140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 319
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Атланта, мед ми капе на сърцето! Голямо БРАВО и на двамата! Учи ги да дишат правилно, докато са надолу с главата. Ако не напомням за дишането, моите госпойци възприемат хамака като играчка, а не като средство за развитие.

Зоуи, ще гледам клипчето като се прибера, че да не правя сеир - к'ват' съм ревла...

П.П. Гледах рекламата на Хром. Направо съм изумена, че не ми е хрумнала на мен тази толкова мила идея за имейлите...

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 02:14 от Фея Кръстница

# 631
Много ви благодаря за пожеланията! Да ви се връща многократно и в какъвто цвят си пожелаете!

За клюкарките - да ме добавят във ФБ, ама си пишете и ника, че да знам кой е от форума.

# 632
  • У дома
Фея, вечно ще съм ти благодарна за стимула   bouquet Тримата се редуваме на люлката по цял ден. Само дето и мен трябва някой да ме учи на дишане.

Ники, аз от три нагоре бих ги пуснала. Мая е много предпазлива и не се притеснявам за нея. Батко и обаче и във въздуха се спъва и от люлката я ще падне, я ще се оплете така, че 15 мин няма да може да се измъкне, голям клъц. Та май си е до детето.

# 633
Добро утро момичета!
Голямо затишие в темичката, чак се притесних.  Ето едно кафенце за събуждане.

Може ли да ми обясните какъв е този хамак или как се казва, че да прочета що за чудо е и каква му е идеята.
Хубав ден от мен!    bouquet

Пристигна книгата за осиновяването, довечера я хващам за ушите   Heart Eyes

Тук наистина има някакъв заговор, с който аз не съм запозната.  Къде се изгубихте бе девойки?   Crossing Arms

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 18:17 от мишки

# 634
Тъмносиня къса вечерна рокля - дайте предложения за цвят на обувки, (чорапогащник???), бижута. Мерси Simple Smile

# 635
Ники, обувки - червени, по възможност лачени  Sunglasses
Бижута - гердан от големи бели топчета  Peace

Анет, оправи ли се детенце? Аз да те успокоя, че моето сега яде като за световно и бързо наваксва изгубеното тегло.  Peace

# 636
Въх, щом до кафето стигнахме, сериозна работата тук. Simple Smile

Ники, nude?

# 637
  • Boston, MA
Бежови, неутрални (nude) обувки, без чорапогащник. За бижуто зависи от деколтето на роклята. Ако е високо, бих избрала голяма сребърна гривна (cuff). 

Скрит текст:

# 638
За всички които имат семейство и приятели в Бургас, надявам се че  са добре.

Ако някой не е видял новината все още:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/07/18/1868480_avtobus_s_izra … _na_letishteto_v/

# 639
Благодаря   bouquet  

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 22:48 от Niki1

# 640
  • Чикаго / София

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/07/18/1868480_avtobus_s_izra … _na_letishteto_v/

Ужас! Shocked Дано няма много жертви.

# 641

Praynig дано дано

# 642
Мъжът ми преди малко ми прати новината през сайта на BBC. Ужас, стигнаха и до България! Аз лично не знам да е имало атентати от времето, когато е била взривена Св. София...

Мишки, аз взех хамака си от сайта на типа, който е измислил антигравити йогата - Кристофър Харисън. Там има много информация.
Новият ти аватар е култов!

# 643

Има. Според новините засега - само израелски туристи, няма местни жертви.
Това е вторият такъв атентат срещу израелтяни на наше летище. Миналата есен имаше на летище София опит, но нещо го замазаха и покриха и не се разбра изобщо.

# 644
Фейо, благодаря и благодаря  Blush  Hug

Четох, че автобусът е Пловдивски, а шофьорът българин и е загинал   Confused  Много жалко, горките хора и семействата им   Sad

Общи условия

Активация на акаунт