140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 417
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
хич не ми е симпатична Сури на мен... не се усмихва нивгаш

Мда, и аз това виждам в нея - едно вечно намусено, никога не доволно ултра-разглезено хлапе Sad

Иначе за сциентологията и Кейти - този цитат ми направи голямо впечатление:

""Every move she made and everything she did was controlled . . . She felt like she was in Rosemary's Baby," says one insider, referring to the classic 1968 horror film, in which an aspiring young actress (Mia Farrow) unwittingly bears a child for her husband's Satanic cult."

Sad

# 586
Дълго е издържала Кейти на тоя сциентоложки BS..., колко ги "oбичам"всичките тия, а как се множат и как зарибяват.... Twisted Evil

# 587
Аууу, Анет, сега ме накара да гугълвам снимки на детето. Ето го усмихнато, когато в лицето й няма наврян фотоапарат: http://www.eonline.com/photos/5584/katie-holmes-post-split/202244

А ето на какво разстояние я снимат на тази възраст: http://katieholmes.com/gallery/displayimage.php?album=1774&p … top_display_media

Иначе се крие в прегръдките на майка си почти винаги, когато вижда, че я снимат.

# 588
  • WA, USA
Том и Кейт хич не ме трогват.

Този петък 13 ми е много късметлийски - кръв дадох без опашка, детето записах на училище без опашка пак и разправии за ваксини; ходих на пазар и пробвах 100+ дрехи щото нямах висящи маймуни по гърба ми и краката ми за пръв път откакто са се пръкнали. Сега се прибрах, ударих една биричка и ще взема да изчистя къщата.

# 589
Гледам, гледам и не мога да видя къде видяхте ниското чело и бурсушката физиономия на Сури  newsm78, пък и не ми изглежда недоволна (освен от непрестанното щракане около нея, което видно и е мега неприятно), и защо да е разглезена?!
Аз заминавам след една седмица и ми е супер нервно  Confused, прекачването ми е през Париж(ШДГ), според вас да мъкна ли количката или да действам само със слинга, престоят ми е само два часа, струва ми се лудост да помъкна количка?! Ще пътувам сама с Боби Sad

# 590
терминатор, аз преди 2 месеца пътувах с Калин (количката беше чекирана директно за София) с прикачване на посоченото летище. Престоя ми беше час и половина. Имах достатъчно време, че чак после чакахме на гейта за БГ.  всъщност зависи много на кой терминал кацаш и от къде после ти е др полет.

# 591
Ще пътувам сама с Боби Sad

Ще оцелееш, аз с 2 бр оцелях, даже още мърдам... въпреки, че 2 самолета народ споменават родата ми до 9-то коляно с лошо  Crazy
(зависи от количката, аз бих я мъкнала, защото самара на гърба ми е поне 15 кг и не ми се носят още 13 отпред)

По мои спомени от 1-вото идване в Америка бях най-шокирана от размерите на Сциентоложската църва в Бостън...

# 592
Терминатор, ако не си минавала през ШДГ преди, потготви се психически: много лошо управлявано летище е. Цари повсеместен хаос. Непрекъснато местят на кой гейт ще е самолетът, като за по-интересно новият гейт се съобщава 5 мин преди бординг, а старият гейт е на 10 мин бягане.

Аз не бих взела количка на ШДГ. Слинг, особено ако е тип шал (baby wrap) ще ти свърщи 100 пъти по-добра работа и ще ти даде спокойствие.

Нито сциентолози, нито мунисти, нито мормони, нито католици, нито каквато и да е подобна машина за пари ми допада. Но пък ме кефи как Рон Хъбард е решил да създаде нова религия: като най-сигурното средство за забогатяване и постоянни доходи.

# 593
На мен Кейти ми е бая антипатична (чисто физически), има някаква диспропорция в черепа, която и дъщеря ѝ е наследила, май някой спомена същото по-напред. Дано успее да се измъкне, само не мога да си обясня за кой дявол се е забъркала в тая каша, много добре ( би трябвало да ) е знаела за какво става въпрос.

Всякакви видове религиозни истории са ми ултра противни без значение наименованието им, но някои явно са по-"опасни" от други.

# 594
  • У дома
Това чудо дето го пих явно не ми понесе много, но след 5 часа в джима съм по-добре. Та брата мексиканец дето дои кравата направо в кофичката ми имаше гости и всички пиеха мляко директно от кравата, но с порядъчно количество алкохол и малко захар да убиване на бактериите.
Видях, че и децата им сърбат, пийнах и аз да не остана назад, че според тях давало толкова енергия, че чак крила ти порастват  Laughing
Енергията изразходвах за спорт... сега отивам за скул съплайс, защото новата раница не можело така празна да стои, трябвало да я понапълним.

Поканиха ни на гости в Малта, мъжо е зает, мислех да тръгна с децата още другата седм, но ми се зави свят от цени на билети. Уж по-близо от БГ, а билетите на същите цени  Cry

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 00:16 от Atalanta

# 595
В 8 30 сутринта едната пие мляко с алкохол, другата на обяд биричка, сега е мой ред за виното.  Laughing Наздраве!

Наблизо до нас има Rock Church. Laughing Това ли пък какво е?

# 596
А на мен любимото ми е табелка, монтирана наместо предната регистрационна на един бял Buick:  "Jesus is the answer"

Shocked O. K.

- Who killed JFK?
- Jesus.

# 597
Салати ли правите, защо ви няма на борда? Живот извън форума?????

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 01:57 от Цонна

# 598
Живот извън форума?????

Сакън, това позволено ли е?  Grinning Laughing

За който няма ФБ и не е разбрал, роди ми се второ чедо, мъжко и много голямо. Гушкаме се по цял ден и се кърмим, че е много гладен милият.

# 599
  • Чикаго / София
Живот извън форума няма Цоне - това е еретична мисъл. А тук разбирам, всички таим голяма "любов" към всички видове религии. Laughing

Ати да ти е живо и здраво момченцето! Да са голяма любов двете братчета! Бързо възстановяване на теб!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт