140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 328
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
За който няма ФБ и не е разбрал, роди ми се второ чедо, мъжко и много голямо. Гушкаме се по цял ден и се кърмим, че е много гладен милият.
А така! Честито, да сте здрави и с късмет!

# 601
Честито Ати, да ти е жив и здрав малкия юнак   bouquet

# 602

Сакън, това позволено ли е?  Grinning Laughing

За който няма ФБ и не е разбрал, роди ми се второ чедо, мъжко и много голямо. Гушкаме се по цял ден и се кърмим, че е много гладен милият.

Аз имам, но не разбрах, че това си ти... Честито за новата ти рожба! Да е здрав и да ви радва. Как го нарекохте?

# 603
О, Атти, ние 'дето не сме ти на фейсбука като втора категория хора ни третираш. Име на детето, час и дата на раждане, описание на раждането-лесно, трудно, превъзходно. LaughingКой  ви научи по този начин, а? Laughing след това  с честитките, няма лесно в този живот Laughing

# 604
Атти, честито!

На мен Кейти ми е красива, Сури също.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 03:33 от benson10

# 605
Атти, честита рожба и от мен  Hug Да ти е жив и здрав, взаимно много да се радвате и обичате  Grinning

# 606
  • Boston, MA
Честито бебе на цялото семейство, най-вече на сладкия батко, Атти!

Анет, и аз досега се чудя как е възможно наистина тук бебе на самолет да влачиш без никаква идентификация...

Руми, верно си се ориентирала, ЕГН се вади само в България. В моя случай, два пъти без заверен брак, уж защото не съм сменяла фамилия.

Сури ми е много симпатична, горкото дете, представяш ли си вечно тия обективи навряни в лицето ти? Тя се роди седмица около Дани, та си спомням от как първата й снимка на корицата на Ванити Феър на народа не му се вярваше, че било бебе. А то просто дете с гъста коса - нашият беше същият по това време.

Агент, това в центъра на Бостън не е сциентологична църква, а Christian Science (тия дето отказват кръвопреливане, други мои "любимци"). Кажи сега успя ли да раздадеш децата на бабите и да се отдадеш на заслужена почивка?  Wink

# 607
 Атти, честита рожба! Да сте много здрави!

Момичета, петък е и сипвам шардоне. Наздраве!

# 608
  • Boston, MA
Ми айде, аз съм сипала Пещерска мастика (Руми да идва да ми прави компания на миризливите питиета, и други желаещи, ако има, разбира се!)

# 609
Atti честита рожба и тук! Да е здрав и много усмихнат!

Леле, какви сте скрити лимонки-и-и, колко ли още бременеят и мълчат, а?

Со Уат, няма да мешам, че пийнах водка он дъ рокс със спаначена салата Wink

Добре, че е Цонето да зададе въпросите, че ние, к'вито сме скромни  Laughing

Ние се радваме на дъжд и 69Ф днес, след три дни по 113Ф. Направихме късна разходка и сега съм готова да се тръшна с кеф.

# 610
Atti,дебна те по всички медии да чуя как кръстихте младежа (нали знаете обсесията ми с м имена Mr. Green). Здраве и спокойствие в дома ви!
*
Терминаторе,разни хора,разни идеали..
*
измислих как са спестя пластмасата и джънк по рд 2 на дете 3,но да има парти..ако ми пратите самоадресиран празен плик с 5 кинта вътре-ще ви дам ноу хау,за Клер-10 че тя си мълча как го науми мин.година и си стиска идеята Mr. Green

# 611
  • USA
Честито, Атти! Да ви е жив и здрав! Чудесна новина! И аз чакам за името  Grinning.

# 612
# 613
Честито момченце на Атти и семейство! Да ви е здрав и много да ви радва!

# 614
Цоннеooooh!

Общи условия

Активация на акаунт