Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 667
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Сърдечна благодарност  на момичетата,които ни изненадаха толкова приятно!!!

newsm51   newsm51   newsm51  

Бате ви Шукрю може и да го оправи пожара,но наша Мука и цунами да мине през нея,пак няма да влезе в пътя   newsm78  

# 376
Относно веждите, това решение на Берен ли е да не ги скубе или е свързано в рлята й?? В ЗП пак беше така , а там Бихтер беше много модерна жена?? Може би Берен си харесва така веждите???
Предполагам, че тя се харесва така - с неоскубани вежди. Освен това тънките вежди вече не са модерни. На световния моден подиум през последните години показват все по-дебели и страшни вежди (силно болднати или изрусени), че не знам Laughing

В турските сериали повечето актриси изглеждат по един и същ начин, ако говорим за вежди - прилежно оскубани с характерната висока извивка в средата или одебелени към носа и изтънени в края. Защо пък тя да не е по-различна Laughing

И като подкарах веждите да ги довърша до края:
Скрит текст:
Скоро гледах "Огледалце, огледалце" - новата версия на “Снежанка“ с Джулия Робъртс и Лили Колинс. Режисьор на лентата е индиецът Тарсем Сингх. Може би за това веждите на Снежанка изтрепаха рибата - черни, дебели, силно подчертани... едва ли Лили Колинс се харесва така, ама...

# 377
Аз лично харесвам веждите на Берен.Дори смятам,че са част от природната и красота.Оскубаните вежди отдавна не са модерни.Имам предвид тези ,които се изтъняват.Иначе оформяне се налага при някои,но така,че да изглежда естествено.В България обаче масово се скубят веждите и затова не сте свикнали.Освен това в България масово жените се гримират силно.Някога и аз правех всички тези неща.Сега наблягам на натурата  Joy Joy Joy Иначе ще ме гледат като полезно изкопаемо.В началото дори като дойдох в Германия ми бибиткаха от колите,а мислех,че това тук го няма  smile3521 А изобщо не съм била толкова силно гримирана.

# 378
Щастливи !

Хубав ден на всички !

# 379
Здравейте.Огромно благодаря за превода на момичетата.
Сега с превод серията е още по хубава.Около компютъра ми всичко е с носни кърпи , а обядът беше на път да стане на въглен.
Каквото и да напиша ще бъде малко.Ето това е двама души намерили се и влюбили се по средата на нищотоВсе хубави неща станаха в този епизод.Стана ми мъчно ,че Фати и Рахми се разделят ,но пък и не беше честно Рахми да се разкъсва между сестра си и семейството си.Мукадес колкото и проклета да е е неговото семейство.А и той вече е спокоен за сестра си.Оставя  я на най добрите хора и на най любящия и грижовен съпруг. В крайна сметка всеки намери щастието си- в Истанбил ,в Ълдар,всеки тежи на мястото си

За вас не знам но на мен дори за Мукадес ми стана мъчно.Все пак  поне се опита да се извини на Фатма и не знам защо но подозирам че те двете все пак ще се сдобрят

# 380
Здравейте, вчера и днес окъснявам да стигна при вас, и се натрупали толкова много подаръци, все едно че аз имам рожден ден, а не Фатмагюл!
Благодаря за преведената серия на Бебо и Мариана, на Мериам, Алекс и Моргана! Благодаря за прекрасните клипове на di...va и rosisan, за колажа на Вени!

За спора, който възникна снощи, да си кажа моето мнение - на мен не ми пречат споменавания за Облака, Аси или др. филми. Ние не ги обсъждаме, но е естествено да се споменат в разсъжденията ни за турското кино, артисти или филми. Дразни ме единствено когато се сблъсквам с некоректен тон, хаплив език, обидно отношение. Иначе всички различия приемам съвсем доброжелателно. Аз бях топло посрещната във форума и си живея тук с вас вече половин година. Между другото, аз като един наивен оптимист, да ви попитам, защо се поддавате на меланхолия? Сериалът свършва, но Керим и Фатмагюл си остават с нас, можем да ги гледаме във всеки един момент! Можем и ние да сме заедно, ще се намерим, щом го искаме!
Сега, извинете ме, оттеглям се да помързелувам. Не знам дали ми се полага, но имам възможност да се усамотя с преведената серия, до скоро!

# 381
Скрит текст:
Всъщност аз не разбрах къде е грешката ми. Димана, специално теб не разбрах как те обидих и с какво. Пуснах един обикновен поздрав като всеки друг, единствената разлика беше,че хората, които присъстваха в клипа бяха Аси и Демир. Ако героите в него бяха от игрален филм или просто беше една песен щеше ли да реагираш така ? Истината е,че аз го отнесох без да имам вина, защото никога не съм агитирала никого ! Отговаряла съм само ако някой ме е питал и то на лични съобщения. В някои от постовете си изразих мнение и направих паралел между играта на двамата главни герои по абсолютно същия начин както правим паралел между Мустафа Булут и Керим или между Енгин и Къванч и т.н. Направих си труда да вляза в темата за Аси и там никъде не е споменато моето име, нито пък са ме наричали по някакви начини. Моля, не ме бъркайте със Злати - ние сме различни хора ! Разликата между мен и теб Димана е,че аз никога не съм искала да те огорча и не съм и предполагала,че с един клип мога да направя това, а ти съвсем целенасочено ми направи забележка, която не заслижавах да получа. Аз пиша по един пост на ден (и това е много), винаги съм се старала да се аргументирам правилно, за да ме разбират, тези които ще прочетат. Помагала съм с каквото мога и пак повтарям - направила съм сравнение с цел да посоча позитивите и негативите на дадено нещо, но не съм агитирала никого нито в темата, нито извън нея ! Най-малко за мен, която пиша толкова рядко се отнася забележката ти ! Начинът, по които ме били наричали в друга тема също не е коректен, а и не съществува ! Спорове не искам да повдигам, но тъй като апелът беше насочен към мен директно, затова пиша всичко това. Иначе спокойно бих го отминала, без да кажа нищо. И накрая, щом това ти създава дискомфорт, извинявам се, ще престана с поздравите си, с песните, и т.н. Твоята забележка все пак беше абсолютно тенденциозна, защото ако трябва да се прави забележка относно спам, няма да ти стигне времето, за отправиш апел към всеки един, които прави това. И така, в заключение - никога не съм искала да те обидя с нещо, ако съм го направила - извинявам се. Факт е обаче, че ти обиди мен, а не мисля,че го заслужавам. Нейсе. Нека го забравим !  Two Hearts

Изгледах серията и много благодаря за превода !   bouquet
Хареса ми много, донесе ми много настроение ! Играта беше определено на ниво, режисьорските решения също, както и сценария. Тази серия я чаках много по-рано, признавам си. Явно предишните серии са били всъщност преходът, за когото говорехме всички, видян през погледа на сценаристките. Признавам, откривам нелогични неща в предишните серии, за които съм писала, но тази ми оправи впечатленията, за което много се радвам  newsm76
Точно такава близост исках да видя между нашите герои и я получих най-накрая  newsm68
От тях се излъчва щастие и споделена любов, което е прекрасно. Берен и Енгин в тази серия бяха супер ! Гъделичкането сутринта беше много мило и не знам дали забелязахте как Берен направи една много сладка физиономия докато го гъделичкаше по носа с косата си  Joy чок гюзел !
Сцената между Ф и Рахми - безценна, най-силно изиграна според мен !
Епизодът си беше качествен и аз съм предоволна !  Hug

Забравих да благодаря за прекрасните клипове  Hug и да отбележа колажа на Вени - великолепен ! Вени, колажите ти винаги са супер, но последния е забележителен  hug

# 382
  • NICE,FRANCE
Мериам,Моргана,Александра огромно благодаря smile3525 smile3525 newsm20 newsm20

# 383
  • Варна
 newsm51 newsm51

благодаря ви момичета за експресните преводи !!!
благодарение на вас можем да се наслаждаваме на любимия филм  smile3525

# 384
Относно сцената с гъделичкането уникална е, Изгледах я сто пъти сигурно. И да ви кажа, не бх се учудила, ако Берен наистина има гъдел, толкова истински се смееше, дори Енгин не се смееше толквоа истински в миналата серия. Според мен това си беше истинска сцена, истинско гъделичкане, истински смях. Много беше сладко.  И как нежно и сладко Фатма казваше – „ Керим” , а той продължаваше да я целува.   Simple Smile Simple Smile Heart Eyes

# 385
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 78

# 386
  • Разград
Нов проект за Есра

Mukaddes yeni sezonda hareme giriyor

Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Fatmagül’ün suçu ne dizisinde rol alan Mukaddes yani Esra Dermancıoğlu yeni sezonda başlayacak olan yepyeni bir dizide rol alacak.
7 milyon seyirciyle Türk sinemasının en çok izlenen ve en pahalı filmi olan
“Fetih 1453″ün dizi versiyonu “Fetihten Sonra”da yeni sezonda ekranda olacak.Mukaddes ise Fatih Sultan Mehmet’in kız kardeşi Hatice Sultan’ı canlandıracak.
Çok yakında Show Tv ekranlarında başlayacak olan dizinin ilk 4 haftasında filmin bölümleri,5.haftadan itibaren de yeni bölümleri ekrana gelecek.
Detaylar ulaştıkça sizlere ulaştıracağız…

# 387
Ваня, благодаря за информацията.   bouquet

Есра ще участва в известния проект "Фатих 1453", който скоро ще стартира по Шоу тв. Тя ще изиграе сестрата на султан Фатих - Хатидже.

Филмът знам,че е очакван с нетърпение и предполагам, че ще представя събитията през 1453 година, когато турците превземат Константинопол. На мен лично ще ми е много интересно, пък и съм сигурна, че Есра ще си изиграе перфектно ролята.

# 388
Ваня, благодаря за информацията.   bouquet

Есра ще участва в известния проект "Фатих 1453", който скоро ще стартира по Шоу тв. Тя ще изиграе сестрата на султан Фатих - Хатидже.

Филмът знам,че е очакван с нетърпение и предполагам, че ще представя събитията през 1453 година, когато турците превземат Константинопол. На мен лично ще ми е много интересно, пък и съм сигурна, че Есра ще си изиграе перфектно ролята.

Супер!Ей, такива филми харесвам!  newsm44

# 389
Мериам,Моргана,Александра огроооомно благодаря!Тайничко се надявах ,че ще ни изненадате днес с превод!Благодаря и на семействата ви за търпението им! smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт