Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 506
  • 815
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не знам, защото все повече чувам отрицателни отзиви за 91 НЕГ - че вече не се учило и т.н.  newsm78 newsm78

Да, ако правиш сравнението с времето преди 10 ноември. Но все пак 91 си е класика. 73 набира скорост, но все още не може да изпревари. Лично мнение, базирано на лични и косвени наблюдения!

# 451
Извинете, здравен картон и здравно-профилактична карта едно и също ли е? А нужна ли е при записването в новото училище и лична амбулаторна карта(ЛАК)? Медицинското има ли давност?

# 452
Някакви лични впечатления за 127 СОУ??? Че се шестоумим за него Simple Smile

Миии, по разкази на познати на познати, средна работа. Нямам преки впечатления.  Peace

Благодаря foxysilver   bouquet  голямо чудене ще падне явно...

# 453
И ние днес подадохме документите /не сме от София/,в 46 ОУ имаше много хора,но всичко вървеше бързо.Бяхме готови за 30 мин,с предварителна подготовка от вкъщи.Не знам как е било към обяд,но ние влязохме към 9.30 и в 10 вече бяхме готови.Даже преписвахме първия лист!Затова ви пиша,ако някой е допуснал моята грешка да си я поправи Embarassed.Бях написала във заявлението където са оценките от изпитите на първо място Мат и на второ БЕЛ,а във служебната бележка от училище беше обратно.Просто неволна грешка,но госпожите от приемат.комисия казаха,че не трябва да има разлика в подредбата на предметите. Успех на всички!

# 454

Формуляра на ЗАЯВЛЕНИЕТО,който разпечатах от РИО има страница, която е само с редове и колони,като имате възможност да си я разпечатате няколко пъти и да си попълвате колкото искате желания. Simple Smile

Благодаря  Hug сега отивам да погледна и там...

А аз горещо препоръчвам 22 СОУ!! Като единствен недостатък му изтъкват липсата на момчета, защото там не са на квоти и девойките са осезаемо повече... Нас лично само това ни кара да се чудим, че моят юнак вероятно няма шанс срешу по-високия по дефолт бал на девойките Simple Smile

Успех на всички!!!!

Благодаря за информацията!Успех и на вас!

# 455
Алекс, защо си сигурна, че балът няма да ви стигне? Дори и на 2 класиране?
Оценката от изпитите и е 10.911. По мои изчисления в интервала 12.000 - 10.900 тази година има 547 момичета (тя е с относително място 538), а през 2011 в този интервал са били 362 девойки.Това означава 185 повече.
Затова си мисля,че няма да успее.
Не може да се каже нищо със сигурност,затова ще пиша това, което детето най-силно иска като първо,второ и т.н. желание.
Трябва обаче да имам и сигурни позиции,като преценя кое е най-доброто от оставащите извън 'елита' гимназии. newsm78

# 456
  • София
Бях написала във заявлението където са оценките от изпитите на първо място Мат и на второ БЕЛ,а във служебната бележка от училище беше обратно.Просто неволна грешка,но госпожите от приемат.комисия казаха,че не трябва да има разлика в подредбата на предметите. Успех на всички!
Ние подадохме днес заявлението в 30 СОУ и също бяхме написали първо оценката по МАТ и на второ място тази по БЕЛ, но не са ни карали да преписваме. Няма никъде изрично изискване за последователността на оценките в заявлението. От къде са го измислили това?!?  newsm78 Дали да не звънна утре в РИО и да ги питам, че да отивам и да напиша ново заявление, ако не съм спазила "стандарта".

# 457
  • София
Бях написала във заявлението където са оценките от изпитите на първо място Мат и на второ БЕЛ,а във служебната бележка от училище беше обратно.Просто неволна грешка,но госпожите от приемат.комисия казаха,че не трябва да има разлика в подредбата на предметите. Успех на всички!
Ние подадохме днес заявлението в 30 СОУ и също бяхме написали първо оценката по МАТ и на второ място тази по БЕЛ, но не са ни карали да преписваме. Няма никъде изрично изискване за последователността на оценките в заявлението. От къде са го измислили това?!?  newsm78 Дали да не звънна утре в РИО и да ги питам, че да отивам и да напиша ново заявление, ако не съм спазила "стандарта".

Оценките се гледат от копията!  Hug

# 458
  • София

Оценките се гледат от копията!  Hug
  bouquet Тенкюююю Wink и на мен не ми си видя от значение, ама от къде да ги знам и тези женици дето приемат документите, как са инструктирани.

# 459
Какви са документите при кандидатстване за друг град,които трябва сега да се носят и тези при записването вече? Става въпрос за град,различен от този,в който са проведени изпитите?
Благодаря Виии  bouquet

# 460
Извинете, здравен картон и здравно-профилактична карта едно и също ли е? А нужна ли е при записването в новото училище и лична амбулаторна карта(ЛАК)? Медицинското има ли давност?
Да ,едно и също е.Не е нужна  лична амбулаторна карта.За какво е медицинското?

# 461
  • София
Да ,едно и също е.Не е нужна  лична амбулаторна карта.За какво е медицинското?

Медицинското е за гимназиите, различни от езиковата, т.нар. бивши техникуми. Има давност 6 месеца май.

# 462
Кои предмети се изучават на немски език след 8. клас в 91 НЕГ?

# 463
Не знам, защото все повече чувам отрицателни отзиви за 91 НЕГ - че вече не се учило и т.н.  newsm78 newsm78

Племенницата ми учи в немската паралелка, имам предвид паралелката, която завършва с българска и немска диплома. Тя сега е в 10 клас и изобщо не мисля, че не учи, даже напротив детето си заляга сериозно над учебниците и полага доста усилия за да се справи.   

# 464
  • Попово
Какви са документите при кандидатстване за друг град,които трябва сега да се носят и тези при записването вече? Става въпрос за град,различен от този,в който са проведени изпитите?
Благодаря Виии  bouquet

Различен град или различна област? Това не е едно и също. Но като цяло документите са едни и същи. Погледни първа страница на темата, там всички документи са изброени. Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт