140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 425
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Петък 13-ти и се изпокрихте всички.  Sunglasses

# 572
Петък 13-ти и се изпокрихте всички.  Sunglasses
а, на линия сме. Laughing

# 573
Да бе, цъкате рефреш само и дебнете някой да драсне ред я за Кейти, я за рота вирус, я за пълномощно.
Наздраве!  Simple Smile

# 574
  • Чикаго / София
И аз не съм в час за Том и Кейти. Знам че се развеждат, ама само това. Някой ако е наясно да резюмира набързо за какво става въпрос, че и мен ми стана интересно, ама нямам време да се рова сега. Само рефрешвам и чета, както е написала Солей. Laughing

За телефоните идея нямам - ние ползваме само скайп.

# 575
  • У дома
Ха наздраве от сутринта! Аз ударих едно бахаретте в 8:30, следва джим и басейн.
Сега разбирам защо мексиканците имат толкова енергия за работа.

# 576
Какво си пила Аталанта? Поне аз за пиене си го представих, ти може и да си го яла. hahaha

# 577
Наела е 4 бракоразводни фирми в 4 различни щата (баща й е водещ в Охайо), уволнила е всички охранители и е наела 9 нови бодигарда, сменила е цялата охранителна система в жилището си, използвала е телефони за еднократна употреба за разговори с адвокатите и иска пълно попечителство на Сури, съобщила е на Т, който е снимал филм на няколко хил мили от нея, в деня, в който е подала док за развод. Цивилизовано, според тоягата, която е вдигнал Том  Sunglasses

Не бях забелязала, че е 13. Да ви върви днес по вода Simple Smile

# 578
  • Чикаго / София
Бреййй, голяма подготовка.  А защо всъщност се е наложила всичката тази подготовка? Том Круз толкова ли е бил зле и в какво отношение по-точно? Хич не съм наясно.  А Сури е много сладка, много хубаво хлапе.

# 579
Какво си пила Аталанта? Поне аз за пиене си го представих, ти мож
е и да си го яла. hahaha

Хаха, и мен ме загложди същия въпрос, а Гугъл не казва Grinning

За Кейти - подготвяла е разводът тайно, с помощта на баща си (адвокат). Наела си е самостоятелен апартамент и нова охрана (пак тайно, докато Том снимал филм в Исландия). За всичко това ползвала таен диспоузъбъл телефон. Поискала sole custody за Сури, за да може да взема самостоятелни решения за обучението и религията и.  В бързо постигнатото споразумение са се разбрали тя да има primary custody, но да си мълчи (имат confidentiality agreement) + визитейшън райтс за Том, но в присъствието на бавачка и охрана.

В основата на всичко е Сциентилогията изповядвана от Том. Сури до сега е имала само частни учители сциентолози и том настоявал да бъде обучавана според практиките и вярванията на култът. А Кейти искала да я запише в нормално училище. Малката е на 6 и сега ще тръгва на училище, та явно е бил много наболял въпрос. Започнаха да излизат доста писания за практиките на сциентоложката църква и за огромното и влияние в живота на семейството. Том е сред най-високопоставените в църквата, а лидерът и му е най-добър приятел (спряга се като третия човек в брака на Том и Кейти). Тя е ходила на класове по сциентология и винаги е имало хора на църквата около нея, които контролирали всичко, което прави. Работата започна бързо да се разсмърдява и се предполага, че и църквата е дала зор по-бързо да се споразумеят, за да не се унищожи съвсем имиджът им от медийния цирк, който едва беше започнал. Явно екипът на Том е преценил, че с масовата медийна подкрепа за Кейти и нещата които започват да излизат наяве така или иначе няма да спечелят, а може даже и репутацията на Том да пострада.

# 580
ЕЕ браво на Кейти че има такъв начетен татко адвокат, че я измъква от тези л* ще се радвам за нея и Сури да заживеят нормален и спокоен живот Wink

# 581
хич не ми е симпатична Сури на мен, ниско чело,бурсушка муцунка,не се усмихва нивгаш (не съм спец,каквото съм видяла на спис.стенда докато чакам на опашка); на татко и пък щуротиите  и резулатите от делата му боря през ден служебно и  #2gunfire
*
за ротата ще ви докладвам след една седмица,както се разбра 14 дни глад и л...а не е интересно,виж повече заслужава един телефон до офиса..

# 582
Каква е новината за ротата? Изпуснала съм я

# 583
на татко и пък щуротиите  и резулатите от делата му боря през ден служебно

Що бе, сциентологията да не образува хранителни разстройства?  newsm78

# 584
на татко и пък щуротиите  и резулатите от делата му боря през ден служебно

Що бе, сциентологията да не образува хранителни разстройства?  newsm78

http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology_and_psychiatry

Общи условия

Активация на акаунт