или заявлението да не е на компютър, а на ръка?

И още един въпрос.
Къде са тези пусти кодове? Сигурно назад някъде сте го писали, ама нали чукча не читател, та от тази тема съм чел само три страници назад.

Зависи за кое училище - гнездо става въпрос!  Mr. Green И за кой град!! Laughing Laughing

# 323
ние подадохме документите вчера.
бях попълнила педварително заявлението на ръка, но писах наново- пола : загражда се верния, ане се зачертава неверния, както бях направила.
за попълване на компютър - незнам, не съм видяла специално искане да е собственоръчно...  newsm78

кодовете на паралелките- ние си ги попълнихме, а учителите само ги свериха.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/k … ove_paralelki.pdf

Благодаря ти. Полезно беше, че казваш, че полът се огражда. Ще опитам все пак на компютър.
И още един въпрос. Профилиращите предмети всичките ли се изписват или само до втория, който показва езика?

Пример:
Първа АЕГ - Профил ЧЕ - АЕ,  ИЕ,   БЕЛ/М/Х,  И/Г/ИТ

или само

Първа АЕГ - Профил ЧЕ - АЕ, ИЕ

Nadya Зависи за кое училище - гнездо става въпрос!  Mr. Green И за кой град!! Laughing

София, гнездо в 14 СОУ

# 324
  • Пловдив
На мен ми показаха образец, в който пола беше отбелязан с "Х" и ми изглеждаше като задраскан. Но такъв им е бил образеца - аз не съм сигурна че изобщо е от значение - нали ж егн-то се съдържа инфото за пол!

# 325
  • Пловдив
Да , и на моя образец пола към който принадлежи се задрасква. Аз подадох сама документите на сина, не са искали присъствието му. Само да кажа за тези които ще кандидатстват в Търговската - трябва да носят медицинско. Пиша го защото върнаха 4-5 души точно заради това.

# 326
  • София...........
Последно къде може да се види закръглява ли се или се зачертава с Х верния пол на детето ?

Вчера и ние подадохме в 142 у-ще и там бяха категорични с Х да зачертая верният пол ... иначе бяха много любезни хората. Обясниха , че ще работят в неделя Wink

# 327
  • София
sweetkids_mama много здраве и късмет на рожденника  bouquet

Вчера подадох нашето заявление. Желанията и кодовете ги бях принтирала, а името и адреса вписах на ръка, буквичката на пола я оградих с кръгче.
Направи ми впечатление, че комплектите с документи на децата ги събираха в папка, но самите документи не бяха хванати с кламер или телбод. Ами ако се разменят страниците с желанията Thinking Всички си бяха донесли принтирани заявления и съответно първа и втора страница си бяха отделни листове...
Май прекалено много се вживявам, но всъщност това е най-важната част след изпитите. От тук нататък връщане няма.

Снощи моята госпожица решавала параметрични уравнения и геометрични задачи на сън Laughing

# 328
Ако някой е подавал в 54 СОУ - може ли да си напишем на компютър заявлението с кодовете или е задължително там да си ги пишат?

# 329
  • София
Един нов разказ на Деян Енев с вчерашна дата. Току виж се паднал някои седмокласници Wink
Скрит текст:
Рейсът затвори вратите и вече тръгваше, когато някакъв див вик накара шофьора да спре и да отвори предната врата.

През нея влетя едно момче, което тръгна между седалките назад и се изтърси до момичето с късите панталонки. Двамата седяха на двойната седалка с гръб към движението точно пред мен, така че можех да ги виждам добре. Бяха най-много осмокласници. Момчето известно време дишаше като риба на сухо, но най-сетне успя да си поеме дъх и веднага почна да разправя нещо на момичето. От два километра си личеше че е влюбен в нея до ушите. От два километра си личеше и другото – че момичето знае това и няма нищо против.

Гледах ги и им се радвах. Момчето беше опитвало да се бръсне, така беше остъргало лицето си, че бузите му светеха като калайдисани, но още беше далеч от първите черни косъмчета на горната устна и по брадичката. Но очите му бяха остри, черни, като на капитан и този поглед донякъде компенсираше липсата на брада, която да прежули момичешката буза.

Колко бяха малки тези двамата, колко много живот имаше пред тях. Сигурно щяха да се разделят, та коя любов в осми клас изкарва дълго. Но точно сега светът за тях беше огромен и трептящ, те двамата усещаха аромата на цъфналите липи, те виждаха различните форми на облаците, чуваха всички звуци и съзнанието, че до моя чернобял свят съществува и друг, изумруден, блестящ изведнъж повдигна настроението ми. После отместих погледа си и ги оставих на мира.

Вечерта, когато разглеждах в интернет снимките от протестите на Орлов мост, изведнъж зърнах някакви познати лица. Трябваше ми време да проумея, че виждам момчето и момичето от рейса. Момичето беше разплакано, на снимките добре се виждаше, че толкова беше плакало, че вече можеше само да хълца. Снимките извираха една след друга, на следващите се видя и момчето, с разцепена устна и с поглед на рис. Полицаите тъкмо го набутваха в камионетката, но той беше успял да се извърне към момичето. Следващата снимка отново показа момичето. Тя явно пищеше и това, че нямаше звук, някак правеше писъка й още по-силен.

Понякога имаме такива мигове – когато искаш да си като героя от някой стар филм. Някой гринго, накичен с пищови, който рита вратата на шерифа и още с първия изстрел угася димящата му пура.

Поне това ни остана, двайсет години след нашите барикади на Орлов мост – преди заспиване да си прожектираме сцени от стари филми в главата. Не е много. Но пък какви сцени са това. И най-важното – можеш да си ги прожектираш в главата до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт