Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 374
  • 815
  •   1
Отговори
# 405
Привет  Grinning .Днес сутринта подадохме документите в 126 - то у-ще .Нямаше никой - спокойно беше и  бяха любезни.Нямаше разминаване в кодовете както  четох по-назад в темата.Само един от попълващите беше доста бавен - което не му попречи да сгреши на два пъти датата и телефона - добре че го видях. ooooh! Shocked
Два пъти питах къде да се  разпише детето - и накрая забравихме  ooooh!- а и никой не ни подсети - независимо че питах това ли е  всичко.Върнахме се след малко и човека ме успокои -че ни бил разписал и това си  било за самите попълващи . Thinking
Успех на всички желая   fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed   и весело и слънчево лято. Hug

# 406
И аз успях да подам в ПГИЧЕ. Стана за 5 минути. Бях се подготвила след старателно четене на всички мнения/за което благодаря/, заявлението бях написала на компютър с всички кодове, и бях разпечатала двустранно. За моя радост нямах нито една грешка и това улесни нещата. Успех на всички в подаването и на децата в класирането.

# 407
В НТГ-Пловдив трябва ли медицинско? моля, който е подал вече да пише, че чак сега се сетих...

# 408
Някой да е ходил днес до 54 -то .Има ли много хора или да оставя за утре подаването на документите ? Моя син успя да измъдри само 5 позиции за кандидатстване за паралелки -  нямало нужда от повече  #Crazy  - ще дописвам още нещо на място  без да го питам .

# 409
  • Пловдив
В НТГ-Пловдив трябва ли медицинско? моля, който е подал вече да пише, че чак сега се сетих...

За всяка професионална гимназия(бившите техникуми) трябва! Имате време до 20-ти!

# 410

Аха, трябва. Ние малко се сетихме в 11 часа на 15ти Simple Smile, щото хич не помислихме за това. НТГ ни е от 14та позиция нататък. Добре,че се сетихме за връзка в поликлиниката Simple Smile

# 411
  • София
Подадохме документите в 8-мо СОУ, София.
Приеха ми заявлението изцяло попълнено на компютър, с кодове,
само свериха кодовете. Много спокойно, почти без чакане.
NB. Не се изхвърляйте като мен с цветни копия, наложи се да ми направят
нови черно-бели  Embarassed

# 412
Благодаря за отговорите! съвсем ми изфиряса от главата, че за НТГ трябва медицинско, а сестра ми ме пита какво да носи там. Май утре ще подават..ooooh!

# 413
И в 101 беше много спокойно, бях разпечатала заявлението на две страници,не ми направиха проблем, попълвахме го на ръка. Имаше около 2-3 деца, всичко мина бързо и безпроблемно . Сега остава и да ги приемат по първо желание.

# 414
Детето трябва ли да присъства при подаване на молба за второ класиране и записване?
 Нужно ли е медицинско за НТБГ?

Днес подадохме заявление в 30 СОУ.Целият екип беше изключително внимателен, приеха ни заявлението - попълнено предварително на РС, свериха кодовете.Детето не присъстваше - предварително беше подписало заявлението и няма никакъв проблем. Да, за всички профилирани гимназии - НТБГ, НФСГ ......е необходимо медицинско - взвимат копие след сверка с оригинала.
Успех!!

# 415
 HugЗдравейте мамчета
Днес и ние подадохме заявлението, благодарение на всички съвети и уточнения тук всичко беше гладко и мина бързо.
Бях си написала кодовете отделно там просто ги нанесохме поз погледа на приемащия, като си сверявах с моя списък.
Но заявлението ни не е на една страница двустранно, ами на две....надявам се това да не е проблем newsm78иначе в гнездото затова нищо не ни казаха.

Сега ни остава да чакаме първо класиране да ни е първо желание Praynig
 HugТова желая на всички дечица Peace

# 416
И ние подадохме, ама бая се изпотихме. В 14 СОУ бяха любезни но не много ориентирани и леко стреснати. Бях изписал на компютър училищата, но без имената им "Томас Джеферсън" и т. н. кой знае защо бях решил, че трябва да се изпише "Профил ЧЕ", а не само "ЧЕ", което също ги стресна. Бях писал профилиращите предмети, както са в списъка на РИО, но не този с кодовете, а първия с плана за прием. Това ги стресна най-много, защото някъде бях писал повече профилиращи предмети, примерно да четвърти, а на техния списък имаше само по три. Кодове не бях писал.
Казаха, че може да го приемат така, но на моя отговорност, защото можело да има разминавания в профилиращите предмети. Казаха още, че гимназиите много си позволявали да обявяват разни профилиращи предмети, ама после можело да се окаже, че не са верни. Като че ли тези списъци не са утвърдени от РИО и не са взети от техния сайт...
Не се съгласих да подам заявлението на моя отговорност и дъщеря ми седна да попълва ново заявление, учителката и диктуваше, като следеше нейния списък с кодове и предмети, аз следях нашия списък и какво диктува учителката, както и какво пише дъщеря ми и изобщо падна едно голямо следене и проследяване, като в шпионски филм.
Това пълно изписване на имената на езиковите училища по 10 пъти е голяма тъпотия, щом се гледат кодовете. Другите гимназии също си имат имена, но тях защо не ги изписвахме?
Докато се попълнят 30 желания всички бая се изморихме, учителката най-много, тя си беше леко нервна, но много любезна, и аз я разбирам жената, защото вътре беше задушно и изобщо не е голям кеф да работиш в неделя такава отговорна и сръткава работа. После детето ми каза, че и на него на последните редове ръката започнала да и притеперва.
Имаше ксерокс и преди да го дам за входящ номер, копирах попълненото на ръка и подадено заявление. Така, да ни се намира.

Имам и един въпрос. Той е от любопитство, а не че ще ми помогне с нещо.
Не мога да си представя компютърът как го развърта това класиране. На консултацията във Веди казаха, че класирал първите 200 по първо желание, 201-ия и нататък по второ желание и т. н.
Защо постъпва така този компютър?

# 417
  • София

Не мога да си представя компютърът как го развърта това класиране. На консултацията във Веди казаха, че класирал първите 200 по първо желание, 201-ия и нататък по второ желание и т. н.

Това е пълен абсурд. Сигурно нещо не си разбрал. Класирането става на база желанията и баловете на децата.

Аз само не знам как класира децата с еднакъв бал при изчерпване на бройките за съответната паралелка.

# 418
  • София по рождение
Подадохме документите в 8-мо СОУ, София.
Приеха ми заявлението изцяло попълнено на компютър, с кодове,
само свериха кодовете. Много спокойно, почти без чакане.
NB. Не се изхвърляйте като мен с цветни копия, наложи се да ми направят
нови черно-бели  Embarassed

И при нас мина бързо, без грешка от моя страна в кодовете, но полудях, именно заради цветните копия направени от бабата и дядото. В неделя трудно открих копирен център, за да ги направя на черно-бели. В старанието си са прекалили.
Подадохме в 126 ОУ, откъдето ми казаха, че е възможно да не изложат списък с приетите на първо класиране. Не разбрах това от РИО ли зависи, като че ли да.
Както и да е, важното е, че всичко свърши добре. Джинът с тоник добре ми дойде. Сега ми трябва само търпение!

# 419

Това е пълен абсурд. Сигурно нещо не си разбрал. Класирането става на база желанията и баловете на децата.
Аз само не знам как класира децата с еднакъв бал при изчерпване на бройките за съответната паралелка.

Явно не съм разбрал. Сега си погледнах хаотичните записки от консултацията. Писал съм "всички на 1-то желание, за което им стига балът. После 200 по 1-во, 201-ят по второ."

ОК, не обръщайте внимание на този въпрос, че сега някои от вас може да вземат за това да се притесняват. Просто ми беше любопитно как точно става врътката. Но, както и да става, жребият вече е хвърлен ... важно е да са ни здрави децата.

Общи условия

Активация на акаунт