Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
# 211
има ли превод момента,в когато разбират, че е бременна Ф
и къде има пуснат трейлър с раждането на Ф, не на майка й - него го гледах - дайте линк, моля Simple Smile

Превод на този момент няма, и такъв трейлър няма  Simple Smile

Скоро може и да има, ако слушкате  newsm03
Вени, колажът ти е страхотен   bouquet

А не си го превела скоро,а съм дошла у вас и ще стоя с пушката  #Sniper   Joy  Hug

# 212
# 213
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооооо, набутала съм я Мука за Дворцова съветница в двореца на свободата и нема излизанката...хаххаха

Та да предам и брейкинга на агенция "Живот без Мука не е никва скука..."

Независими източници донесоха, че Рахми Кетенджи е засечен в 5-звезден хотел в "Бора-Бора"
До него на шезлонга се препичала Истанбулската хазяйка, която с много финес и любов ми поднасяла ягодки в устата. Рахми бил видимо чок доволен от почивкЯта.
На въпрос на агенцията "Така ли преживява опандизването на съпругата си?", Рахми отговори следното:
"Така, така го преживявам...кво толкова...аз не съм крал...само харча парите...бошвер, бошвер"
На следващия въпрос "Къде са келешлара?" той отговори следното:
"Нали съм казвал, че няма по ценно нещо от сестра ми...тя и Керим ги гледат, а аз се отдадох на заслужена почивка...после аз ще ги гледам дарабар с Енисе (нали съм с опит...), те ще почиват...така, така...
А, Мукадес...бошвер, бошвер...да си търпи там наказанието...тамамЪ, тамамЪ...

# 214
  • Разград
Fatmagul and Kerim_My Love

# 215
Здравейте,момичета,аз от два дни само подтичвам след вас и а ви догоня,вие сте се изпарили с космическа скорост:)Всичко сте изкоментирали и за новата серия и за мен нищо не е останало!Само едно ще кажа-ако последните 20 серии  бяха такива,нямаше да има недоволни и сърдити между фенките и феновете,а Керим и Фатмагюл щяха да са стократно по-красиви,макар че не знам колко още може,защото снощи се доказа че физическата красота е право пропорционална на щастието.Ама и аз като лошата фея Ала-Бала да си кажа-нещо ги подценяват сценаристките,можеха да ги оставят сами да се сетят,че Фатмето е бременна,а то пак Аблата да се намеси...
И още нещо-прочетох някъде тук,че когато жената обича повече,се ражда момиче.Аз не съм съгласна,защото си имам теория-като видиш един мъж ти е ясно за какъв татко става,мъжки или женски.Женските таковци са специална порода и аз от доста време насам си мислех,че ще дочакаме момиченце.Така че според мен е обратното-когато мъж обича повече,се получава принцеса.А бе деца да има,живи и здрави да са и младите да се обичат!

# 216
  • софия
ЗизункаHug Joy
сега заради тебе ще трябва да я мисля Мука в панделата тато Лидер на профсъюза "онеправдани кметици"......издигнала лозунга : " не на съпрузите тъпчещи се с ягодки на Бора-Бора!!!"

# 217
  • София
Позволявам си да постна подписа на Нелка123, тя май също има кристално кълбо... и може би това е малката Енисе newsm78

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 17:37 от Dilemi

# 218
  • In the light side of the Moon!
  Hug  wavey
страхотна серия а? аз я гледах 4рез Хриси и Бебо -  newsm51 newsm51, благодаря ви моми4ета.
тръстиката яко ме е подхванала, но ще гледам да не ви изпускам
приятен ден от мен   love001

# 219
Оооооо, набутала съм я Мука за Дворцова съветница в двореца на свободата и нема излизанката...хаххаха

Независими източници донесоха, че Рахми Кетенджи е засечен в 5-звезден хотел в "Бора-Бора"
До него на шезлонга се препичала Истанбулската хазяйка, която с много финес и любов ми поднасяла ягодки в устата. Рахми бил видимо чок доволен от почивкЯта.
На въпрос на агенцията "Така ли преживява опандизването на съпругата си?", Рахми отговори следното:
"Така, така го преживявам...кво толкова...аз не съм крал...само харча парите...бошвер, бошвер"
"Нали съм казвал, че няма по ценно нещо от сестра ми...тя и Керим ги гледат, а аз се отдадох на заслужена почивка...после аз ще ги гледам дарабар с Енисе (нали съм с опит...), те ще почиват...така, така...
След като Мукадес прочела пресата,решила многострадално да разбие главата си в стената на Килията,пееки "Градил Илия килия"...Но понеже главата й се оказала доста дебела,се наложило бързо да я откарат в санитарния пункт на затвора,където събуждайки се Мукадес започнала в транс да мълви:"Децата ми,ох...чок будала...чок...защо съм такава патка заспала...ох...искам си у дома" и започнала да се клати като пингвин из санитарния пункт! За да я отърват от мъката,решили да я изпратят в лудницата на затвора,където й било приложено стабилно лечение с антидепресанти,НО Naughty лечението не дало резултат! вместо да се подобри,Мукадес Кетенджи сее влошила още повече,скубела си косите и нареждала:"Раааамиии,обичам те,Раааами!"

# 220

След като Мукадес прочела пресата,решила многострадално да разбие главата си в стената на Килията,пееки "Градил Илия килия"...Но понеже главата й се оказала доста дебела,се наложило бързо да я откарат в санитарния пункт на затвора,където събуждайки се Мукадес започнала в транс да мълви:"Децата ми,ох...чок будала...чок...защо съм такава патка заспала...ох...искам си у дома" и започнала да се клати като пингвин из санитарния пункт! За да я отърват от мъката,решили да я изпратят в лудницата на затвора,където й било приложено стабилно лечение с антидепресанти,НО Naughty лечението не дало резултат! вместо да се подобри,Мукадес Кетенджи сее влошила още повече,скубела си косите и нареждала:"Раааамиии,обичам те,Раааами!"
И на двете smile3501 smile3501 smile3501 Joy Joy

# 221
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

...обаче, на спешЪл комисия докторите решили, че е време да се обърнат към Турското светило д-р Въртогла Изкукаоолу да предпише терапия на кметицата.
След поредния курс на лечение Мука вече не си скубела косите...щото не останало нищо за скубане, само дето в характерния за нея транс само повтаряла..."Ах, викнете и на шаврантията линейката, че мисля да й пукна лейката (Бриз...)" Ох, само да излезна...в дроба ще ти влезна"
Ах, ти гадна фурия...смятам одмък да те затрия..." и тн...
Д-р ВъртоглА Изкукаоолу не се наема да определи за колко време Мука ще влезе в релси. на съкилийничките много им липсвали нейните семинари на тема : "Източих общината, мъжО ми харчи парата"

# 222
# 223
Продължение!
Но понеже след 6 месечно лечение,Мукадес не показала известни подобрения и не й останала коса,Д-р  ВъртоглА Изкукаоолу  решила да й присадят коса,която все пак да не е много дълга и да я пратя на остров Бали с въоръжена охрана и под запор,за да не избяга!
След 10 дневен курс на лечение,Мукадес вече се славела като най-откачената туристка на острова,а тя цъфтяла и вързвала маргаритки от кеф!
Когато се завърнала,д-рката решила да я върне в килията за удоволствие на съкилийничките й,на които им липсвало невероятното й чувство за хумор и злобния й нрав...  Hug
На посрещане й направили шоколадова торта от любимите й и вино,за да се почувства по-добре!
Но след като изпила 3 чаши вино,антидепресантите подействали като нож с две остриета и Мукадес била приета в интоксикацията... Боже,опази я,че ни е много скъпа-нареждали нейните съкилийнички.... Joy Joy Joy

# 224
Точно тц като тц  Hugвсеки си има мнение smile3534 Hug

Агент 008 и Зизу днес сте върха smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт