140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 433
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • У дома
Анет, да се оправя малчо! Щом е жизнен, ще му се изчисти телцето, а за поддържане ти си знаеш.

Аз ще правя лекарства в домашни условия тази год, да са живи поляците, които предлагат фууд грейд алкохол до 94 %

Замислила съм се да си купя уред за йонизиране на водата- жива вода демек да пием. Някой да е чел по темата? Днес ми дойдоха лентичките за мерене на РН-а на всякакви продукти и тествам на ред.

Верно ли е, че Т. Крус бил гей и брака му с Кейти е просто договор?

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 05:54 от Atalanta

# 541
Ehaaa,нашите л....ца как разведриха темата за апостилите Joy Според нашия пед дете трябва да дрищи и да не яде над 14 дни за да породи мисла ил' тревога у околните..днес звънях след шест пълни дни на поети около 300калории сборно и сменени 39458 чаршафа и дайпери и тя ми вика-а,има мегдан,още седмица поне   Shocked, ако се задържи над 2 плюс седмици пак се обади,но за твое успокоение...та тъй се изложихме,сега си дрискаме,гладуваме и си мълчим...имам и др.гатанки за пукнати вежди,премазани пръсти и изсмукани фулмастери,но за днес ви стига Laughing

# 542
Какво мислите за Т. Круз и К. Холмс?

Аз нали съм чалната някак си ми е жал за него. Ако наистина е вярно написаното в таблоидите, разбирам защо Кейти го е направила по този начин, но най ми е жал за Сури, откакто се е родило това дете папараците са постоянно в лицето му.

Анет, нямам на идея, но да се оправя бързо С.

Днес детето ми изтърси, че иска да е китаец. Laughing

# 543
Брех, от вас научавам клюките
не знаех за Том Круз, ама според мен го мъчи тиха лудост; с право и е писнало на Катето от него. Използвам случая да кажа, че Сури ми е много сладичка...

Анет, да се оправя бързо Самуело  Hug

# 544
Аз пък изобщо не съм запозната със семeйните проблеми на сем. Круз, знам само, че се развеждат. Иначе да, Сури е приказна Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 09:00 от Terminator

# 545
  • The QC to be!!!
А какво ще кажете за това, че всички операции в държавните болници в Исп. са канселирани и лекарите са на стачна на улицата?

За Том и Кейт -  Stop драма за 3 дни, хич не се трогвам. Преди време си мислех, че когато родители се развеждат - жалко за детето... Сега вече хич не съм сигурна, че бих казала същото. Понякога децата е по добре да не израстват в среда с постоянни караници и не разбирателство. По добре разделени и спокойствие.  Confused

# 546
Анет, да се оправя бързо малчо.  От една страна е хубаво, че лекарите не ги друсат с лекарства, ама и две седмици не са шега работа   Confused

Бенс, кажи му на хлапето, че трябва да яде повече зеленчуци и ориз, за да стане китаец   Mr. Green

Бейби, напълно съм съгласна с теб.  Нашите се разведоха когато бях на 10.  Определено това е било много разумно решение от тяхна страна.  По-добре да свикнеш, че вашите не живеят заедно, отколкото да живееш под постоянен стрес.   Peace

# 547
Анет, ДВЕ СЕДМИЦИ?! Стига бе!

Бенс, от сите народности - китаец! Що го блазни?

Мишки и Бейби, и аз смятам, че понякога разводът е единственото решение в полза на децата.

За Том и Кейти - видно е, че не всяка детска мечта си струва да бъде изживяна.

Бързо "обезротаване" на всички повръщащи и дрискащи  Hug

# 548
Анет, мога да отговоря само за притиснат от вратата на колата пръст, сцепен нокът на показалец на крачето, стабилна цицина на челото.

От това, което чета направо ми се изправя косата какви мерки е взела К. преди да съобщи на Том за развода. Не мога да си представя какъв страх изживява и е изживяла докато са били заедно. Не знаех, че е на 33.
Фея, каква мечта? Та тя не е от случайно семейство на бедни родители.

# 549
Анет, бързо оздравяване на дребния!

Ники, от теб разбрах за Круз фемили и се разчетох.

Да задам и аз един въпрос. Досега говорех с БГ с Булинк. Имам Софийски телефон и ме набират на цената на градски разговор, но и в БГ повечето хора са само на мобилни вече и на практика става неизползваем. Искам да намеря компания, която дава добри цени за разговор с мобилните оператори е БГ? Ще съм благодарна, ако споделите.

# 550
Ники, нали на Кейти й е било мечта да се омъжи за Том? Аз поне така знам.

Я да взема и аз да потърся подробности, че явно представа си нямам за това какво всъщност е станало между Том и Кейти.

# 551
 Ванхорн, инсталирала съм си Viber и така си говоря с Бг., но трябва да имат е-нет на телефона.

Какви мерки е взела Кейт, преди да съобщи на Том? Знам че се развеждат, но не съм в течение с подробностите. Преди години бях чела/гледала, че Том е с много тежък характер, характеропатия.

Фея, висиш ли си от тавана в оранжевото нещо?

# 552
Ух, и питаш! Правя както релаксиращи, така и освежаващи, разтягащи и силови йога пози с хамака. Много е гот. Едно от най-разумните ми вложения!

# 553
Искам да намеря компания, която дава добри цени за разговор с мобилните оператори е БГ? Ще съм благодарна, ако споделите.

Ако и ти и те имате телефони с интернет - Viber (това е програма, която се сваля на телефона).
Безплатно е, плащаш само интернет трафика (не знам дали хаби много, не съм засичала).
Ако сте си вкъщи може да ползвате wi fi и да не си хабите трафика на телефона (ако е ограничен).

Цитат
Фея, каква мечта? Та тя не е от случайно семейство на бедни родители.

Ники, тя си е мечтала да се омъжи за Том Круз като порасне   Wink

анет, а детенце гладно ли е? Щото моето вика ам-ам и съм почти сигурна, че мрънкането е от глад, но ми отказва почти всичко което и предложа за ядене и вече се побърквам... Хем ам-ам, хем не иска да яде... Нагъва едно  freeze dried манго и общо взето това е. Сега сутринта толкова ми писна, че отидохме до магазина и и накупих някакви манджи на Гербер  Sick и разни пюрета - неща, които никога не е яла. За малко в пристъп на умопомрачение да и взема и Goldfish crackers Sick

# 554
 кракърс не са лоша храна при диария, а плодовете нали не ги препоръчват в диетите при подобни проблеми.

Ух, и питаш! Правя както релаксиращи, така и освежаващи, разтягащи и силови йога пози с хамака. Много е гот. Едно от най-разумните ми вложения!
ще се повторя, но...Снимка!Снимка! Снимка! искам да те видя като жената на Спайдърмен!

Общи условия

Активация на акаунт