140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Аталанта, страшен е Мони!

Хиър, честито и леко местене!

# 91
Браво Хиър, много се радвам за теб/вас. Много успехи и лично щастие!

# 92
Моля не споменавайте думите "ремонт" и "местене" .

Ще съм много благодарна да споделите кой с какво чисти под различен от килим ( паркет, ламинат, плочки)? За уред става въпрос, не за препарати. До сега сме живяли само с килим навсякъде и си нямам идея по въпроса. Търся нещо по възможност да е "еко" вариант, тоест да не трябва постоянно да се сменят разните му там приставки, а да може да се перат примерно.

Само при мен ли е скапан форума? Едваааааам зарежда и не ми работят иконките.

# 93
Търся нещо по възможност да е "еко" вариант, тоест да не трябва постоянно да се сменят разните му там приставки, а да може да се перат примерно.

Парцал. Съвършено сериозно го казвам.

# 94
Аз използвам iRobot. За сега нямам забележки

# 95
Яна, все пак съм леко бременна и 2000 sqf в клекнало положение ще ми дойдат малко в повече всекидневно. Но ако знаеш за нещо парцалоподобно с дръжка, моля сподели.

Титина, за Румба ли става въпрос? Аз Румба имам, но търся нещо за забърсване, или ти имаш предвид миещия робот? Той няма да ми свърши работа за паркета, не трябва да се мокри.

# 96
Клер, аз съм със стийм моп. Последно взех този http://www.amazon.com/gp/product/B003OA98U6/ref=oh_details_o02_s00_i00. Прхосмуча и след това стиймвам без химикали и тн. Доволна съм.

В кухнята държа това от много години http://cinderellamom.typepad.com/.a/6a0133f1874684970b013487217c42970c-320wi, перящ филтър, само за всекидневни и леки почиствания.

# 97
Клер - парцал на суифъра вместо купешките филтри. Но аз далеч не бърша под всеки ден и къщата ми е една трета от твоята, така че не знам дали ще ти свърши работа.

# 98
Хиър, честито!!!

# 99
Титина, за Румба ли става въпрос? Аз Румба имам, но търся нещо за забърсване, или ти имаш предвид миещия робот? Той няма да ми свърши работа за паркета, не трябва да се мокри.
За нея, най-обикновенна, чисти паркет без проблеми, че и под леглата се навира. Един път на 2-3 месеца мажа специален препарат за паркет ( това последна изгъзица, иначе от как се помня мия с обикновенна вода). парцалодържача ми е под всякаква критика, но пък е с чупеща се глава ( да мия под леглата с него)

# 100
Хиър, честито!

Клер, честити ти 2000sq.f. Simple Smile

Ние сме навсякъде с дървен под и малко плочки и използвам парочистачката, има си две кърпи с нея и след 2 години са си още ок. За по леки/ежедневни почиствания имам подобен на суифъра, с микрофибърни кърпи. Само с Н2О чистя.

И аз боядисвам и ми е голям кеф, само дето не остава много време и май ще е упражнение за цялото лято.

# 101
Бенсън, аз също купих парочистачка. Ама нещо ми се чини, че никаква работа не върши. Хем е адски бавно, хем остават мръсни петна, напук на цялото търкане.

Като туря парцалчето, нищо не се изчиства, а и то все се откача. Като го махна, след това трябва да бърша на ръка. Двойна работа, честно. Пробвах парочистачката веднъж и от тогава стои в гаража (а ММ ми мрънка как съм хвърлила пари на вятъра). Върнах се на Суифърите за твърдия под. Дори не посмях да пробвам парочистачката върху лекетата на мокета. Него си го Дайсънвам, а на есен пак ще извикам драй фоум чистача.

Ся, колкото и да го мисля, няма начин ползването на парочистачката да изисква уникални способности за държане на куха тръба, отвеждаща пара. Да не би моята машина да е повредена?

# 102
  • Чикаго / София
Хиър, честито за местенето.

Клер честито вече случило се преместване и на вас.

И аз с парочистачката не можах да се разбера. нещо не чистеше както трябва. Опита ми е от Бг, но така да съм го намразила това чудо, че дори и най-малкото желание нямам да пробвам тукашниte.

Аталанта браво на Мони. Много талантливо дете.

# 103
Мерси, момичета!

Клер, честито за къщата! Евала, 2000 Simple Smile

Срам ме е да си призная, че паркет мия много рядко.

# 104
Хвърляте ме в размисъл...може би да зависи от покритието/лака на пода. Нашият(от 60-те oak) като го изчистя се усеща на краката, някак си става по-гладък. Ходим боси у дома, домашни любимци нямаме, за петна не съм забелязала, но и аз на момента ги забърсвам...може да не я натоварваме достатъчно и за това да съм доволна. Laughing

Фея, моите парцали се с две дебели ленти велкро и не мърдат. Каква е твоята?

Хиър, не миеш щото нямаш моето дете, което обича да лиже пода. Crazy Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт