Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 437
  • 815
  •   1
Отговори
# 330
  • Попово
И ние подадохме във Варна. Отидох подготвена уж с всякакви модели заявление - с кодове и без кодове, с входящ номер и без входящ номер, празно заявление, но с по-широки графи за желанията... И както предвидих в снощния си пост, хоп, изненада... Заявлението трябва да е на един лист(от двете страни), а не като моето на два листа. Така че писах на ръка, след толкова дни подготовка преди това. Ама може ли човек да предвиди такава дребнавост. Защо да не щтракнат двата листа с телбод и готово, ама не... И така вместо за 5 мин. останахме повече от час, защото чакахме на опашка.
Това е за училище - гнездо "Цар Симеон І" гр. Варна. Ако някой ще подава там да го има предвид.
Край за сега. Остава да чакаме. Дано си съберем погледа, че станахме  #Crazy #Crazy #Crazy

# 331
  • София
А на мен ми се струва разумно това с двустранното разпечатване, защото по-нагоре някой повдигна въпроса за хвърчащите листa. Май като гледам, ще направя И двустранна разпечатка, че може да реша и на ръка да ги пиша. Моята работа ще стане като във вица с пътника, който имал билет, нищо че имал карта за транспорта, пък и винаги десет лева за глоба. Започва да ме гони параноята и мен явно.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 18:37 от Andariel

# 332
Franceska, ти днес като подава документите в училището по туризъм, заявлението как го искаха - напечатано на един лист (двустранно) или може да е на два отделни листа, защото в другото гнездо са го искали да е двустранно, затова питам?

# 333
Никой ли не е подавал в Пловдив, Тракия да ме подготви психически за приключението! Laughing Laughing Laughing

Днес сутринта подадохме там. Стана много бързо. Организацията е доста добра. През 2009 подавахме за каката в ГХП. Там беше един малък ужас. Отидете към 08.45 и ще минете бързичко.

# 334
Franceska, ти днес като подава документите в училището по туризъм, заявлението как го искаха - напечатано на един лист (двустранно) или може да е на два отделни листа, защото в другото гнездо са го искали да е двустранно, затова питам?
Разбира се, че двустранно.Това е документ.Андариел е права за хвърчащите листи Wink

# 335
  • София по рождение
А на мен ми се струва разумно това с двустранното разпечатване, защото по-нагоре някой повдигна въпроса за хвърчащите листове. Май като гледам, ще направя И двустранна разпечатка, че може да реша и на ръка да ги пиша. Моята работа ще стане като във вица с пътника, който имал билет, нищо че имал карта за транспорта, пък и винаги десет лева за глоба. Започва да ме гони параноята и мен явно.

Лелее, аз обявих мъжа ми за куку, след като ми донесе И двустранни разпечатки!  hahaha Май наистина те са най-практични, стига да ни ги приемат.

# 336
  • София
е, да, ама аз като един виден параноик сега се сетих и друго - трябва да се внимава как се разпечатва втората страна, за да не стане накрая като щракнат с перфоратора, и да заминат между 2 и 4 кода в дупките или да не се видят кодовете в цялото тесте в папката! Ужас, трябва да стана КюЕй, че все намирам къде могат да се счупят нещата!  ooooh!

# 337
  • София
Леле, ама вас направо ви гони параноята.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 338
  • Там, където ме обичат
A не е ли по-просто да си напишем в къщи списъка с желанията, на ръка, и там да ги препишем в заявлението?

# 339
Разбира се, че двустранно.Това е документ.Андариел е права за хвърчащите листи Wink

Ок, благодаря за отговора, ще го имам в предвид!

# 340
  • София
В предишните седмокласни теми не съм срещала толкова притеснения около подаването на заявленията #Crazy
Сещам се и за друго -отдолу на първа страница се въвежда номера на удостоверението. В нашето гнездо първо въвеждаха само него, после се сетиха, че трябва да пишат и училището от което е издадено. И така, на майката преди мен -без училище, на нас със. Колкото комисии, толкова различия. А и ако искаме да се вкараме още в по-голям филм, можем да помислим за въвеждането на желанията на децата. Гледало се било изписаното с думи, обаче не вярвам то да се въвежда, а кодовете. Все пак компютърът ще завърти кодовете на паралелките. Затова да го даваме по-спокойно Hug Записваха хората по два телефона, предполагам, че точно за такива случаи Peace

# 341
Сигурно не съм първата, но недоумявам как ръкописно ще изпиша ПЪЛНОТО ИМЕ НА УЧИЛИЩЕТО + ЧЕ-ИЕ; АЕ; БЕЛ

И аз сега попълвам на компютъра и утре ще си направя няколко варианта. Едностранно, двустранно, зад игла, фестон, всичко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Но ако ме накарат да попълвам на ръка, просто не знам как ще се побера първо в моята кожа, после в кутийките.

# 342
  • София
При целия разнобой още от самото начало на кампанията, всичко това е обяснимо - то не бяха подсказвания и преписвания, то не беше историята със статистиките, със секретната формула, с липсата на достъп до протоколите за оценяване на работата, то с почивните дни... Какво няма да се изнерви човек и да започне да търси всякакви възможни пробойни! Ако всичко беше отработени и калибрирано добре и си беше добре смазана машина, и да няма разлики от град до град и гнездо до гнездо, и хората щяха/ме да са по-спокойни.

# 343
  • София
Сигурно не съм първата, но недоумявам как ръкописно ще изпиша ПЪЛНОТО ИМЕ НА УЧИЛИЩЕТО + ЧЕ-ИЕ; АЕ; БЕЛ

И аз сега попълвам на компютъра и утре ще си направя няколко варианта. Едностранно, двустранно, зад игла, фестон, всичко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Но ако ме накарат да попълвам на ръка, просто не знам как ще се побера първо в моята кожа, после в кутийките.

В 30 училище приемат попълнени на компа заявление. Просто иди там и няма да имаш проблеми!  Hug

# 344
  • София
A не е ли по-просто да си напишем в къщи списъка с желанията, на ръка, и там да ги препишем в заявлението?
Фокси, най-добре на оригинално заявление с въведени на ръка желания. Хората са го измислили, а ние умуваме от една седмица-поединично, двустранно, с кодовете, без и т.н. Wink Оказа се, че приемат всякак, но така ще си най-спокойна. И най-важното следиш за кодовете над главите им  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт