Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 355
  • 815
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Алекс, защо си сигурна, че балът няма да ви стигне? Дори и на 2 класиране?

# 436
На всички,които вече приключиха с умуванията и подредбите, пожелавам УСПЕХ.

Ние все още ги мъдрим. Девойката иска да учи испански, но с бал 33.822 мисля,че нямаме шанс за 164 ГПИЕ и исках да попитам за мнението ви относно 90,31 и 22. Или ако някой знае друга добра гимназия с испански ще съм ви много благодарна?

http://ib157-bg.org/Priem.php

С този бал няма как да не се класира там...само че е в Слатина и до там ходи само автобус 11

Кое училище от изброените имате предвид?

157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо"  - Сайтът на училището
http://ib157-bg.org/Priem.php

Малката тренира на Герена,така че това донякъде ме устройва,нищо че живеем на противоположния край. 

Какви са отзивите за 157?

Виждам,че минималният бал е доста по - нисък от този на 31 СУЧЕМ

Детето на мои близки я завърши преди години. Бяха доволни от всичко освен от местоположението. Не знам какви са настоящите отзиви.

# 437
Отново искам да попитам мамите и татковците от Пловдив , знаят ли къде може да видим тези кодове , които ни ги попълваха в заявленията ?! Аз поне в сайта на РИО не ги намерих . Бяха някакви трицифрени ?!

# 438
  • София
Само да ви кажа, че в 21 СОУ в София всичко мина по мед и масло, като даже опитът на една дама да ни изпревари не сполучи. Заявлението беше попълнено на комп точно според списъка на РИО с кодовете и разпечатано двустранно. Отне ни около 45 минути с малко чакане и проверката на документите. Бяха много любезни и даже на масата бяха сложили една кошница във вид на гнездо вътре с птици (не живи де) и яйца - много оригинално наистина.

# 439
Бих искала да ви върна в малко по-задна тема-тази за статистиката на успеваемостта на РИО, както и натрупаните честоти за годините назад. Как може да се ориентираме по тази статистика, като тя дава информация само за оценките от приемните изпити, а къде отиват другите балообразуващи оценки. Не ми се вярва всички 8398 деца, държали изпити тази година да имат шестици по останалите балообразуващи оценки. А една петица дори смъква с една единица общия бал, което не е малко.

# 440
  • Варна
Бих искала да ви върна в малко по-задна тема-тази за статистиката на успеваемостта на РИО, както и натрупаните честоти за годините назад. Как може да се ориентираме по тази статистика, като тя дава информация само за оценките от приемните изпити, а къде отиват другите балообразуващи оценки. Не ми се вярва всички 8398 деца, държали изпити тази година да имат шестици по останалите балообразуващи оценки. А една петица дори смъква с една единица общия бал, което не е малко.

Приемаш, че са с шестици. Ако не са, още по-добре, изненадваш се приятно. Тези честоти са груб ориентир, защото няма как да се предвидят един куп други неща.

# 441
  • София
Честито на всички приключили с подаването на заявленията, а на останалите, безпроблемно попълване и завеждане Peace
Нашия татко обикновено казва "стига с тия ваши гимназии", а след малко "и да не объркате нещо ей" Laughing Да го хванем да се поти над заявления и да влиза в престрелки с щерка си за реденето на паралелки от 2 място надолу, абсурд ooooh!
 beer от мен

# 442
Дренски - мислех, че не са останали вече бащи като теб! Снощи се прости с 2 мача, само за да напишеш заявлението, а днес придружаваш отново дъщерята!!! Браво!
Върна ме в детските ми години!

Моят баща ме придружаваше винаги( да ми завиждат всички американчета!!!). С него подавахме всякакви молби, стоеше до училищата и университета и ме чакаше докато аз бях на изпити, водеше ме на уроци с колата на 27 км. и ме чакаше по 2 часа( тогава имаше режим на тока - решавахме с учителя задачи на свещ  Laughing - пълна романтика  Joy ) Дори когато, за университета, написах само 1 желана специалност, с риск да прескоча една година, той уважи прищявката ми!... Е, похвалих се с таткото си!!!

Аз си мислех, че съвременните мъже са като в анекдота:
"Двама мъже си говорят за семействата си и единия казва:
- В нашето семейство за всички важни въпроси, вземам решения аз. За маловажните - жена ми решава сама. Всъщност, откакто сме се оженили не е имало важни въпроси за решаване..."

Много благодаря на НПМГ sysadmin - много се чудех какъв е алгоритъма за класирането!

Да, heli_sum, съгласен съм с теб, че след като поспах следобед, ми е време за биричка и за разни лекомислени занимания.

click твоят виц ме подсети за шегата, че има два вида проблеми - твои и чужди. Чуждите не са проблеми. Вие тук не сте такива, защото взимате присърце и чуждите проблеми и си помагате.
Радвам се, че баща ти е бил такъв, дано един ден и дъщеря ми говори така за мен. Засега само подочувам, че нейните приятели и приятелки смятали, "че съм пич", което си е голям комплимент от устата на тийнейджър.

До излизането на първо класиране смятам у нас да не се споменава изобщо за гимназии и кандидатстване. Не защото в къщата на обесения не се говори за въже, а за да освободим съзнанията си доколкото може от тази обсебваща тема.

НПМГsisadmin благодаря и аз за обяснението, само сисадмин може да обясни така добре такава бъркотия.

Пожелавам на всички хубаво лято и на 15 септември всяко дете да влезе в най-доброто за него училище, в което го е изпратило задклавишното устройство на компютъра, наречен живот Simple Smile  

# 443
Някой да е ходил днес до 54 -то .Има ли много хора или да оставя за утре подаването на документите ? Моя син успя да измъдри само 5 позиции за кандидатстване за паралелки -  нямало нужда от повече  #Crazy  - ще дописвам още нещо на място  без да го питам .
Аз. В 54 искат копие от служебната бележка Peace иначе навалица никаква.

# 444
  • Там, където ме обичат
Да се отчетем и ние. Подадохме заявлението. Всичко мина нормално и спокойно. Изписахме 25 желания, а всъщност искаме само две гимназии. Дано да успеем.
Търпение и спокойствие на всички, които ще подават през следващите дни.  Peace

# 445
Някакви лични впечатления за 127 СОУ??? Че се шестоумим за него Simple Smile

# 446
  • Там, където ме обичат
Някакви лични впечатления за 127 СОУ??? Че се шестоумим за него Simple Smile

Миии, по разкази на познати на познати, средна работа. Нямам преки впечатления.  Peace

# 447
Впечатления за 91 НЕГ и 73 СОУ? Мнения, отзиви,....  Praynig Praynig Praynig

# 448
  • София
Впечатления за 91 НЕГ и 73 СОУ? Мнения, отзиви,....  Praynig Praynig Praynig

точно в този ред ги подреждайте!

# 449
Не знам, защото все повече чувам отрицателни отзиви за 91 НЕГ - че вече не се учило и т.н.  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт