Отговори
# 90
Привет Simple Smile Момичета, много странно, за секса аз питах и 2-та пъти като ходих на гинеколог (1я за потвърждаване и 2я- за всеки случай) и 2мата ми казаха, че няма проблем..... Сега от вас разбирам, че изчаквате до 12та седм. Чак се притесних да не съм оплескала нещо!!!!!
Иначе, и на мен от около 2 дни ми изченаха всички симптоми и съм мн доволна Simple Smile
И аз не се въздържам от секс. Ние се срещаме само събота и неделя, обаче тогава сме доста активни,
около 3,4 пъти на ден. И аз не знах за въздържането до 12/та седмица.

# 91
на мен с предните ми (неуспешни )опити за бременеене първото изечение на док винаги е било : никакъв секс и никакъв плаж  newsm78

# 92
peers_fairy, супер Simple Smile радвам се, че не съм единствената  :mrgre

# 93
на мен с предните ми (неуспешни )опити за бременеене първото изечение на док винаги е било : никакъв секс и никакъв плаж  newsm78
Доктора ти е прав, пази се  Hug Прегръщам те! 12тата седмица ще мине бързо.

# 94
здрвейте момичета и от мен  Simple SmileЗа секса може би трябва да се внимава особедно много ако е проблемна и рискова бременност,но ако всичко е наред може би няма проблем.Аз със първата бременност съм била доста активна през цялата бременност Simple Smile,но сега нещо от 10на дена нямам никакво желание,но маи да се замислям да не ме смени мъжа както казва iii Grinning

# 95
  • София
LiNa_86 ,  peers_fairy между непрепоръчително и забранено има разлика.Не самото проникване е опасно,а по-скоро оргазма Blush и уви колкото по-силен,толкова по-зле,ето цитат от нета :

"По време на достигането до оргазма шийката на матка се отваря (това се случва и по време на мензис и на раждане). Членът прониква доста надълбоко, матката започва да се съкращава и се получава маточен оргазъм. "
А маточните съкращения са опасни при бременност,особено в началото,когато се формира малкото човече  Naughty

# 96
LiNa_86 ,  peers_fairy между непрепоръчително и забранено има разлика.Не самото проникване е опасно,а по-скоро оргазма Blush и уви колкото по-силен,толкова по-зле,ето цитат от нета :

"По време на достигането до оргазма шийката на матка се отваря (това се случва и по време на мензис и на раждане). Членът прониква доста надълбоко, матката започва да се съкращава и се получава маточен оргазъм. "
А маточните съкращения са опасни при бременност,особено в началото,когато се формира малкото човече  Naughty

А какво е секс без оргазъм...  ooooh! 

# 97

А какво е секс без оргазъм...  ooooh! 
хаха  bombs

# 98
хахах тука май всички с малки изключения сме мнооогггоооо зажаднели за  luvbed
но сякаш съм на мнение ,че дори и да нямам проблем за напред няма да рискувам,че сега за един оргазъм да рискувам да се случи нещо, не си заслужава.а и като се родят бебчетата ще има да се любуваме един на др с половинките си ,че може и да си омръзнем хихихи  Joy

а м/у др аз друга статия съм чела : че е полезен секса ,защото удоволствието и спокойствието което изпитва жената,се предава и на бебо,а и помагало за по лесното раждане...за второто не съм мн убедена,защото моя приятелка до последно си го практикуваха,и накрая след 21 часа родилни мъки я отрязаха  newsm78

# 99
  • София
Така си е,така че или без или пълен кеф...че и самият оргазъм си е много важен са самото зачеване,доказано че при двойки,дето го има кефа,става по-бързо (говорим ако и двамата партньори нямат проблеми) Blush ,аз ще потрая още малко,все пак заради бебчо се презастраховам,а и предните седмици ми беше спаднало доста либидото и без това.

# 100
права си.аз като се погледна какво меченце започвам лека полека да ставам и всякакви желания бързо умират  Rolling Eyes

# 101
Thinking
Е,аз пък мисля че няма проблем.Дали ще седя навън по жегите или ще съм на плажа във водата е едно и също,даже вторият вариант е по-добър  Naughty Naughty Naughty

# 102
Thinking
Е,аз пък мисля че няма проблем.Дали ще седя навън по жегите или ще съм на плажа във водата е едно и също,даже вторият вариант е по-добър  Naughty Naughty Naughty

може би защото съм била в началото.дано живи здрави минем 12г.с може и да ми позволи...но ако не даде-това ще за първи път нещото за което няма да я послушам.толкоз от 17-18ч не вярвам да стане нещо

# 103
  • Варна
Здравейте, момичета,
аз като писах че тези дни ще съм активна, та нещо не мога да се вредя да пиша честичко, добре че поне си почитах всичко периодично, че иначе доста сте изписали.
Рени - съжалявам за загубата ти и ти пожелавам много скоро да се запишеш в някоя от летните 2013-та темички. /лятно бебе се гледа по-лесно от зимно - от опит го казвам.../.
Гледам темата за секса сте подхванали - доста четиво има по нея, но истината е че и аз се пазя до края на третия месец. В първата бременност имах киста и ми бяха забранили секс докато не изчезна, а сега заради отлепването в началото, макар и вече да съм добре съм си наложила да изчакам още 1-2 седмици. Но моя не ме и тормози - свикнал е вече от пъвата бременност - така че дори не си и помисля.
Обаче това че секса действал добре - ами аз в края на деветия се скъсах да го практикувам - нали това било раждане по италиански... Правиш секс и получаваш контракции и разкритие и бързо раждаш - абе незнам дали помогна - родих си един ден след термина, нормално много лесно и бързо за 1-2 часа, но все пак предизвикано... Нищо че последните 3-4 вечери все секс правихме преди да родя. Но то добре че бяха тези вечери - че после отиде поне 2 месеца... То не бяха лохии, не бяха шевове, не бяха колики - нямаше минута покой. Така че тези дето си мислят че после много секс ги чака - по-добре да си наваксват сега. Докато не я отделихме малката в друга стая и не стана самостоятелна - луд секс не мога да кажа че съм видяла - все тихичко, на тъмно, съобразяваш се с някого и с нещо - не можеш да се отпуснеш и да се насладиш напълно. Не че го няма секса, ама направо си става като по график. Ей тогава вече е опасно мъжа да не тръгне да се озърта за чуждо - че в комплект със следродилната депресия - направо може да срине всяка психика.
iii - какви меченца чувам - никакви меченца не сме, а секси бременни коремчета...
За фейсбук и аз съм против поне на този етап. Когато вече е очевадно че съм бременна - не ми пречи, макар че наистина е голям клюкарник този фейс и не съм му фенка много. Знам че има затворени групи, обаче докато не уведомя всички не рискувам да се прикачвам към каквато и да е група.
И за бирата - аз знам че по 1 чашака бира или червено винце не е вредно. Дори лекарката ми миналата бременност ми беше казала да си сипвам вечер по малко вино, защото виното успокоявало и когато майката е спокойна и бебето се чувства така. Не че съм го правила, но преди месец един ден изпих една бира с цаца - не издържах да отида на плажа да седна на заведение и да не си поръчам. Тука от 2-3 седмици няколко пъти си взимам чаша да си сипя бира от на мъжа ми, обаче явно не ми се пие много, защото накрая забравям и се оказва че нищо не съм пила.
Добре дошли и на новите момичета - лека и безпроблемна бременност!

# 104
пречупена аз открих разрешение на проблема  smile3550 - айрян! Единствено това ми помага, в противен случай две лъжици Дуфалак на всеки 4 дена и мъка, мъка.... Пробвай, дано и при тебе помогне.
 newsm23 какво работиш с тази оранжева премяна? В сучай, че не е тайна.

Момичета, как имате желание за секс? Ако можеше на мен да ми забранят за периода на цялата бременност, щях да съм супер доволна. По време на бременност и една година след това ставам фригидна Laughing
Ако заради единия секс ще ни зарязват, то значи не си струват. Но не мисля,че някой мъж би зарязал майката на бъдещото си дете. И то заради едната му д...а, с извинение. Все пак затова съществува актът самозадоволяване Wink

tsangel и при мен сиптомите изчезнаха изведнъж, след 8г.с., не мисля, че това трябва да те притеснява. Сега е времето да се порадваш на факта, че си бременна Peace Hug

Teddy24 прибра ли се на родна зема? Как беше полета?
Беше ме питала за градусите в Серес... Ами разликата с Атина е само 2-3 градуса и се сещаш за каква жега става въпрос sweating  На село, обаче, където живеем в момента, е по-прохладно и сме малко по-добре. 

Общи условия

Активация на акаунт