Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 451
  • 815
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Чета ви с голям интерес от известно време, защото и аз съм майка на седмокласник. Благодаря за изключително полезната информация и за положителното настроение в този много напрегнат за всички период!
Ние вчера подадохме документите в ГХП "Св. Св. Кирил и Методий"- Пловдив.  Grinning Служителите бяха любезни и отзивчиви и все още нямаше опашки.
Успех на всички дечица! Дано се сбъднат всичките им желания!

# 286
FRESHLY, сега мисля, че всичко е наред.

http://dox.bg/files/dw?a=4c1687fff8

# 287
fifiperoto, супер си! Много ти благодаря! Като си помисля само колко хора се ангажираха и колко време загубихме за нещо, което би трябвало да не е наш проблем, а просто от РИО Варна трябваше да качат файла, готов за обработка, след като много добре знаят, че на ръка много трудно могат да се поместят всичките наименувания, профили... Но както и да е - живеем в България, все пак!

Още веднъж успех на всички и да се зарадваме още на първо класиране! newsm10

# 288
  • София

Добро утро! Черпя за рождения ден на моето момче! Heart Eyes

# 289
Така като гледам , имаш 3 дечица май ?! Да са ти живи и здрави всичките ! А на баткото ЧРД и дано това да му е една много късметлийска година !!!

# 290
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
sweetkids_mama

ДА ТИ Е ЖИВО, ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МОМЧЕТО!
Много, много късмет във всички начинания!

# 291
  • Пловдив
sweetkids_mama,

Да ти е живо и здраво порасналото момче! Желая му весело лято и прием на първо класиране по първо желание!!! Много, много успехи!

# 292

Добро утро! Черпя за рождения ден на моето момче! Heart Eyes

bouquet newsm59 newsm59  ura

# 293
  • София
Така като гледам , имаш 3 дечица май ?! Да са ти живи и здрави всичките ! А на баткото ЧРД и дано това да му е една много късметлийска година !!!

Мда, освен баткото още две бъдещи кандидат-гимназистки. Mr. Green

Благодаря за пожеланията! Hug

# 294
  • София
 nbirthday  party023  bigdance2

ЧРД:) Много здраве и попътен вятър:)

# 295
  • Ваpна
Здравейте!
Следя темите за кандидатгимназиалната кампания отдавна, но сега и аз имам въпроси. Дано някой ми отговори. Вчера при подаването на заявлението във Варна, смятахме да подредим само училищата, които синът ми силно желае, и за които смятахме, че ще ни стигне бала. Там на място ни убедиха да пишем доста повече желания за сигурност. Та въпросът ми е: В случай, че бъде класиран на първо класиране сред тези последни желания, има ли начин да видим после кое желание е било в списъка ни на по-предно място, за да знаем какво да очакваме от второ класиране? Проблемът е, че не запомнихме точно в какъв ред ги подредихме в бързината, защото не вярвахме, че може да "опрем" до тях. (Чувам, че баловете тази година ще са доста по високи от миналогодишните.) Вторият ми въпрос е: Може ли друг член от семейството да подаде заявлението за участие във второ класиране, тъй като вероятно ще сме на почивка и ще трябва да се връщаме за един ден до тук.
Благодаря предварително!

# 296
  • София
Трябвало е да си копирате заявлението, иначе няма как да го видите вече. Относно подаването на заявление за 2 класиране- да, може и някой друг.

# 297
  • София и там където не се пуши
Здравейте!
 Та въпросът ми е: В случай, че бъде класиран на първо класиране сред тези последни желания, има ли начин да видим после кое желание е било в списъка ни на по-предно място, за да знаем какво да очакваме от второ класиране? Проблемът е, че не запомнихме точно в какъв ред ги подредихме в бързината, защото не вярвахме, че може да "опрем" до тях. (Чувам, че баловете тази година ще са доста по високи от миналогодишните.) Вторият ми въпрос е: Може ли друг член от семейството да подаде заявлението за участие във второ класиране, тъй като вероятно ще сме на почивка и ще трябва да се връщаме за един ден до тук.
Благодаря предварително!

Нищо не ви пречи да участвувате на второ класиране, защото да речем тази паралелка в която ви приемат е била 15-та да речем , по предното ви желание може да стане първата желана на второто класиране. Тези преди тази си ги прескачате, защото не са освободени места, а тази с първо желание се е освободило. По начина на подредба нищо не зависи, само на второ ви пазят мястото там където сте приети и няма да отидете в никакъв случай на по-задно желание, може да бъдете класирани само по-напред.

За пускане за участие на второ класиране, да,само да носи всичко което се изисква за това.

# 298
Честит рожден ден на момчето на sweetkids_mama!Здраво, щастливо и с късмет в живота!

Подадохме документите.Бях с готово попълнено без кодове на паралелките.Номерът съвпада с този от НВО.Същият е и за сверката после при класиранията.Много любезни служителите!

# 299
Честит рожден ден на момчето на sweetkids_mama!Здраво, щастливо и с късмет в живота!

Подадохме документите.Бях с готово попълнено без кодове на паралелките.Номерът съвпада с този от НВО.Същият е и за сверката после при класиранията.Много любезни служителите!

V koe u-shte podava?

Общи условия

Активация на акаунт