140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 327
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • The QC to be!!!
Честит момък на Ати! Здрав и палав да расте. На мама да може да се наспива и ако кърми много мляко и все така да е гладен дребосъка. Аз да добавя каквото Цонна мома пропусна - Атти дай снимки.  Grinning

# 616
  • в едно миланско село
здравейте американски дами, поздравления за новите попълнения, най-добри пожелания на очакващите и наздраве на останалите.
крайно време ми беше да се заваря по ваши (нюйоркски) дължини (или ширини, да не издребняваме  Laughing)
въпреки цялата налична информация из нета, имам 2-3 запитвания (по-конкретно и спокойно ми е така, от мястото на събитието).
1. http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-plans отвсякъде ли мога да купя такава сим кард? информацията, която намирам, е че във всеки магазин за електроника могат да ми я продадат и че телефонът я приема директно. ако имате опит и можете да ми потвърдите, ще съм ви благодарна.
2. миии... туристки сме и един госпел в неделя ни е в програмата. избор голям, но не отказвам местни препоръки. нещо, за което не се чака 2 часа за вход?
3. въпрос-невъпрос. някакви препоръки откъм разходки и пазар, извън обичайните задължителности?

мерси и хубав уикенд на всички   bouquet

# 617
здравейте американски дами, поздравления за новите попълнения, най-добри пожелания на очакващите и наздраве на останалите.
крайно време ми беше да се заваря по ваши (нюйоркски) дължини (или ширини, да не издребняваме  Laughing)
въпреки цялата налична информация из нета, имам 2-3 запитвания (по-конкретно и спокойно ми е така, от мястото на събитието).
1. http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-plans отвсякъде ли мога да купя такава сим кард? информацията, която намирам, е че във всеки магазин за електроника могат да ми я продадат и че телефонът я приема директно. ако имате опит и можете да ми потвърдите, ще съм ви благодарна.
2. миии... туристки сме и един госпел в неделя ни е в програмата. избор голям, но не отказвам местни препоръки. нещо, за което не се чака 2 часа за вход?
3. въпрос-невъпрос. някакви препоръки откъм разходки и пазар, извън обичайните задължителности?

мерси и хубав уикенд на всички   bouquet

1.  няма представа, но има т-мобайл навсякъде. Няма да останете без сим карти.

2. аз бих казала разходка из Сентрал Парк( ама е много горещо тези дни Crazy) плюс посещение на http://www.metmuseum.org/ срещу един долар (цената от 15 долара е прпоръчителна, да не вземете да я платите). След това нагоре по улицата бих отишла до Гугенхайм (там обаче са соленички цените за вход). С това покривате Пето Авеню. Надолу като тръгнете от Сентрал Парк е Тифани(аз лично обичам да влизам и в този музей Laughing) Стандартните Empire State Building, Statue of Liberty, China town, Little Italy, SoHo.

3.Century 21,  дo World Trade Center се намира.

# 618
  • в едно миланско село
Тифани(аз лично обичам да влизам и в този музей Laughing)

не се и съмнявах  Joy Joy

сега сериозно : знам, че МЕТ е с пожелателно участие, както и безплатните часове за МОМА и Гугенхайм. обаче не искам да си съобразявам пребиваването с такива рестрикции, така че съм съзнателна притежателка на 9-дневен сити пас с няколкото задължителни туристически дестинации. Сентрал парк, също съм го оправила : ще го обиколим с ролери  Wink

сим картата ми е (беше) най-голямата питанка, спокойна съм значи  Laughing

# 619
Фейам, идете да хапнете храна, каквато не сте опитвали. Yelp.com е отлична търсачка за хубави ресторанти. Аз живея в Ню Йорк и само така си търся нови ресторанти.

Отделно на мен любимо ми е ботаническата градина в Бруклин, музеят Нойе Галери, в който може да се види прочутата Адел на Климт (това е близо до Мета), но там е по $20 входа. Сигурно и музеят и паметника на 9/11 си заслужават, аз не съм била още. Там е с предварителни пасове, но е безплатно. The Highline също е приятна разходка, хем да видите Гринич вилидж и Челси.

Ако ще се катерите на Емпайър Стейт, купете си priority pass, заслужава си, защото се заобиклаят опашки от 1000 човека.

Ако ви се гледа къде живеят богатите и известните, направете тегел от която и да е страна на Сентръл Парк между 65 и 90та и улица или по Парк Авеню.

За пазар можете да походите и по Пето между Сентръл Парк и 42ра улица. Голям гъч и магазините са от Омега до Гап.

Във всички случаи се пригответе за голямо ходене. Ако е горещо, метрото ще смърди, да знаеш.

# 620
Честито юначе на Атти   bouquet Да ви радва много.

# 621
Честита рожба Атти, да ви е жив и здрав!    bouquet

# 622
Честит 2 юнак на Атти и семейство! Мнгоо здраве и много смях да го следват!

# 623
  • в едно миланско село
Хиър, благодаря за предложенията, с изключение на Ботаническата и Нойе Галери, останалото е в програмата  Wink
за съжаление, няма как да ги включа : 3 музея за 6 дни ми се струват предостатъчни  Rolling Eyes
за метрото... бяхме подготвени за температурата извън влаковете, но не и за миризмата  Shocked
предполагам, че ще я преживеем, де  Laughing

# 624
За пръв път плача на реклама...

# 625
  • У дома
"За пръв път плача на реклама..."

Нали? Така е заредена емоционално...

Атти, честит ви малък сладък пашкул! Здрав и весел да расте!

# 626
Фейо, разциврих се като мушмул, а все още нямам деца.  Толкова е заредена емоционално, страхотна!   Hug

# 627
За пръв път плача на реклама...

Мен пък не можа да ме разреве.

Виж, тази ме разревава всеки път  Heart Eyes

http://www.youtube.com/user/googlechrome?v=R4vkVHijdQk&feature=pyv&ad=7478932497&kw=%2Bdear%20%2Bsophie

Сега дъщеря ми има такъв и-мейл, на който И пиша от време на време  Heart Eyes

# 628
  • У дома
не мога да обърна едни снимки...

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 17:04 от Atalanta

# 629
Браво на Мая!
Та на каква възраст мога да я гледам висяща с главата надолу без да се притеснявам? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт