140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 311
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
За сега 3 -ма загинали, 6-ма в кома,
ранена е и българка от туристическата фирма
има и бременни ранени
Боже на къде върви този свят

# 646
Ужас.

Пак има недостиг на кръв. В Бургас се търсят дарители.

БНТ предадоха "Има трима загинали и 20 трупа."

# 647
Shocked Как така?

А в БГ винаги има недостиг на кръв. Още помня циганите, наредени около Центъра за кръвопреливане в София: готови за бизнес.

# 648

ooooh!
Новините са изцепка до изцепка: "Броят на ранените засега не може да се уточни, защото повечето от тях са без документи".  Crazy

Жертвите дотук са шест, ранените неизвестно колко, поне трима тежко. Загинал е шофьорът на автобуса - българин.

# 649
  • У дома
Как така без документи, нали са туристи уж.

Мишки, моята люлка е от амазон.

# 650

А в БГ винаги има недостиг на кръв. Още помня циганите, наредени около Центъра за кръвопреливане в София: готови за бизнес.

Защото се прави много малко да агитират хората да даряват кръв.

# 651
Днес пък стрелба в Денвър, леля ми живее там с вуйчо ми и братовчедите, слава Богу не са ходили на кино тази нощ  ooooh!

# 652
  И това в Денвър е ужасно, тоолкова нееввинни хорра да си отидат.
Надявам сее вси4ки да сте добре и близките ви.

# 653
Народът ли полудя или лесният достъп до информация оконтрастява всяко подобно събитие?

Бъдете здрави и се пазете!

# 654
Наложи се да минавам паспортна проверка и сега пиша от Летище София:

Питах гранична полиция как стои въпросът с пълномощните на деца двойни граждани, които живеят постоянно извън БГ...
Отговорът гласи - ако пълномощното е заверено от БГ нотариус в чужбина те правят изключение и пускат децата (това предполага и да е на 2-та езика)
Ако е заверено от американски нотариус то се налага да се преведе в БГ от заклет преводач и да му се направи апостил във външно министерство (или от консулството по място в САЩ или да се направи ново пълномощно на БГ на територията на страната (БГ), което е заверено от БГ нотариус)

Дано спестя малко време, пари и нерви на някой! На себе си не можах  Mr. Green
Отивам на рандеву с ММ в Лондон, ако някой се озове наблизо да свирка!

PS Говорих и с приятелка във външно- тя ми препоръча фирма Арте Док, директно срещу външно министерство - в рамките на 24 часа гарантират и превода и апостила! Предполагам и много други биха го свършили за подобен срок...
http://www.mfa.bg/
http://www.artedoc.com/

# 655
AP,мерси много,това прави смисъл.Явно целта е Външ.мин да провери дали аджеба нотариуса в москва,айова е легитимен,власт  която нямат нашите консулства по места и затова алтернативата е док да се подпише пред бг конул. За да се направи ново в бг липсващият родител трябва да е там поне временно,ако разбирам правилно,което не е честия сценарий.Аз говорих с Чикаго онзи ден и информацията е абсол същата,само дето кротко ми казаха че единств.опция е да идем дотам,к ще е по скъпо и сложно,май,от вън.мин в софия..Мерси че писа
Доп-младежът в чикаго ми обясни че няма никакво значение че майка,баща и деца са америк.граждани и пътуват с америк.паспорти, трябва да се откажем от бг гражданство (пак има маса хария да се попълва)за да не се вълнуват властите кой влиза и излиза..
@@
Колорадо не ми излиза от ума..два дни се опитвам да проумея,четох че майка му  казала "не съм изненадана "  и преди да имали конкр.данни че е той тя си знаела...бг преса пък се надмина с глупости връз глупост покрай трагедията в БУргас,от лекари до политици как никой не мисли преди да говори бреее...

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 14:42 от anette1104

# 656
Анет - кой трябва да се откаже от българско гражданство - родителите ли? Децата ако не са родени там и не им е правено ЕГН - те какво? Или у вас всички сте двойни граждани?

# 657
Агентката, благодаря, че писа. Гати си сложното, честно. При последно ходене минах само с нотариално заверено (от тукашен банков служител) пълномощно на български. Никой нищо друго не е искал от мен.

Тва за Колорадо ме потресе и изуми. Как е минал тоя тип така тежко въоражен?!

За Бургас - не ги и слушам какви ги плещят. За мен най-разтърсваща е историята на мъжа, чиято съпруга починала, след като забременяла ин витро. Обаче още по-страшни ми се струват призивите за "смърт на всички чалмари", които видях в бг-маммския форум.

# 658
Аз да ви се оплача от моя "гениален" съпруг, онзи  ден си купи билет за връщане от БГ, уж да се връщаме заедно, та да си спестя проблемите с пълномощните(а и някой да ми помогне с дребното), и си купил билета с един ден след мен  ooooh! На всичкото отгоре тук почти никой не познаваме все още, и няма и кой да ме посрещне на летището. Та да ви попитам ще ме качат ли на такси с Боби без карсит? Пробвах да звъня на Еър Франс, искат 300$ за промяна на датата на билета, нищо че е очевидна грешка и полетите не са в натоварени дни Sad
За двете трагедии, не знам какво да коментирам, ужасно е Sad

# 659
Анет - кой трябва да се откаже от българско гражданство - родителите ли? Децата ако не са родени там и не им е правено ЕГН - те какво? Или у вас всички сте двойни граждани?
Да,родителите се отказват от бг гражданство и тогава трима америк си пътуват и никой не ги закача.Ако обаче бг води и връща америк дете му трябва цялата тази хартия и печати.Ние сме двойни,децата са единични америк.В системата ние излизаме като такива с бг гражд,инак аз мога да плещя англ и да се правя на родена в юс и незанеща,обаче компютри  братче.За децата америк никой не кеър чак толкоз,  Mr. Green,въпросът е бг гражданин да не извърши нарушение водейки дете напред назад
Терминатор,ще те качат,не се тревожи

Общи условия

Активация на акаунт