Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 007
  • 707
  •   1
Отговори
# 180
Мамаилина така добре е "скрила" потребителите,чиито постов ее цитирала,че направо... Crazy

Алиса и Надя0606, не знаех,че е такова отношението ви към нас тук пишештите!
Аз не обичам задкулисните игри,затова моля,картите на масата!
Всеки има право на мнение,но вашето е лицемерно!
Може да съм злобна,нервна,и незнам си още каква,но не съм задкулисна и подмолна!
Това е последният ми пост в тази тема!
Абдикирам!
С когото искам-има начини за връзка!

# 181
  • София
mimilina* ,както се казва: "Каквото повикало, такова се обадило", "Каквото посееш, това ще пожънеш"...

Аз от миналата година съм частичка в този "частен" клуб. От първия ми пост ме посрещнаха с отворени обятия,  въпреки че досаждах с доста специфични въпроси. Влизането ми тук се превърна за мен в антидепресант, в наркотик. Чудно защо!

Момичетата в хор многократно ти казаха, че всеки случай е различен, че от много мнения може да се побъркаш, че има ли "нещо", чак като те резнат, хистологията дава отговор що е то...

Необяснимо за мен ти реши с рогата напред и някои естествено развяха червения плащ.

Тук влизаме, за да помрънкаме, да се оплачем, да споделим, но и много често да си подобрим настроението! Скандалите са особено вредни за здравето  Stop

Дано си намериш форум по твой вкус!

# 182
Aaaaaaaa, сега чак стоплих...това са скритите потребителки...

# 183
Момичета утре като се събудите погледнете изгрева и слънцето на изток и сами пред себе си признайте - БЯХТЕ ЛИ ПРАВИ !?!  на мен подобна отчетност не ми трябва !
Аз умея да се извинявам , да прощавам , да обичам !
Отново се извинявам потънала в срам и неудобство на момичетата , че публикувах лични постове ( но вече обясних с каква цел - нека който е "сляп да прогледне "!
Прощавам на всички които волно и неволно са ме обидили - понеже имам голямо сърце и знам , че във всяко едно същество се крие нещо добро !
Обичам ви - аз всъщност обичам всички хора - дори и враговете си !
УСПЕХ!ЗДРАВЕ!ДОБРОТА!

# 184
  • Пловдив
Лелелелелееее, егати мазалото дето стана тук..........
 Пази Боже сляпо да прогледа!......

Ще се събираме на другата явка, на мен тук ми стана тъпо и скучно.

Честит празник на всички празнуващи! Пожелавам много здраве и късмет! Весел празник!  bouquet

# 185
  • София
ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите - допълнения

1. Публичното изнасяне на лична кореспонденция (лични съобщения, съобщения по ел. поща, icq и т.н.) не се толерира.
Личната кореспонденция служи за комуникация между двама потребители и тя не е предназначена за публично оповестяване.

Потребители, които публикуват във форума получени лични съобщения, ще бъдат предупреждавани, а текстът на цитираните съобщения - премахван.

# 186
Здравейте дами,благодаря на всички за подкрепата,но отложиха операцията на мама.Качиха я в операционната и се оказа,че стойностите на белият дроб са на границата.Дишането не е достатъчно силно и д-р Марков обясни,че като пуснат газа белият дроб ще се натовари от там ще натовари сърцето и риска сърцето да спре е голям Mr. Green Затова отлагат операцията докато неизлекуваме белият дроб,а  и кръвно е дигнала 182-80,явно от притеснение.Доктора каза,не  еспешно това което открихме е малко и търпи отлагане,могло да изкара още 2 години,незнам това да ни успокоява или не.Той излиза отпуска и като се върне нямало я оперира понеже щяло да бъде много топло ще изчака септември.И така напрежението продължава с пълна сила лекуване на бял дроб и чакане за нова операция Embarassed

# 187
  • Пловдив
zori_80, подкрепата винаги я имаш!
Щом лекаря е казал, че трябва да лекувате значи почвате. Бъдете позитивни, знам че като чакаш напрежението изиграва лоша шега, но вие ще се справите! Hug Hug Hug

# 188
А това за топлото време дали е прАвило?

# 189
  • София
Правило е!
Над 30 градуса се отменят планови операции.

# 190
Айде нова беля-не го знаех това... за къде са тръгнали да ме плануват тогава...за около 10 август съм.

# 191
  • София
Зависи, ако е спешно...

# 192
Правило е!
Над 30 градуса се отменят планови операции.

Така би трябвало да бъде , ама не е баш така -  колко пациенти сме оперирали в най -големите горещини юли  и август . Спокойно пеперудке , щом са те планували , ще те оперират .Иначе всичкия напън с химията се обезмисля newsm78

# 193
  • В царството на игрите:)
Аз съм много доволна от това, което стана. без да иска Милемина /или както там беше!/ постави интересни карти на масата! Отвори ни очите, дет се вика newsm78 И тъй като въпроса и към Сис, беше "Заболя ли те?", ще отговоря аз: Да, заболя ме, но не заради идиотщините на М.......а, а за тези наши така наречени "съфоромки", с които сме споделяли съкровени неща и мисли и които сме считали за близки - или поне аз!!!! Ако някой не ги е считал за близки, значи е имал добре развита интуиция newsm78
Започвам да си лекувам нервите, щото явно много ми личи, да посрещам изгреви и да си задавам въпроси кое кара хората да бъдат толкова лицемерни!
р.р. Мимилина, много, ама наистина много трябва да те е срам от това, че публикува чужди лични съобщения Blush И утре като се събудиш и като посрещнеш изгрева си помисли дали си удовлетворена от кашите, които лошия ти характер забърка?

# 194
  • София
Съжалявам, че публикувах личното си съобщение, но продължавам да смятам, че то беше адресирано НЕ САМО ДО МЕН !

Общи условия

Активация на акаунт