140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 436
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм аут от спора  Confused

# 526
  • WA, USA
Сега говорих за ЕГНто с Консулския отдел в НЙ и ми казаха, че не можело там да се издаде такова. Това ставало в общината по местожителство на майката. Те щели да ми заверят пълномощното и превода на акта за раждане с апостила Thinking
Май ще си го оставя за като си отида някога да правя Павел българин.

# 527
Това ставало в общината по местожителство на майката. Те щели да ми заверят пълномощното и превода на акта за раждане с апостила Thinking

Точно така  Peace . А ако сте сключвали брак, извън Бг, първо трябва да регистрирате брака, по местожителство на мъжа и после децата по местожителство на майката  Crazy . Ние както сме от различни градове, трябва да си вземем 3 месеца отпуска, за да можем да си регистрираме брака на едно място, децата на второ и после и паспорти да им вадим ( 1 месец чакане) на трето  ooooh! . Айде нЕма нужда  Whistling .

# 528
при интензивно 30-минутно кардио + силова с ластици. Работи безотказно.

Много искам да видя феята, особено като виси от онова оранжевото антиоревър йога тинк Laughing

Аз съм аут от спора  Confused
Моля те, недей! Днес вали и знаеш ли каква е скука? Ако може и една тема по-пиперлива за утре, че пак го дават дъждовно Laughing

# 529
  • The QC to be!!!
Фея вярвам ти, но нали знаеш, че от жена до жена разликата в миризливостта е голяма (въх леле как го написах само)  Embarassed. Но сериозно, за сега 2-3 дни работи, даже грам не се усеща или вижда каквото и да било на черните ми рокли и бели блузи дето носих тези дни.  Grinning Толкова ми беше досадил този Дов антиперсп. и така ме дразнеше като го мажех под мишниците си, че чак се бях отчаяла. Последните 3 месеца се пробвах да ползвам и 3 вида деодорант, не ми вършеха работа. Но този кристал... Евала ти Фея, че сподели.  Hug Къде беше като питах преди няколко месеца тук а?  Tired

Зоуй, да не се връщам назад, погледни последните няколко поста на Фея в тази тема. Даде линк. Моят е потасиум алоум, кофти е че ми се парзаля малко понеже не е в кутиика като този от снимката на Фея, но му намерих цаката, увих го в найлон отдолу.

# 530
веднага соу  уат,за теб-на секундата образувам забавление Mr. Green
не тема обаче,а гатанка-колко дена трябва едно 22м дете да не яде хапка,да дрищи мазни/гнусни/рота вирусни ла...ца по 000 на ден (няма т,бесенее,,добро общо състояние) за да се слааабо притеснят родителите му и да се обадят   (не отидат до!)на лекар?

# 531
Мерси, Бейби, намерих го. Сега ще мина покрай един Витамин Шоп, че точно тези на Фея там ги имало. Аз от години ползвам clear gel деодоранти, и то предимно мъжки, unscented. Не са еко, имат си алуминий и всичко, но работят безотказно и не ми цапат дрехите  Peace Сега ще пробвам и това като по-натурален вариант, макар че то гаранция няма, че е безопасно, нищо че идва от природата.  

Титина, Клер, чак пък "наръч" и "папка" не бих го нарекла - става дума за 3 документа, 1 от които вече ми беше поискан. Както и да е.

# 532
 анетт, нямам отговор на загадката, но да попитам, Bio+ dade li? незнам дали ще помогне, но само такъв кънекшан правя като чуя "вирус" и "ла...ца".

# 533
  • The QC to be!!!
Анет, ето моят отговор на твойта гатанка - няма нужда да го водят на лекар или да звънят, ако това не им е за 1ви път и имат опит... това по Белгийските стандарти.  Mr. Green Тук им предлагат ваксини, даже в местният мед. уни. вече има нова специалност от това лято, заради точно тази епидемия - казва се инфенкшънс педиатришън.  Wink Водят ги по 1 път на лекар, обикновенно доста малки, и след това си ги държат в къщи да си дрискат и повръщат.

Инак 48-72 часа  Rolling Eyes рота-та е напуснала.  Crazy Лично го изживях това чуда за 1ви път в живота си след като дойдох тук в Бе.  Sick Сега в ЕС има 2 епидемии, варицела и рота; ако те не лепне едното, ще да е другото.  #Crazy

# 534
не тема обаче,а гатанка-колко дена трябва едно 22м дете да не яде хапка,да дрищи мазни/гнусни/рота вирусни ла...ца по 000 на ден (няма т,бесенее,,добро общо състояние) за да се слааабо притеснят родителите му и да се обадят   (не отидат до!)на лекар?

Докато оздравее  Mr. Green ?

# 535
А какво е Био+? Гугълвах, но не можах да разбера. Че и ние сме затънали в л...на тези дни... При нас беше вирус с повръщане (и аз го лепнах), но това приключи преди няколко дена. А сега малката ми прави някакви преливащи памперси по 3-4 пъти на ден... Аз си мислех, че все още се оправя стомахчето, ама взех да се чудя вече. Много хленчи по цял ден, а по принцип не е такава. Не дава вид нещо конкретно да я боли иначе. Има и обрив по гръбчето, което миналата седмица докторката каза, че е от изпотяване. Някой някакви идеи? Дали да се обаждам на докторката? Не се сещам тя какво би могла да направи в случая, но пък да не се окаже нещо по-сериозно? Имам детски пробиотици, но ме е страх да не стане по-зле положението...

# 536
Анет, сменям дрехи и мия дупе 2 дена по 100 пъти. На 3-я ден нещата леко се нормализират т.е. няма поне дрехи за пране. Давам оризова вода да пие. На лекар не съм водила, нито обаждала. Ако имаше и често повръщане щях да се обадя задължително.
Да се оправяте и половинката ти да не го хваща  Peace

Какво мислите за Т. Круз и К. Холмс?

# 537
Обсъждали сме го кристала преди тук. Някой каза, че не му държи при жега, така че е различно. При мен държи цяло лято, но не и при спорт.

# 538
http://www.biokplus.com/   забравила съм К-то.

# 539

Мерси, so what?! Значи пробиотик е. Ми ще взема да и дам, пък дано не стане по-зле, че обикновено разхлабващо и действат...

Сега ще видя как изглежда варицелата, че и тоя обрив ми е на мисъл...

А дали е възможно да има Ротавирус само с повръщане? Защото миналата седмица повръща на 15-20 мин, но р-во тогава нямаше  newsm78

Цитат
Какво мислите за Т. Круз и К. Холмс?

Добре, че се отърва момичето. За детенцето се радвам най-много. Макар че не знам как не видя от самото начало за какво става дума. Даже Никол Кидман я беше предупредила навремето, че ще бъде премазана от "the Tom Cruise machine". Кефи ме как си изигра картите, обаче - не мислех, че има толкова guts. Томчо още се чуди от къде му е дошло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт