Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 458
  • 815
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет и от нас. Подадохме документите днес. Всичко бехе много добре подредено. Остава да чакаме класирането!  Praynig Успех на всички!!!

# 271
Благодаря на всички, които откликнаха, но нищо не става! Не искам повече да ви губя времето. Ще си го попълня на ръка, само не знам дали ще мога да събера целите наименувания на училищата и профилите. Затова всъщност исках да го попълня на компа, но...
Успех на всички!

Можете да си изтеглите заявлението от софийското РИО. Има го в doc формат и после само да си редактирате името на града. Абсолютно същото е.

http://www.rio-sofia-grad.com/

# 272
  • гр. София
Здравейте най-после и от мен! Днес цял ден бях ужасно заета и не съм чела. Сутринта отидох да подам документи. Бяхме третите за деня и ме гледаха малко стъписано  Simple Smile . Бях подготвена със всичко - копия на удостоверение, сл. бележка, даже на акта  за раждане, защото ни изписват името грешно  Laughing . Заявлението ми беше попълнено на компютър с всички кодове. Провериха го. Провериха и другите документи. Писахме 25-26 желания за всеки случай. Извиках дъщеря ми да се подпише /нашето у-ще е гнездо/и тръгна. В последния момент искаше да сменим местата на две паралелки  ooooh! , но накрая си останаха така. А, да кажа за входящия номер. Мислех, че ще ми напишат някакъв друг, но се оказа, че се вписва стария си входящ номер. На отделно листче ми дадоха друг входящ номер с датата на подаване на документите.
Докато ми проверяваха заявлението дойде директорката да съобщи, че ще се работи и в неделя  Grinning .

# 273
  • Попово
Мен ме вълнува сега въпроса за приемането. По кой Вх.номер търсим и изобщо как се информираме, че детето е прието и къде? Пак ли както досега в сайта на МОНМ, или вече на РИО? Извинете за невежеството, но това ми е първия седмокласник вкъщи. Embarassed

За списъците пред училището-гнездо зная, но какъв е електронния начин?

И аз имам същия въпрос. Ще кандидатстваме в друга област и ще ми бъде трудно, ако трябва да ходя да гледам списъците. Да се връщам за удостоверението за напускане и пак обратно за записване. Невъзможно е да смогна за тези три дни. Ако ни приемат, де. smile3506

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 23:21 от borianayordanova

# 274
  • София
Здравейте на всички майки и татковци! Поздравления за прекрасния форум, от който всички получаваме много ценна и своевременна информация!   bouquet
Имам един такъв въпрос: Как да преконвертирам файла за заявлението, който е в pdf формат, във формат, при който да мога да си въвеждам данните. Опитах се да изтегля една програма, но нещо не се получи. Честно казано почти нищо не разбирам от тези неща, затова бих била много благодарна, ако някой ми помогне!
Ето това е файла: http://www.rio-varna.com/upload/zaiavka7klas.pdf

FRESHLY, още не съм прочела дали са ти отговорили напред, но според мен заявлението е същото като това от сайта на РИО София. Не съм сигурна дали само града не трябва да се смени, но много съм уморена вече и не ми се сравнява.
Можеш да си изтеглиш това от Софийското РИО, да го провериш и да го попълниш. То е в Word-овски формат.

Момичета, след огромната радост, че ще подадем документите в неделя, сега съм в прединфарктно състояние. Почти... Оказа се, че Удостоверението ни е с дата 18.06.2012г., т.е. ден след датата на която искам да подадем заявлението.
Мисля си, че нямаме шанс преди тази дата да го подадем и ме избива вече на лудост.
Защо трябва да е простичко, като може да е сложно  #Cussing out
Ще се пробваме, но си мисля, че въобще не е удачно.
Да вземат после да кажат, че не сме го дали в деня на подаване или нещо от сорта.

# 275
  • София по рождение
Цвете, занеш ли кой беше първият човек, когото поканих на абитуриентския си бал?
Учителката ми от 1до 4 клас- г-жа Сълева:)
Иначе, разделянето с учениици, с които си бил не години, дори и една година само, е трудно.
Голяма част от тях, дори и да учат зад граница винаги, когато си дойдат за малко, идват до училище. И това са страхотни моменти:)
Hug Сложих едни тъмни очила и си поплаках...Сякаш вчера минаха под венеца за първокласниците. Днес ги изпратиха по същия начин, със здравец, минавайки под венеца.
И не защото е такъв ден и съм разчувствана, но кръстницата ми е учителка, родителите на кумата ми са учители, чрез този форум срещнах моя приятелка от градинските години на децата ни -ла вида лока -учителка, както и теб, и всички вие сте страхотни хора, отдадени на професията си Hug Благодарна съм, че ви има, че търпеливо и с любов давате най-ценното след майчината обич на децата ни!
Hug и от мен

# 276
  • Попово
Момичета, след огромната радост, че ще подадем документите в неделя, сега съм в прединфарктно състояние. Почти... Оказа се, че Удостоверението ни е с дата 18.06.2012г., т.е. ден след датата на която искам да подадем заявлението.
Мисля си, че нямаме шанс преди тази дата да го подадем и ме избива вече на лудост.
Да вземат после да кажат, че не сме го дали в деня на подаване или нещо от сорта.

Ама кой нормален човек издава удостоверение с бъдеща дата. На нас ни го дадоха днес, защото не можели да напишат по-ранна дата. На вас ви го дали навреме, ама с неподходяща дата. Боже, Боже, какво ли има да видим още.  smile3511 Как човек да не си скубе косите с подобни тревоги?! Толкова е просто да натиснеш един правилен клавиш на компютъра.

# 277
  • София
Уффф, незнам вече.
Така се зарадвах, че ще работят в неделя.
Даже и пътуване отменихме, за да можем да се оправим в този ден, че ми е много трудно да отсъствам от работа през другите дни. Но ще отидем де, да видим какво ще стане.  ooooh!

# 278
Ние също днес подадохме документите в 30 училище. Тъй като вчера претърпях малка медицинска манипулация много се тревожих дали, ще мога да понеса голямото чакане, но всичко свърши за 7-8 минути, просто нямаше хора към 14,30 ч., а и аз нали ежедневно чета форума (по два пъти, за да не пропусна нещо важно) бях подготвена с всичко.  Hug сърдечно благодаря на всички тук и на авторите на наръчника на Ню импрес, които допринесоха за информирането ми, а от там и за това да съм спокойна, че нищо не пропускаме.
За гнездото в 30 училище нямам никакви забележки относно организацията, всичко беше добре организирано, освен че на входа няма указателна табела в коя посока да тичат развалнуваните седмокласници, но пък охраната ни насочи. Аз след задълбочено четене на форума, си бях подготвила заявление с 44 желания (за всеки случай, въпреки че бала ни е 33,178) За да не смущавам служителите, приемащи документите, всичко беше написано на ръка в заявлението, по начина в който са изписани в сайта  на рио,  а на отделен лист на ексел детето направи точен списък с желянията си по ред  + кодовете им, и докато едната служителка проверяваше кода за да го каже на дамата, която го вписваше, аз си отмятах в моя списък и следях дали в заявлението се вписава същият номер, така че съм напълно спокойна сега.

Успех и бързичко подаване на заявленията на всички, а после да се похвалим с класиране в мечтаната паралека. [/color]

# 279
  • гр. София
Ние утре пътуваме и цяла седмица няма да мога да ви чета. Дано не изпусна нещо важно. Пожелавам спокойно подаване на документи на всички и успех на децата на първо класиране!!!  Hug Лека нощ от мен, дами!!!  smile3524

# 280
Заявлението за Варна е леко променено. Добавена е точка Д. Медицинското.

# 281
Добро утро на всички!  food010   kaffeetrmker_2
petiaivanov, rainbow и всички, които ми писахте съобщения, в отговор на моя проблем - безкрайно благодаря!!!   bouquet
Пожелавам на вас и на всички останали успешно подаване на заявленията и класиране по първо желание на първо класиране!   Hands Thumbsup

hvdragon благодаря за информацията! Само да попитам ти имаш ли варненския вариант в word формат и ако да - моля те прати ми го! Благодаря предварително!

# 282
FRESHLY,  дано съм ти полезна с този файл, но трябва леко да го оформиш.

http://dox.bg/files/dw?a=22e4860905

# 283
  • София

Ама кой нормален човек издава удостоверение с бъдеща дата. На нас ни го дадоха днес, защото не можели да напишат по-ранна дата. На вас ви го дали навреме, ама с неподходяща дата. Боже, Боже, какво ли има да видим още.  smile3511 Как човек да не си скубе косите с подобни тревоги?! Толкова е просто да натиснеш един правилен клавиш на компютъра.
Ако не се лъжа всички удостоворения се издават с дата 15.06

# 284
fifiperoto, благодаря ти за файла   bouquet, само дето не знам как да направя кутийките за ЕГН-то, пол и входящ номер. Сигурно е много просто, но от което не разбирам, не разбирам - поне си признавам без бой!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт